Пазаруване от Amazon - тема №75

• 115 617
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Мисля,  че по-добрия вариант е комбинация между това столче https://www.amazon.co.uk/Britax-R%C3%B6mer-FIRST-CLASS-Birth-18k … t+class&psc=1,  което се ползва със сигурност поне до 2 год.,  и количка 2 в 1. За колички вижте в Mothercare - появяват се изгодни предложения.
Тези столчета стават ли за съвсем новородено ? Щото помня,че купувахме първо кошница,после подобно.....

РЕД...Сега се сещам,че трябваше да се гледа да е от 0 +. Забравила съм
Става за новородено столчето, най-важното е да може да се монтира обратно на движението. У нас вече по закон е задължително до годинка и 4 месеца да се возят обърнати с лице назад бебетата, мисля.
От друга страна има хора, които предпочитат да е кошница и да могат да си го разнасят и монтират на шасито на количката.
Но пък с такъв вариант се спестява реално едно столче.

# 421
Сега поръчах на моя човек ей тия Адидас, 43 1/3, иначе нормално носи 42, най-много 42,5. Мери ги преди това в реален магазин. На децата съм взимала също Адидас и Пума, умалени са с номер.

Тези текстилни маратонки как се почистват, перат се в пералнята ли? В последно време много брандове ги предлагат, рекламират ги като проветриви, но все се чудя, дали не се пълнят с прахоляк при ходене навън  newsm78 Или може би са за спорт в зала?

# 422
  • Sofia
Пера всякакви обувки в пералня.
Дъщеря ми ползва този модел в момента за тренировка, всеки уикенд са в пералнята.
Не се пълнят с прах, нито тези, нито някой друг модел текстилни маратонки, които имаме (а те хич не са малко Simple Smile )

# 423
  • ВАРНА
Пера всякакви обувки в пералня.
Дъщеря ми ползва този модел в момента за тренировка, всеки уикенд са в пералнята.
Не се пълнят с прах, нито тези, нито някой друг модел текстилни маратонки, които имаме (а те хич не са малко Simple Smile )

С течен препарат ли ? Никога не съм прала маратонки в пералнята,все на ръка,но е доста трудоемко а и по-бавно съхнат . На коя програма/градуси се пускат ?

# 424
  • Sofia
По принцип пера с течен препарат и затова ползвам него и за обувки, но не мисля, че има някакво значение.
Пера ги на 40 градуса и ги центруфугирам.
Преди време, по невнимание пуснах едни Пуми да се сушат и след това ги изхвърлих , т.е. сушилня не препоръчвам Simple Smile

# 425
# 426
  • Luxemburg
ronicat, изобщо не съм съгласна, че трябва да се прави компромис с коша за кола. Бих посъветвала Трапезица да погледне темата за бебешките колички, както и другата за столчетата. Многократно се разисква защо всъщност е необходимо кошчето за кола и колко важно е то да е качествено.
Не съм казала, че трябва да се прави компромис с кошчето за кола. От всички детски седалки, кошниците са най-малко безопасни. На моята количка кошницата беше цяло състояние и въпреки това не беше удобна. Ако сте чели мнения на майки, то знаете колко масово се оплакват как запотява, как новородено стои супер неестествено и е килнато или на една или друга страна, но никога не стои като в рекламите. На моят зимен кош производителят е предвидил адаптори за закрепяне в колата, колани за закрепяне в коша и бебето е неподвижно по време на път и в доста удобна за него поза. При евентуален инцидент според мен дали в зимния кош или в кошницата за кола, еднакво здраво са закрепени за колата, няма опасност бебето да напусне коша. Така че за какъв компромис иде реч. Тея кошници са толкова скъпи, а същевременно супер неудобни. Виж за столчето на Рьомер което бе показано 0+ съм съгласна. Така и до по-голяма възраст детето може да стои обратно на движението - доказан по-безопасен начин.

Yangtze имам подобна висулка. Също неше намалена на 10£, кристалът си дойде със сертификат, че е на Сваровски, наистина доста хубаво блести, но за по-малко от 2г верижката потъмня, а беше страшно лъскава и тя. В бижутерски магазин я почистиха, но не се върна предишния ѝ блясък. Казаха ми, че ако направят почистване и после да я покрият с Паладий или нещо друго, не се сещам, щяла пак така да блести, но услугата струваше многократно повече от комплекта който бях купила. Та се пригответе евентуално за такова изпълнение и тук.

# 427
Yangtze имам подобна висулка. Също неше намалена на 10£, кристалът си дойде със сертификат, че е на Сваровски.
Наскоро поръчах две различни висулки от този тип. Нито една не дойде със сертификат, което беше голямо разочарование. Подарих ги и нямам обратна  връзка за състоянието им в момента.

# 428
По повод на уредите за почистване на прозорци- от 7 май в лидл ще пускат на цена 50 лв.
Благодаря на всички мнения за количка и столче,предадох информацията на заинтересованите лица Simple Smile

# 429
А тия уреди какво им е по-различното от обикновените перца за чистене на прозорци, освен вградения резервоар? Предполагам, че и при тях, както при перцето, като мина стъклото, водата се стича по ръката, по пода, по перваза... Ужасно е, всичко става в мръсна вода. Има ли решение за това?

# 430
  • София
не се стича, събира се в едно контейнерче.

# 431
Как съм се мъчила досега, пък подлагам парцалче, пък хвана перцето с друго, за да попива Scream

# 432
  • София
https://www.amazon.de/gp/product/B06Y2J1GZN/ref=oh_aui_detailpag … mp;psc=1&th=1
https://www.amazon.de/gp/product/B06XWJYQQR/ref=oh_aui_detailpag … mp;psc=1&th=1
тези получих вчера, много са хубави Blush
хванах ги на доста ниски цени и обух децата за зимата

# 433
# 434
  • София
Благодаря за линка с филтрите, отначало не ми се сториха много намалени, но понеже вече съм на зор реших да поръчам, в някакъв момент ми приложи още отстъпка. Понеже купувах и други неща някак не мога да разбера финално колко излязоха, но са по-малко от 10,49 паунда.

Общи условия

Активация на акаунт