Пазаруване от Amazon - тема №75

• 115 572
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
Якето е прекрасно,честито!Поръчала си 44 DE ли е това?ХХL? всъщност умалено ли е ?
Да вметна,може да ми е старо ифото ,януари свалих мобилното приложение и в UK amazon ползвах 5£ отстъпка ,после го изтрих .Днес правих една поръчка в Италианския амазон и  ми излиза ,че ако сваля мобилното ....пак 5 € отстъпка.Свалих го и се видях в зор ,че няма гугъл преводач и никак не иска да мине на английски език ,пък не виждам банера къде е.....Оказа се ,че апликацията е на началната страница най- отдолу!Та стана ,но не знаех ,че за всеки амазон отстъпката е за него си

# 481
Здравейте!
Може ли и как да върна обувки купени от Амазон.де през Габко?

# 482
  • Казанлък
Якето е прекрасно,честито!Поръчала си 44 DE ли е това?ХХL? всъщност умалено ли е ?

Благодаря! Да, поръчах 44 DE ( 50 италиянски и 16 UK), притеснявах се да не ми е малко, защото съм между двата номера, а само този номер беше добре намален. Но ми заспа, дори има малко място за по-дебел пуловер при нужда. На живо е по-хубаво, а и е по-дълго отколкото изглежда върху модела.

През зимата поръчах това яке от френския амазон, излезе ми 30 евро
https://www.amazon.fr/gp/product/B01KWV7QD0/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1 .
Мислех, че номерацията е френска и взех 48. Да ама не! Немска е. Направо изключих за него и изпуснах срока за връщане. Иначе якето е много хубаво, леко е и цвета е много хубав. Май ще отива в другата група...

# 483
Здравейте, искам да помоля за помощ във връзка с испанския Амазон. Купих прахосмукачка робот с асистирано пазаруване предоставено от превозвача. За съжаление робота се повреди и превозвача беше любезен да се съгласи да пише на Амазон,  аз не мога да го направя при положение, че робота е купен от тях. Може ли някой да ми изпрати скрийн шот на страницата на Амазон, където е опцията да им изпратя имейл, за съжаление не говоря испански, а като преведа страницата на английски с Гугъл не виждам такава опция. Благодаря предварително

# 484
# 485
  • Somewhere far away
Момичета, поръчах си рокля на Chi chi London - дано да е хубава и не менте, фенка съм на марката  вече, особено след като прерових хиляди страници и стотици сайтове в търсене на перфектната рокля за най-специалния повод - сватбата на сестра ми ! 

Причината да поръчам от тук всъщност е , защото нямаше моя номер никъде нито в официалния сайт на марката , нито в асос. Дано  всичко да е наред много се вълнувам!

# 486

Благодаря за отговора. Линка препраща към страницата, на която е опцията за връщане на продукта, но не виждам къде там е опцията за връзка с Амазон чрез имейл.

# 487
  • София
Момичета, поръчах си рокля на Chi chi London - дано да е хубава и не менте, фенка съм на марката  вече, особено след като прерових хиляди страници и стотици сайтове в търсене на перфектната рокля за най-специалния повод - сватбата на сестра ми ! 

Причината да поръчам от тук всъщност е , защото нямаше моя номер никъде нито в официалния сайт на марката , нито в асос. Дано  всичко да е наред много се вълнувам!
Аз ще чакам отзив, интересува ме много, искам да знам отговарят ли и как са като качество. Благодаря.

# 488
И аз съм загледала марката!Ще следя с интерес за отзиви!
Поръчах тази кана ,защото я счупих ,а ми трябва https://www.amazon.co.uk/gp/product/B003YFHZ2O/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1 и се чудех дали с превозвач 49лв или директно до БГ 57лв и си мислех ,ами ако дойде счупена? Поне като е до БГ мога да имам претенции да ми я заменят??!!Или не е така?

Последна редакция: чт, 10 май 2018, 22:26 от ctefani

# 489
  • Сф

Аз ще чакам отзив, интересува ме много, искам да знам отговарят ли и как са като качество. Благодаря.

Точно сега и аз си търся рокля за сватбата на сестра ми, като всяка седмица проверявам в Меркари магазините. Там видях, че имат много рокли на марката и щях да търся в амазон, ама забравих. Добре, че ме подсетихте

Иначе купих тази Chi Chi London Women's Hazel Party Dress, Blue (Navy NB), 14 (Manufacturer Size:14) https://www.amazon.co.uk/dp/B0799CLLFG/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_5xk9Ab9JVYSTF за 55лв от Меркари, но ми е 2 размера по- голяма. Майка ми с това се занимава и ще я прекрои по мой размер

Последна редакция: пт, 11 май 2018, 14:31 от Miraj*

# 490
  • Бг

Имайте предвид обаче, че пише - Note: This item is eligible for click and collect.

# 491
Моите ги пуснах до адреса на Габиели и вече пътуват за насам. Peace

# 492
  • ВАРНА
Някой да е поръчвал трамплини за скачане ? Или от БГ някъде да дадете идеи ,за 2 деца да става ?

# 493
Някой да е поръчвал трамплини за скачане ? Или от БГ някъде да дадете идеи ,за 2 деца да става ?
Съседите си взеха този 290лв от Декатлон и са доволни :
https://www.decathlon.bg/p/8289006_batut-essential-240-zelen.htm … sults=5#/11-235-_

# 494
  • Luxemburg
И моите филтри ги пратиха до Люксембург. Цената не е най-добрата, но всеки момент ми свършва последния филтър и няма накъде. А с какво повече са тези Макстра +? Не съм видяла дори че са от новите. Повече време ли се ползват?
Мерси за инфото за ботушите Геокс. Ще се оглеждам за черни 36 на разумна цена, разбирайки под 100€.

Общи условия

Активация на акаунт