Пазаруване от Amazon - тема №75

• 115 567
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
Ми поръчвай, кво се пениш?!
Joy

Уважаеми самоуважаващи се госпожи, четете поне първите няколко абзаца на първата страница от темата, че иначе настава голямо забавление ....

# 511
  • София
Привет,
Пазарувате ли парфюми (тоал.води)?  Simple Smile
Искам да минимизирам опасността от менте.
Разрових за няколко модела, но този Ланвин (от едноименния търговец) ми се струва много евтин?

Този също го търся, тук само го намерих, но цената е wow Simple Smile
https://www.amazon.de/Eisenberg-Parfum-LOVE-AFFAIR-Herren/dp/B00 … Love+Affair+Homme

Доверявате ли се на търговци, които не са техния магазин?
Пример:
by Boucheron

Други: - от 62+4 Е  (30Е по-евтини)?!
https://www.amazon.de/gp/offer-listing/B075FBV3MZ/ref=sr_1_1_olp … amp;condition=new

Може и да не е през амазон, но да е в ЕС (De,UK, IT...)  bouquet
Ако предлагат и богат асортимент от мостри - супер.  bowuu

# 512
  • гр. София
Аз съм взимала два пъти парфюми от Амазон - доволно съм, но не съм ги проверявала дали са оригинални.

# 513
Някой има ли идея защо след като си поръчах 4 книги втора употреба,които се доставят до БГ, като 2 от тях са с безплатна доставка, а останалите са по 4 долара, накрая доставките ми пише, че са цели 130 долара?!?!?!

# 514
  • София
Някой има ли идея защо след като си поръчах 4 книги втора употреба,които се доставят до БГ, като 2 от тях са с безплатна доставка, а останалите са по 4 долара, накрая доставките ми пише, че са цели 130 долара?!?!?!

Няма безплатна доставка до България. Може да има до UK или Германия, зависи от Амазона от който поръчвате и то тя е само ако сумата ви е над 29 евро или паунда.

# 515

Няма безплатна доставка до България. Може да има до UK или Германия, зависи от Амазона от който поръчвате и то тя е само ако сумата ви е над 29 евро или паунда.

Чак сега разбрах... изписа ми иначе следното: this seller is not eligible for free shipping.

Добре, а защо някои от книгите, на които доставката до БГ пише, че е 3.99 накрая ми пишеше, че е 30 долара? Какво е обяснението?

# 516
  • София
Имаш допълнителни начисления пакетирания и др.

# 517
Добре де, какви са тези пакетирания, които от 16 долара стават на 130 :О

Междудругото, прочетох, че когато купиш от частно лице, няма мита, но аз виждам само фирми почти. Има ли начин да се види кой потребител е фирма и кой частно лице?

И след като не съм натиснала финалното ,,place your order'', а изтрих всички неща от количката, нали не ми е дръпнало нищо от картата?

Последна редакция: пт, 11 май 2018, 19:56 от barabanche

# 518
И след като не съм натиснала финалното ,,place your order'', а изтрих всички неща от количката, нали не ми е дръпнало нищо от картата?

Щом не е финализирана поръчката, нищо не е дръпнато от картата.

# 519
  • Бургас
Ако цените наистина са в долари, да не се гледа американския Амазон случайно? Че от там до БГ си е логично да са високи доставките Wink

# 520
Ми поръчвай, кво се пениш?!
Joy

Уважаеми самоуважаващи се госпожи, четете поне първите няколко абзаца на първата страница от темата, че иначе настава голямо забавление ....

Добре, но ако прочетеш цялата дискусия. Wink

# 521
Ако цените наистина са в долари, да не се гледа американския Амазон случайно? Че от там до БГ си е логично да са високи доставките Wink

Да, за американския точно става дума. Защо да е логично, като в официалната информация за доставки в сайта за България си е заковано 3.99 долара? 

# 522
  • Бургас
Би ли направила скрийншот къде точно пише, че доставката до БГ е 3,99$? Хубаво би било, но е абсолютно нереалистично да се очаква такава цена. Имай предвид и че от там задължително се начисляват и митническите такси, така че сумата расте и с това. А пък ако не вярваш, пиши им на съпорта с оплакване за завишената доставка и сподели какво ще ти отговорят Wink

# 523
  • ВАРНА
https://www.amazon.co.uk/BergHOFF-72-Piece-Straight-Matt-Flatwar … =BergHOFF+1272580

Преди време от ВИПа получих  този комплект,пише Stainless Steel, това значи ли 18/10 или не е задължително ... И в самия комплект никъде не е написано повече от Stainless Steel

https://berghoffworldwide.com/bgh_en_int/outlet/stock-sale-cutle … att-straight-line

# 524

Имайте предвид обаче, че пише - Note: This item is eligible for click and collect.
Това ще рече, че е възможно да ги получиш по този начин, а не че единственият възможен.
Още им се чудя. Не съм на зор, мога да почакам по-добра цена, но доста време чаках и поръчах Аква Оптима и преди съм вземала и нямаше проблеми, но тези, които последно поръчах са някакви по-различни, паснаха на каната с триста зора, ще ги ползвам докато свършат, но после ще си вземам само Брита за 5-10 лв за колкото толкова Disappointed

Общи условия

Активация на акаунт