Пазаруване от Amazon - тема №75

• 115 520
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
  • ВАРНА
А изобщо как стои въпросът с поръчка на хранителните добавки от Амазон ? Рискувате ли с някоя неизвестна тук марка ?

# 616
  • София
А изобщо как стои въпросът с поръчка на хранителните добавки от Амазон ? Рискувате ли с някоя неизвестна тук марка ?
Аз да. Проучвам добавките в интернет, търся по качествени добавки. Знам, че повечето пазаруват от iherb,  но нямам регистрация там. Купувах веднъж от продавач Амазон, веднъж от друг продавач. Всичко е наред с тези, които купих.

# 617
Тези, които аз провеерявах ми излизаха по-скъпи в Амазон (отколкото iHerb)

# 618
  • София
Пак да попитам. Амазон са ми блокирали вече 4 пъти парите за едни и същи неща, разделени на различни части обаче. Блокираната сума стана огромна вече. На кого да пиша и какво да правя, за да си дръпнат само нужните пари, останалите да ги отблокират?
За пръв път ми се случва такова нещо. Една поръчка, три пъти разделят на различни части и всеки път си блокират сума наново!

# 619
Пак да попитам. Амазон са ми блокирали вече 4 пъти парите за едни и същи неща, разделени на различни части обаче. Блокираната сума стана огромна вече. На кого да пиша и какво да правя, за да си дръпнат само нужните пари, останалите да ги отблокират?
За пръв път ми се случва такова нещо. Една поръчка, три пъти разделят на различни части и всеки път си блокират сума наново!
Пиши им в чата. Те ще ти пратят мейл, че нямат претенция към сумата, който ти ше пратиш ма твоята банка да ти разблокира сумата

# 620
Зависи от банката. На мен един път ми бяха взели за нещо 2 пъти сумата и като отидох до моята банка (SGEB) само попълних една декларация и ми възстановиха сумата.

# 621
  • Бг
Аз преди време бях клиент на Прокредит, от там категорично отказаха да ми разблокират сумата. И просто си изчаках 45-ет дневния срок.

Малко сладко коте, и да пишеш на Амазон, те няма какво да направят, блокирането го прави твоята банка, по искане на Амазон.

# 622
  • София
Аз преди време бях клиент на Прокредит, от там категорично отказаха да ми разблокират сумата. И просто си изчаках 45-ет дневния срок.

Малко сладко коте, и да пишеш на Амазон, те няма какво да направят, блокирането го прави твоята банка, по искане на Амазон.
Ами, те можеха да не искат 1000 пъти да се блокират едни и същи суми, при все че още първия път блокираха цялата сума. Това, че разделят поръчката на 1000 различни части, не е моя вина, още повече, че поръчката се състои от 4 еднакви артикула.
Ще звъня днес на банката да видим какво ще кажат те. И пак разправии, и пак време...

# 623
Коя е банката. С e-mail от амазон, че нямат претенции към сумата на мен ми разблокираха сумата от ДСК

# 624
Здравейте!
Някой дали е наясно каква е разликата между тези 2 модела тример за лице на veet:
https://www.amazon.de/gp/product/B075JJVVPB/ref=ox_sc_act_title_ … R8XB7XF&psc=1
https://www.amazon.de/gp/product/B01BGM9J5W/ref=ox_sc_act_title_ … R8XB7XF&psc=1

# 625
Да се оплача Sad
Получих полата Angel's face от склада (благодарности на дамата, която сподели линка),но....огромна е!
По описанието, а и на книжния етикет е размер 4-6години, а текстилния етикет казва 10-12год.
Според мен си е доста голяма и по-вероятно е текстилния етикет да е реалния. Ще се пробва довечера, но... почти няма шанс да пасне на 6-годишна солетка Sad 
Това ми е първата поръчка от склада. А всъщност полата е чисто нова с всичките му етикети (а в обявата пишеше, че е без етикети) и е страхотна.

# 626
  • гр. София
Да се оплача Sad
Получих полата Angel's face от склада (благодарности на дамата, която сподели линка),но....огромна е!
По описанието, а и на книжния етикет е размер 4-6години, а текстилния етикет казва 10-12год.
Според мен си е доста голяма и по-вероятно е текстилния етикет да е реалния. Ще се пробва довечера, но... почти няма шанс да пасне на 6-годишна солетка Sad 
Това ми е първата поръчка от склада. А всъщност полата е чисто нова с всичките му етикети (а в обявата пишеше, че е без етикети) и е страхотна.
Объркали са описанието. Можеш да я върнеш за тяхна сметка.

# 627
  • Sofia

Купувам от доста време sea buckthorn на майка ми, според цената, от всички възможни амазони.

# 628
Аз също поръчвам хранителни добавки от Амазон, гледам отзивите, даже ми е по-спокойно, като видя 1000 отзива и висок рейтинг.

# 629
 Момичета, имаше някакъв сайт, но не го намирам, където пишем продукта и изписва в Амазон и другите платформи най евтините цени Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт