Пазаруване от Amazon - тема №75

• 115 516
  • 755
  •   2
Отговори
# 630
# 631
  • София
Е, Амазон просто прекалиха. Днес отново получих 2 смс-а, че са блокирали още 2 суми. Отварям си мейла, виждам, че 2 от 4те неща са изпратени вчера, едно е пуснато миналата седмица, за какво са си блокирали още 2 суми!? Отварям си профила, пише, че скоро ще бъдат изпратени 3 неща. Как стана тоя номер, вчера бяха изпратени, днес отново не са?! Като се прибера вкъщи, ги чака такава разправия! Аман вече!

# 632
Моите филтри Брита поръчани януари, вече са при превозвача. Благодаря на всички които споделиха линка.

# 633
Аз държа картата празна умишлено.Имах същия проблем ,блокирали веднъж сумата и банката ги спряла да не я блокират  втори път. Наложи се да им пратя с друга карта ,а блокираната сума се разблокира след 45дни.Смених сто мейла с амазон и банката ,всеки твърди че не е в него грешката.Сега на празна карта ,чакам амазон да ми пратат мейл ,че не могат да направят пращането и тогава зареждам точно определената сума и им потвърждавам картата.Иначе оправия няма!Филтрите ми стоят със статус ,че трябва да ги получа до 23-25май.Още не са диспечнати и опит за теглене не са направили защото нямам имейл.

# 634
  • София
Е, именно за тея смотани филтри става дума. Сега едните филтри са със статус - returning to seller, повредени били при опит за доставка, и щели да ми върнат парите. #Cussing out #2gunfire

# 635
  • Somewhere far away
момичета,  проследих си пратката и съм объркана. какво означава това ? 
   "ПРЕХВЪРЛЕНА В ПО СОФИЯ МЛАДОСТ 4"

# 636
  • Шумен
момичета,  проследих си пратката и съм объркана. какво означава това ? 
   "ПРЕХВЪРЛЕНА В ПО СОФИЯ МЛАДОСТ 4"

Значи, че се намира там. Защо не е ясно сигурно...Това ПО какво е - пощенски офис ли Simple Smile

# 637
  • Somewhere far away
точно и аз това се чудех. нито са се обаждали нито нищо. ако са идвали до точния адрес, който аз бях дала, защо не са се обадили ? 

# 638
Не. Пишеш какво търсиш и навсякъде изписва каква е цената, като започват от най ниската:)) Някъде тук съм го мяркала, но не помня Sad

# 639
  • София
Не. Пишеш какво търсиш и навсякъде изписва каква е цената, като започват от най ниската:)) Някъде тук съм го мяркала, но не помня Sad

https://pricespy.co.uk/ Това?

# 640

https://pricespy.co.uk/ Това?
Не е това, но е нещо подобно. Изписва ги като класация с цени, рейтинг.  Hug

# 641
  • София
Най-накрая някой от customer support се сети да погледне смотания адрес на филтрите. Оказа се, че въпреки, че е сменен от мен преди месец/месец и нещо, за тази поръчка седи старият адрес на превозвача и те се опитват да ги доставят там. Само че сега на линка излиза, че са поръчани единични филтри. Много странно.
А за парите - банката им била разрешила да теглят толкова пъти, не зависело от тях?!?

# 642
  • София
Здравейте, върнах пратка до Амазон в Германия с TNT. Възстановиха ми пощенските.
Изпратих пакета на 17 май, на следващия ден статуса беше "С получателя е договорен диапазон за дата и час на доставката. Доставка до 18ч. на 22 май".
Последното движение е от тази сутрин 7:38ч. "   Пратката е пристигнала в крайното депо на TNT" и от там нататък нищо. Свързах се с куриера, много трудно било да се доставят пратки на Амазон. Били затрупани, не искали да ги приемат и т.н.
Може ли някой с опит да сподели - има ли вероятност да не си вземат пратката обратно? Случвало ли ви се е нещо подобно?

# 643
Аз връщах преди няколко месеца с DPD/Speedy до Италиянския и до Английския и нямаше никакви проблеми. Парите ми ги възстановиха седмица след като получиха пратката.

# 644
Намалена тенджера под налягане 15-in-1:

Morphy Richards

Общи условия

Активация на акаунт