Как се запознахте с втория си съпруг?

• 11 559
  • 62
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
В някоя пещера ще да е било. Да не си взела пещерняк Simple Smile

# 16
  • София
Шарки, да не си била някога миньорка  Joy
Златни ти уста, Йоане! Ако бях миньор/ка, вече да съм 6 години пенсионерка Simple Smile))

# 17
Добре де, защо спамите? Като не желаете да си разкажете историята за запознанството, недейте. Не е на сила. Ама не е нужно да се подигравате с темата. 

# 18
Да бе, що така едва, едва? Как се запознахте с таткото - голяма надпревара всяка да си каже как. Как се запознахте с втория си мъж - туп! мълчание.

Да не би да е, щото масово сте се запознали с тях, докато са били още женени?

# 19
Е, ти си прекаляваш вече Grinning

# 20
Нали  Crazy  Joy

# 21
  • София
Аз се запознах с ММ 4 години след развода, а се "сгаджихме" едва 2 години по-късно (когато прогледнах).

# 22

Joy голям маниак, пък, се оказа ти на тема "изневяра", ей! Там е джакпота, обаче, да знаеш. Grinning

# 23
Привет! Темата си е добра, няма обезпокоителен въпрос. Обаче ако беше зададено така: "Как се запознахте с *поредния* си мъж?" е то,  тогава има повод за притеснение.

# 24
Да бе, що така едва, едва? Как се запознахте с таткото - голяма надпревара всяка да си каже как. Как се запознахте с втория си мъж - туп! мълчание.

Технически погледнато - да, към момента на запознанството не ми беше минало делото за развод. Но връзката започна 2 години след това, точно и аз като "прогледнах".

# 25
  • Sofia
На морето 😀 6 години след развода ми, жвеех си диво и щастливо живота и така докато не му чух гласа. Заедно сме вече три години

# 26
Пример за оглушително мълчание - тази тема Simple Smile

# 27
Ние пък се познавахме преди да се запозная с БНД. И през ум не ми е минавало, че ще се разведа, камо ли пък, че въпросния човек в последствие ще се окаже моят човек 😀 Нямаме брак и не знам дали съм за тази тема.

# 28
Чрез един вече несъществуващ форум. Беше любов от пръв поглед, буквално.
Не съм питала майка си къде ми е хвърлен пъпа (а и майки ми едва ли е предполагала за появата на интернет тогава), но всичко съдбовно в живота ми е свързано с интернет – любов, работа, истински приятели.

# 29
  • Пловдив

Трая си, защото ме е срам, че съм още първия! Толкова нискооборотна съм.

Тцтцтцтцтц.

Общи условия

Активация на акаунт