Как се запознахте с втория си съпруг?

• 11 559
  • 62
  •   1
Отговори
# 45
  • Между гори и планини
Запознахме се в бар , в обща компания. Никога не съм вярвала, че сериозна връзка може да излезе от запознанство на място където хората отиват да разпуснат, пийнат и толкова. При мен беше моментално привличане (не физическо), не знам как да го обясня, но знаех, че това е моя човек. След 30мин седнахме на отделно сапаре, след 2ч излязохме и отидохме в Хепи да хапнем и да говорим на по-тихо. 3 месеца нито аз му поисках телефона , нито му дадох моя - нарочно, но се срещахме всеки ден, на едно и също място в едно и също време, уикендите - заедно. На 4 месец не издържахме и заживяхме заедно, 3 месеца по-късно заминахме в чужбина (заради неговата работа), 9 месеца по-късно (точно на 1 годишнина) аз забременях със сина ни... И така - вече 15 години, обиколили сме света, сега живеем на село  Grinning Отношенията с големия ми син са на баща и син. Няма твоя и нашия - има само нашите деца.

# 46
Голяма тайна излиза наистина "втория съпруг".
Когато в СО някоя "отчаяна съпруга" сподели за проблеми с мъжа си или дори със свекърва си всички се тълпят да съветват "разведи се, остави го този мухльо, хиляди мъже чакат сааааамо за теб, ето аз сега съм с втори брак и намерих истинското щастие, като се отървах от бившия ми мъж мизерник". Като се стигне обаче къде и как се срещат тези "хиляди" мъже - мълчание...

Много добро. 

# 47
А според мен  - много тъпо.

# 48
  • София
Мачовската убеденост, че жените искат развод, защото искат другите "хиляди" мъже, а не защото първият съпруг не е искал да спаси брака си.

# 49
  • Лавал-Пловдив
Банално, но в интернет...2006, около Великден. От 2 години бях разделена с бащата на 2те ми деца (нямахме брак), играех на билярд в ICQ (вече не съществува) и там се заиграхме. После дойде у нас да ми оправи компа, оправи и други неща и се почна. След година се оженихме, след 2 имигрирахме в Канада, роди ни се общо дете, 3то за мен 1во за него и така вече 10 години си изживяваме канадската мечта Simple Smile

# 50
Poohito, никой не издава търговските си тайни😀
А, аз съм издала моята. Вече съм разказвала тъжната история на Уишмастъров Втори, който имаше злочестата съдба аз (най-некадърният скиор на планетата) да налетя върху него на пистата, да му счупя две ребра (без да искам, честна дума!) и докато е още замаян от травмата, да го замъкна в гражданското и да го оженя за себе си.

# 51
Преди около 15-тина години, аз още многооо млада и зелена седя с едни познати чужденки и си пием кафе. От дума на дума споменавам, че не съм се омъжвала все още, а те се разсмяха и казаха - "Спокойно, всички тук сме с поне по два брака, та така и ти". Минаха години и сега живея с номер 2. Иначе бяхме колеги, той по-млад. Харесах го, той също, но дълго време се дърпаше, защото се притеснявал, че съм твърде висока топка за него.

# 52
С втория ме запозна сестра ми случайно, а с третия ако ще бъде този който искам- запознахме се на работа Wink

# 53
Голяма тайна излиза наистина "втория съпруг".
Когато в СО някоя "отчаяна съпруга" сподели за проблеми с мъжа си или дори със свекърва си всички се тълпят да съветват "разведи се, остави го този мухльо, хиляди мъже чакат сааааамо за теб, ето аз сега съм с втори брак и намерих истинското щастие, като се отървах от бившия ми мъж мизерник". Като се стигне обаче къде и как се срещат тези "хиляди" мъже - мълчание...
Много добро.  
+1

Една тема ти показва цялото лицемерие и фалш на анонимния форум... А уж като анонимен човек би трябвало да е най-искрен....

# 54
Моят втори съпруг е всъщност едно мое старо гадже. Запознахме се много отдавна - бях в бар/дискотека. Той дойде и се запозна с мен. В последствие не желаеше задълбочаване на отношенията, а аз му бях предложила да заживеем заедно. Тогава аз скъсах с него. След години съдбата отново ни срещна.

Друго мое старо гадже само с няколко реплики ми помогна да се осъзная, че първият ми и единствен тогава брак просто не струва. Видяхме се на улицата. Пита ме: 'От кога си омъжена?' Моят отговор:' Ооо, много отдавна. От около 3 години'. Той се засмя и каза, че 3 години изобщо не са много. Изкритикува (напълно основателно) и външния ми вид. Покани ме да се видим на кафе, но аз отказах. Все пак тези няколко реплики ми подействаха отрезвяващо.

А трето мое старо гадже ми беше отдушник в един момент. Комуникирахме си онлайн и той също ми помогна да се отърва от стария брак.

Моя първи съпруг обичаше да 'излиза по мъжки'. В един момент тези излизания зачестиха страшно много и му поставих ултиматум, че ако той продължава да 'излиза по мъжки' по същото време и аз ще излизам по мъжки. Не го прие сериозно.

# 55
Много втори съпрузи се оказват бивши гаджета. Това е доста странно. Ако някога се разведа (не дай Боже), определено няма да звънкам на бивши. Не знам, може би греша, но определено си мисля, че ще търся нов човек, ново начало. Напълно ново. Но... определено с бившите е лесна опция. Ало, свободен ли си? Ми и аз съм свободна. Айде...

# 56
Не, то не е до звънене. Срещаш някого случайно на улицата. Да, бившите са определено по-лесна опция. Но при мен важно уточнение - моят втори съпруг винаги ми е бил избор номер 1. Дори и сега. Просто тогава не желаеше по-сериозно обвързване, което ме накара да прекратя взаимоотношенията тогава.

Всеки случай е различен. Аз например много трудно харесвам мъж. Не е до претенции или списък с изисквания. Чудила съм се сама на себе си.

# 57
Бившите са за мен най-тъпата опция. Но това е защото аз нямам неизживяна бивша любов, живи стари тръпки и други подобни. Винаги за мен новото е по-интересно и желано Simple Smile

# 58
  • Бургас
Не помня как сме се запознали. Били сме деца. Никога не сме били гаджета и т.н. Бяхме приятели от деца. Не най - близки, но в обща компания. После го тръшна пуберитета, стана едно чудо. Никак не ми допадаше. Превзет, его до небето, самочувствие...пък лапе. И така си минаха едни 25 години от запознанството ни. Нкога не бих обърнала внимание на мъж какъвто беше.
Когато се развеждах с БНД се сетих, че от всичктите ми познати само ММ е преживял подобно нещо като мен /изневяра, развод, дете с разделени родители/. Нещо ме бутна да го потърся, просто да поговорим. С времето установих, че гига самочувствието и чупките са си отишли, а пред мен има истинска загадка. Момчето станало голямо Simple Smile и така. Не съм го търсила, не съм визирала в негово лице партньор. Просто се случи.

Последна редакция: пт, 20 апр 2018, 11:21 от MeMyselfI

# 59
  • Страната на чудесата
...Но при мен важно уточнение - моят втори съпруг винаги ми е бил избор номер 1. Дори и сега. Просто тогава не желаеше по-сериозно обвързване, което ме накара да прекратя взаимоотношенията тогава.

Всеки случай е различен. Аз например много трудно харесвам мъж. Не е до претенции или списък с изисквания. Чудила съм се сама на себе си.
Също и при мен е аналогична ситуацията, + че едва ли бих се доверила на непознат човек дотолкова и бих го допуснала до себе си с този емоционален товар.

Общи условия

Активация на акаунт