Как се запознахте с втория си съпруг?

• 11 559
  • 62
  •   1
Отговори
# 30
Има време да се поправиш Simple Smile

# 31
Комплексирате ме. Не само не познавам още втория си съпруг, ами и третия, и четвъртия...   Cry

Може пък и да ги познаваш, но да не знаеш, че са те....

# 32
Пък аз, будала, хората що мъже смениха, пък аз - и първият и вторият път - все с един и същи мъж. Втория път вече без брак, та и аз не знам дали съм за тук...

# 33
Как бе, той форума е пълен. Ама защо никой не пише...? Все едно за някакъв смъртен грях съм попитала. Joy

E, как да кажат, amy_nka, виж василевсата какво пише :

Чрез един вече несъществуващ форум. ......

В тоя съществуващ форум, а са казали, а конкуренцията ги е издухала. Тя баш тука слухти, не спи, всичко отбелязва.

# 34
  • Няма такава държава!
Не съм още, още съм с първия, но се сетих нещо по темата. От "Двама мъже и половина" - майката на Чарли отива у тях и заварва един дядка, който се разправя с Чарли по повод преспиването на Чарли с младата му жена. Харесва си Евелин дядката и му вика: - Ти знаеш ли, че много приличаш на 5-я ми съпруг? Той: - А ти колко си имала? - Четири. Simple Smile)))

# 35
  • Страната на чудесата
Нямам втори съпруг, та не съм по темата сигурно, но не живеем с БНД заедно. Сегашният ми партньор е бившо мое гадже от преди брака, страшна любов, ама беше прясно разведен от година ( с детенце на 2г.) и не му се чуваше хич за нов брак. Аз бях пък луда по него и исках да се омъжа, да имам деца и така изфорсирах връзката, че го уплаших и приключихме. Ожених се, родиха се децата, разделихме се след 12г.брак с баща им и реших да видя голямата любов за по кафе, нито знаех къде е, нито дали е женен и т.н. Просто ме глождеше любопитство как е протекъл животът му след мен. Обадих му се и той вдигна с думите" Много те обичам, кога ще те видя?"
Не беше обвързан, нямаше ангажименти към никого. Видяхме се една вечер, пихме вино, говорихме и усещането беше все едно вчера сме си казали: чао, до утре. Малко след това заживяхме заедно, гледа децата като свои, казва "нашите деца", сега той натиска за брак, но аз нямам тази потребност от подписи и деклариране на статута. И така.

# 36
След Великденското обикаляне на църквата отидох на бар с приятели и там беше той- на съседната маса. Тъкмо си мислех да си отивам, той дойде до мен, каза ми Наздраве- Наздраве, ама аз ще си ходя!
-А как така ще се ходиш!
Моята компания си отидоха, приятелката ми остана с мен, но след час и тя си тръгна, аз останах с него и неговата компания! Изкарах си една незабравима диско вечер, после ме изпрати до нас с таксито! И така до днес- две години по- късно, вече живеем заедно и мислим за бебече.

# 37
  • Пловдив
Голяма тайна излиза наистина "втория съпруг".
Когато в СО някоя "отчаяна съпруга" сподели за проблеми с мъжа си или дори със свекърва си всички се тълпят да съветват "разведи се, остави го този мухльо, хиляди мъже чакат сааааамо за теб, ето аз сега съм с втори брак и намерих истинското щастие, като се отървах от бившия ми мъж мизерник". Като се стигне обаче къде и как се срещат тези "хиляди" мъже - мълчание...

# 38
  • Страната на чудесата
Poohito, никой не издава търговските си тайни😀

# 39
Аз много пъти съм казвала. Не, не се страхувах да не изпусна единия клон, конспирация няма. Просто се държиш нормално, срещаш се с хора, имаш научени уроци, действаш и така...

# 40
На работното място. Почти година след развода с първия. Трябваше да го замествам един месец докато е в отпуск. Съдбата ни беше срещала и преди това, но той ме забеляза едва тогава Simple Smile
4 години гаджета и 15 години брак до тук.... обичам го както в началото Simple Smile

# 41
Първият ми съпруг ме запозна с втория, преди да се оженим с първия, бяхме гаждета още в началото. Вторият ми съпруг присъстваше на сватбата ми с първия. С първия нямаме деца,  с втория сме заедно от 17 години, имаме едно дете.

# 42
E, как да кажат, amy_nka, виж василевсата какво пише :

Чрез един вече несъществуващ форум. ......

В тоя съществуващ форум, а са казали, а конкуренцията ги е издухала. Тя баш тука слухти, не спи, всичко отбелязва.
Опитвам да запазя относителна анонимност и затова не казвам кой е форумът. А и са минали около 10 години, не е важно вече. От конкуренция не се боя. Stuck Out Tongue

# 43
Да бе, що така едва, едва? Как се запознахте с таткото - голяма надпревара всяка да си каже как. Как се запознахте с втория си мъж - туп! мълчание.

Да не би да е, щото масово сте се запознали с тях, докато са били още женени?
Темата не е "Как се запознахте с любовника", Нофелет.Blush
В подобна тема забележката ти щеше да е супер актуална, ама тука, където питат за едното запознанство и то със съпруг.... едва ли!? Аз и за първия не бих отговорила. Че за кого ще е интересно как точно сме се запознали... Седнали, прави, сами, сред други....  Скучно изброяване.

# 44
Цитат
Да не би да е, щото масово сте се запознали с тях, докато са били още женени?
А, това съм го пропуснала. Не, изчаках 1 година след раздялата си със съпруг номер 1, починах си от емоциите, поотръсках се от предишния си живот и чак тогава се насочих към нови запознанства и мъже.

Общи условия

Активация на акаунт