СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 56 032
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
Преди 2-3 седмици от Лидл си взех два панталона - широки и удобни, тънки като за пролет-лято, черен и цвят деним. По 15-20 бяха и номерата бяха от 46 нагоре. Аз ги взех 50 номер - да ми стават и след няколко месеца, сега са ми широки, но те имат връзки и ги връзвам.

# 211
  • Beyond the stars
Тъкмо щях да кажа, че скоро имаше такава седмица. Възможно е някъде още да има останали бройки  Wink

# 212
Аз засега съм купила само едни дънки за бременни от ХМ, много удобни и еластични. И за вкъщи клинчета за бременни от ХМ и Уайкики. Иначе имам рокли по-широки, които си ми стават засега и свободни ризи също. До към средата/края на май се надявам да изкарам с тях и после да се затопля, че да ходим само по рокли. Grinning

Аз да се похваля, днес май наистина усетих бебето. Първо леко усетих побутване 2-3 пъти на едно място и реших да се загледам в корема си и след мъничко усетих ритниче по-долу, което чак ми направи бабунка на корема. Леки докосвания отвътре бях усещала и преди това, но не бях сигурна дали е бебето. Това вече трябва да е то. Blush

# 213
Аз още си ходя с моите си дрехи( дънките с разкопчано копче ги нося Simple Smile, нямам и един кг отгоре, съвсем мъничък корем. Пробвах дрехи за бременни ама ми стоят като човал аз 60 кг нямам. Само два чифта дънки от HM си взех Super Skinny Mama модел най-малкият номер с ластик горе и са ми добре. По 60 лв чифта.

# 214
  • Beyond the stars
Аз още си ходя с моите си дрехи( дънките с разкопчано копче ги нося Simple Smile, нямам и един кг отгоре, съвсем мъничък корем. Пробвах дрехи за бременни ама ми стоят като човал аз 60 кг нямам. Само два чифта дънки от HM си взех Super Skinny Mama модел най-малкият номер с ластик горе и са ми добре. По 60 лв чифта.

И аз за сега съм с моите си дрехи, ама все пак утре ако се събудя с огромен корем - да съм готова.  Laughing
Единствено дънки/панталони за бременни планирам, другото като ризки, блузки, рокли мисля, че мога спокойно да съчетая с неспециални за бременни,а  просто по-свободни моделчета. Иначе и аз съм 56кг, 2 съм качила, 36 ми е ок в LcWaikiki , ама 38 взех с перспектива  Mr. Green 30лв. беше панталончето и цената ми хареса.

# 215
Лидл чакам и аз,ама макси предложенията.Няма да ме поберат размерите им за бременни.Правят ги за хора с манекенски крака и само коремче на бременна
elfita и аз съм като теб слънце ,не съм пт най-слабичките хахах

# 216
Момичета, виждам в Лидл, че има термометър за бебета, някоя от вас има ли го?  А ако имате други електронни термометри от този вид ще се радвам да споделите.

# 217
  • Beyond the stars
Момичета, виждам в Лидл, че има термометър за бебета, някоя от вас има ли го?  А ако имате други електронни термометри от този вид ще се радвам да споделите.

Аз го имам от зимата, доволна съм, мери вярно и бързо. Като се спазват инструкциите.
Из Лидлската тема имаше доста положителни отзиви.

# 218
Аз го имам от зимата, доволна съм, мери вярно и бързо. Като се спазват инструкциите.

Само за ухото ли се използва?

# 219
  • Beyond the stars

Само за ухото ли се използва?

За чело също, но се минава по цялото чело от слепоочие до слепоочие. Има инструкции как се мери в зависимост от мястото.

# 220
  • Пловдив
elfita и аз съм като теб слънце ,не съм пт най-слабичките хахах

Hug

Ами квото такова  Grinning

# 221
Мамчета, някой ходел ли е в Марковс на фетална морфология. Какво ви е мнението и при кой доктор сте били?

# 222
  • Пловдив
Мамчета, някой ходел ли е в Марковс на фетална морфология. Какво ви е мнението и при кой доктор сте били?

Аз записах при Марков-по-големия брат първата фетална.Много,много съм доволна.При положение,че имам опит с феталните,защото имам вече две деца.Марков е уникален човек и лекар.Обърна внимание не само на бебето.Поговорихме за доста неща около износването и раждането.Даде ми безценни съвети.При мен малко по-сложно,защото ще ми е трето секцио
Ти втората фетална ли искаш да правиш там?Дано да имаш късмет с часовете,защото вече е късно и няма да има.Но пък се случват момиче да се откаже и тогава те вмъкват

# 223
Аз си записах в Марковс, но тъй като нямаше свободни часове при братята записах при жена (казаха ми Елена Маркова), но след това като се разрових в сайта няма такава лекарка. Има Елена, но с друга фамилия и нещо се обърках.

# 224
  • Пловдив
Има Елена Маркова.Тя приема в съседния кабинета.Аз като чаках половината бяха за нея,половината за Марков.

Общи условия

Активация на акаунт