СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 56 035
  • 731
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, как сте с цигарите? На мен както досега не ми се пушеше грам, а сегаааааааааа..... напрраво не се издържа та в седмицата си припалвам по един път половин цигара, а сега сякаш и хормоните почнаха да ме тресат толкова ми е нервно направо ми се реве от нерви, всичко и всички ме дразнят ....
Олее аз съм по същия начин от 15 януари не съм пушила дори не съм си помисляла да си дръпна обачее тази седмица еее събуждамм се и умирам за цигара, чудооо Grinning

# 196
  • Шумен
Здравейте Мами , имам един въпрос в 17 г.с от една седмица започнах да усещам движенията на бебо , но от 2 дена не ги улавям много сам изсплашена при вас как е всеки ден ли ги усещате моля ви за отговор надявам се да е фалшива тревога . Лек ден и леко бремеене ви желая ...

# 197
Аз съм в 17 седмица и все още не усещам нищо. Всъщност усещам някакви неща, които се случват в корема ми, но не знам бебето ли е, матката ли се разтяга???
Между другото да ви се оплача. Днес от сутринта ми е супер криво, много съм раздразнителна, скарах се с кой ли не. Кантара най - вече ме ядоса и не знам как да се успокоя. Вчера бях щастлива и спокойна, днеска ми е криво. Тея хормони ще ме побъркат

# 198
Жени,откакто започнах да го усещам не е всеки ден осезаемо. Има дни в които е доста на често,има дни в които не го усещам или е много слабо. Не се притеснявай,повечето движения на бебчетата в тази седмица са едва доловими. С времето ще ги усещаме все повече и повече. В началото може да е даже като къркорене само.
Кюти,на мен настеоението ми имам чувството че върви в комплект с времето Grinning И на мен днес ми е криво о не ми се говори много. Предпочитам да си мълча,отколкото да се карам с някой. Килограмките и на мен започват да ми натежават след като забелязах,че празниците са ми добавили и сега съм от 4кг на 7кг+. Но все пак това е най-хубавия момент в живота,не позволявай на такива неща да ъи влиаят. Ще ги свалим тези килограми. Hug

# 199

Може ли да ми обясните тези съкращения какво означават

# 200

Може ли да ми обясните тези съкращения какво означават

10, 7 см вероятно е дължината на бебето от върха на главата до дупето. Другите не са ми ясни 😊

# 201
Здравейте Мами , имам един въпрос в 17 г.с от една седмица започнах да усещам движенията на бебо , но от 2 дена не ги улавям много сам изсплашена при вас как е всеки ден ли ги усещате моля ви за отговор надявам се да е фалшива тревога . Лек ден и леко бремеене ви желая ...
17 седмица е прекалено рано за тревоги, че не усещаш бебето всеки ден, такива тревоги вече са основателни след 26 седмица. Аз съм в 19+ т.е. карам 20 седмица и още незнам, това което усещам понякога бебето ли е или просто червата.

# 202

Jenyy и аз в началото не го усещах всеки ден, така че няма място за притеснение. Сега обаче в 20гс е все по-активно. Simple Smile

Бях на ЖК, оказа се, че не ми е правено изследване за токсоплазмоза, затова отидох и си го направих. До края на деня ще знам резултата.

NIkita192 как са ти изследванията? Всичко наред ли е?

Вчера след един фреш от портокал така ми стана зле Worried започнах да повръщам и ме втрисаше. След няколко часа стабилно повръщане започнах да се потя. Сега нищо ми няма. Thinking  сега се чудя от фреша ли е....разболявам ли се...или е от бременността.

# 203

Jenyy и аз в началото не го усещах всеки ден, така че няма място за притеснение. Сега обаче в 20гс е все по-активно. Simple Smile

Бях на ЖК, оказа се, че не ми е правено изследване за токсоплазмоза, затова отидох и си го направих. До края на деня ще знам резултата.

Вчера след един фреш от портокал така ми стана зле Worried започнах да повръщам и ме втрисаше. След няколко часа стабилно повръщане започнах да се потя. Сега нищо ми няма. Thinking  сега се чудя от фреша ли е....разболявам ли се...или е от бременността.

Аз преди много обичах фреш от портокал. Пиех всеки ден, дори и по два на ден. От както съм бременна само като видя някой да пие ми става гадно. Нямам обяснение.

# 204

Аз преди много обичах фреш от портокал. Пиех всеки ден, дори и по два на ден. От както съм бременна само като видя някой да пие ми става гадно. Нямам обяснение.
Да всичко е ок, не съм боледувала Simple Smile

# 205
  • Шумен
Благодаря ви за бързите отговори сега сам по-спокойна желая на всички лека седмица без тревоги и скоро всички мами да усещат здрави ритничета....

# 206
Гроздето от Кауфланд не е никак лошо.Smirk

# 207
  • Пловдив
В Кауфланд са пуснали и сутиени 100 процента памук,без банел,12 лв.Изглеждат много удобни.Не са при бельото,а на щендерите с новите предложения.Аз си взех един,че нямаше повече от моя размер.
От НМ си взех едно рокле,с ластик в талията.Изглежда удобно и ще държи хладно.Тъмно син му е фона,на снимката е излезнала черна
Скрит текст:

# 208
  • Beyond the stars
Едно панталонче метнах вчера аз от Lcwaikiki, тъмносиньо - като за офис идеално  Heart Eyes Че не съм ходила никога на работа с рокли и поли, пък да видим дали и това ще се случи.
Лидл се надявам да пуснат пак нещо, че ми беше много раничко предната им седмица с неща за бременни  Blush

♥Elfita♥ разкошно рокле  Heart Eyes

# 209
  • Пловдив
Лидл чакам и аз,ама макси предложенията.Няма да ме поберат размерите им за бременни.Правят ги за хора с манекенски крака и само коремче на бременна

Общи условия

Активация на акаунт