СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 56 014
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
да, да трима лекари даже ме гледаха, казаха, че е изчистено перфектно и имах лигавица 10мм на 14-тия ден след кюретажа, док.каза, че ако до 40 дни няма цикъл да отида на преглед, но още не са минали.....най-вероятно темп. е от настинката, но така ми се иска да е от другото, че си ги нагаждам и аз така нещата ...макар че нямам никакви признаци, нито за бременност, нито за цикъл (те нали се припокриват), ....нито болки в корема, както обикновено преди Ц., нито пък гърдите ме болят.....но и понеже никога не съм мерила базална темп.като метод за определяне на овулация и идея нямам каква е темп.в лутеална фаза (само при бременност док. ми каза, че е нормално да е около 37,1), ама явно е някакъв вирус с такава ниска температура

# 181
да, да трима лекари даже ме гледаха, казаха, че е изчистено перфектно и имах лигавица 10мм на 14-тия ден след кюретажа, док.каза, че ако до 40 дни няма цикъл да отида на преглед, но още не са минали.....най-вероятно темп. е от настинката, но така ми се иска да е от другото, че си ги нагаждам и аз така нещата ...макар че нямам никакви признаци, нито за бременност, нито за цикъл (те нали се припокриват), ....нито болки в корема, както обикновено преди Ц., нито пък гърдите ме болят.....но и понеже никога не съм мерила базална темп.като метод за определяне на овулация и идея нямам каква е темп.в лутеална фаза (само при бременност док. ми каза, че е нормално да е около 37,1), ама явно е някакъв вирус с такава ниска температура
Да не си в овулация? Попринцип тогава се поддържа такава температура. Нисичка е тази температура за вируси и истински. След кюретажа е възможно да се измести цикъла и овулацията.

# 182
Ами нямам усещане за овулация към този момент (днес ми е 39ти ден от кюретажа, който ми казаха да го броя като за начален ден на цикъл един вид), в дните около предполагаемата ми обикновено овулация 16 до към 18-ти ден имах ову. болки в яйчника, но всички тестове за ову показаха много положителен резултат (5 дни подред много наситени две черти), за това реших, че не ми се е изчистило ЧХГ и тестът се бърка  с ЛХ-то, за това пуснах кръвен ЧХГ показа О.10 т.е. че го нямам вече в кръвта и не можах да се ориентирам, на 19тия ден бях на друг док. и той каза, че не вижда да съм имала овулация и че най-големия ми фоликул е 10мм., което като го изчислявам, ако приемем, че е бил доминантен би следвало на 27-28мия ден да е бил с размер 22-25мм и да се пукне - в тези два дни също имах болки в яйчника ...дефакто, ако хоромоните са се разбъркали, а те са разбъркани заради прекъснатата бременност и цикълът се е разместил не е изключено да е имало ову на 29ти ден и по-дълъг цикъл(случвало ми се е при лечение с оргаметрил преди време), та като гледам, ако е имало такава овулация изобщо на 29тия ден до сега са минали 11 дни....ама пък грам гърдите ми не са напрегнати, даже прекалено меки ги намирам.... и ми се иска тази темп.да е тълкувам като повишена заради хормоните, ама от друга страна пък тялото ми изобщо не дава такива знаци ....никога не съм мерила базална температура при засичане на ову и грам нямам представа сега какво показва това - странно, че сутрин е 36.8, а през деня 37.1
(извинявам се, че ви занимавам с това, ама си разсъждавам, защото много ми се иска...а вие вече сте наясно със симптомите от първа ръка)

# 183
Калина, пожелавам ти да е това, което мислиш. Скоро да видиш двете черти и да минеш да се похвалиш. А и много мами казват, че след абразио се забременява по-лесно. Hug

# 184
Много ти благодаря, много се надявам, защото ми отне 4 години, докато ги видя тези две чертички, а така за кратко беше и сега при мисълта, че може пак да мине толкова много време и ми става много тъжно .... но силно се надявам

# 185
Много ти благодаря, много се надявам, защото ми отне 4 години, докато ги видя тези две чертички, а така за кратко беше и сега при мисълта, че може пак да мине толкова много време и ми става много тъжно .... но силно се надявам

Съжалявам за случилото се, търсили ли сте причини за трудното забременяване и за последвалия мисед? Много мами след мисед правят имунологични и генетичния изследвания на своя глава, понеже лекарите препоръчват тези изследвания след два или три поредни миседа, но кой би искал да преживее тази трагедия 3 пъти и едва тогава да търси причините...

# 186
Калина здравей мила , не се притеснявай успокой се и нещата ще си станат .Аз преживях същото миналата година много искано и много чакано след 4 месеца пазене подновихме опитите и аз все очаквах бях под микроскоп какво ми е кога ще забременея и не ставаше . Декември месеца започнах да измествам фокуса от това смисъл бях се отчаела ,че скоро няма да я бъде и си казах "ясна работата давай да си търся работа и да почвам да правя нещо " и хоп средата на януари без да го очаквам се бяха случили работите . Така че приеми го че не е бил сега момента ,знам колко ти е трудно на мен ми беше отвратително ,надявам се скоро и при теб да дойде хубава новин
ПС: междодругото момичетата от групата кюретаж и забременяване многп ми помогнаха да преудолея нещата по лесно Simple Smile :* така ,че можеш да наминеш ако желаеш там . Надявам се да съм ти била поне малко полезна иши вдъхнала надежда Simple Smile

# 187
Благодаря Ви момичета, отчетох се и в темата за кюретажа, много ми помогнаха наистина и продължават ......иначе чакам да ми излязат генетичните изследвания на плода, но още не са готови, пуснах и за тромбофилия и НК клетки - чакам тази седмица  резултати и ми се иска да пусна всичко, което може да провали  една здрава бременност и може да се предотврати с лекарска намеса..... и аз съм потресена от тази практика "изследвания пускаме след 2-3 и повече мисед аборта" - абе казвам им, че 4 години опитвам и не съм на 20 години момиче  и мрънкат, че нямало смисъл....голяма лудост..... иначе се водихме с неизяснен стерилитет, защото уж нищо ни няма, но не става (аз съм ПКЯ, но се следя всеки месец и имам редовна овулация слава Богу, но явно или не сме  нацелили момента или божа работа, а пък господина нямаше много бързи сперматозоиди, но достатъчно, за да стане без лекарска помощ) сега ще видим генетиката какво ще каже....и на мен ми казаха да се пазя 3 месеца, но изобщо не смятам да се пазя - лигавицата е възстановена, вярвам, че и хормоните ще се балансират с първия цикъл - даже не искам и един цикъл да чакам - толкова много искам да стане бързо , сега, ако може......

# 188
  • Пловдив
От утре в Кауфланд бяло грозде,без семки,на промоция 2.99 .Утре ще намина да си взема доволно количество  Laughing

# 189
Аз пък напоследък избягвам плодовете и зеленчуците от Кауфланд, освен, че ги внасят от майната си, не са и никак хубави. Или поне в моят град е така.

# 190
От утре в Кауфланд бяло грозде,без семки,на промоция 2.99 .Утре ще намина да си взема доволно количество  Laughing
И аз се точа за същото грозде, че около нас е към 10-15 лв., а пък много ми се яде.

# 191
Здравейте,
В петък бях на УЗ за БХС и лекарката ми каза, че бебето изостава с една седмица, т.е. по термин съм в 17-та, а то отговаря на 16-та по размери. Каза, че не вижда нищо притеснително в развитието му, но аз си се тревожа. Има ли някоя от вас с подобен случай?

# 192
  • Пловдив
monichko ,това не трябва да те притеснява.Бебето ще изостава и ще избързва докрая на бременността.Нормално е.Ако лекарят не вижда проблем в това,не се тревожи и ти.

black_pearl_30 ,да,аз затова писах,че доста момичета споделиха слабост към плодовете.

# 193
  • Across the Multiverse
Здравейте,
В петък бях на УЗ за БХС и лекарката ми каза, че бебето изостава с една седмица, т.е. по термин съм в 17-та, а то отговаря на 16-та по размери. Каза, че не вижда нищо притеснително в развитието му, но аз си се тревожа. Има ли някоя от вас с подобен случай?

А МЦ 28 дни ли ви е или повече ? Понеже и при мен има „изоставане“ ако броим като за стандартен МЦ, но като вземем предвид, че е 34+ дни нещата си идват на мястото.

# 194
  • Beyond the stars
Здравейте,

При мен имаше изоставане в началото заради късна овулация, сега навакса и си върви точно по календар.
Така или иначе не са с математическа точност нещата, не мисля,че има от какво да се притесняваш за +/- една седмица  Wink

Общи условия

Активация на акаунт