СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 56 038
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, как сте с цигарите? На мен както досега не ми се пушеше грам, а сегаааааааааа..... напрраво не се издържа та в седмицата си припалвам по един път половин цигара, а сега сякаш и хормоните почнаха да ме тресат толкова ми е нервно направо ми се реве от нерви, всичко и всички ме дразнят ....

# 166
Момичета, как сте с цигарите? На мен както досега не ми се пушеше грам, а сегаааааааааа..... напрраво не се издържа та в седмицата си припалвам по един път половин цигара, а сега сякаш и хормоните почнаха да ме тресат толкова ми е нервно направо ми се реве от нерви, всичко и всички ме дразнят ....

Аз пуша iqos по 10-15 на ден..

# 167
Цигарите по време на бременност никак не са добра идея, аз попринцип не пуша, но сега и около мене никой не пуши. Не бих си представила и дръпка даже по време на бременност, но стабилно си пиех бира преди да забременея, откакто съм бременна и една глътка бира не съм си кусала. Някак си си представям как тровя бебето и ми минава мерака. А за тези iqos съм чела статии, че са опасни за здравето.

# 168
Страстен пушач съм от много години. С първото дете припалвах при екстремни ситуации, големи нерви брах в него период. И още съжалявам, че го причиних на детето, макар че има-няма 10 цигари съм изпушила през цялата бременност.
Този път ги хвърлих от раз и цигари и кафета, и алкохол. И на мен ми се припушва от време на време, обаче се въздържам, само като си помисля какъв е риска и ми минава мерака.

# 169
Аз не пуша. Но от както съм бременна си пия по едно кафе сутрин и две малки бирички съм пила, но нямаше как много поводи се насъбраха

# 170
  • Beyond the stars
Не пуша от теста насам. То е преди това само на маса, та сега като не пия не ми е никакъв проблем. Вино си позволявам по мъничко от време на време, на бира и газирано не съм фен.

# 171
Хкб, мисля, че вече няколко пъти е ставало на въпрос, но пак да кажа.
Това бебе, което е голямо и след месец-два ще стане жизненоспособно даже, е затворено на едно тясно място, без прозорец, който може да си отвори и да подиша чист въздух. Тровено-нетровено то е там, без избор, оставено на твоята майчина милост! Половината мина, стегни се, въпрос на воля е! На мен не е спирало да ми се пуши, но не смея дори да си дръпна.
Никол, безалкохолен Хайникен или Клаусталер. Другите не мога да ги пия, че нямат нищо общо с бирата, но тези са чудо, чудоооо (особено Хайникен).
А някой да се сеща за безалкохолна мента?

# 172
Аз пушех преди да забременея от време на време. С кафето като се съберем с приятелки или когато съм на маса. В началото на бременността изобщо не ми се пушеше, сега от време на време ми се допушва, но ми е трудно да си представя да запаля една цигара. Ще се чувствам много гузна ако го направа. Rolling Eyes

# 173
Аз пушех по малко преди да забременнея, никога не съм била чак толкова страстен пушач. В началото много ми се гадеше и изобщо не съм си и посмисляла за цигари, сега вече ги забравих , а и ми е доста неприятно някой като оуши около мен, та чак се чудя как съм пушила преди. С кафето обаче не мога да с епримиря и си пия по едно на ден с мляко, както и по малка чаша бира от време на време. Най-вече се притеснявам зарафи стреса на работа, а то това е най-важното Sad Но съм свободна професия и не мога да си позволя да не работя сега...

# 174
И аз бях пушач, не страстен ,разбира се, преди да забременея. Като направих теста още нямах даже закъснение и лекаря не можа да се ангажира със сигурност да каже има ли бременност или не. Продължих да пуша  по 3-4 цигари на ден, но то не ми се гадеше, нямах никакви симптоми..След това като я потвърдиха на 18.01 реших да ги спра от раз и само 2- 3 пъти като сме излизали в една компания с един човек, който много урочасва хората и не се радва истински за щастието на другите захапвах цигарата но не гългах дима, а се обръщах настрани и го издухвах и пийвах малко вино разредено с лед, уж да ми е студено.
Сега дори не изпитвам нужда от цигари и понякога доста ми е неприятно от дима. После ограничихме контакта си с него и не съм пушела вече и  чак излизайки от третия месец му казахме и официално от февруари не пуша. Ако се черпим някъде по повод пийвам по половин безалкохолна бира от 330  мл, един- два пъти ми се случи да я изпия цяла, но в рамките на цялата вечер.

# 175
Аз бях страстен пушач преди да забременея, по 1 кутия на ден не ми мърдаше.  След теста изхвърлих цигарите и не съм си и помисляла дори и дръпка. Таткото си пуши на балкона, не ме дразни.. . Мисля си, че е до нагласа, моята е такава, че е абсурдно да запаля цигара докато съм бременна, та мисля, че заради това не ми се и пуши.

# 176
какво взимате за сваляне на температура ?!

# 177
какво взимате за сваляне на температура ?!
Най-добре се обади на наблюдаващия те лекар. До колкото знам парацетамол е позволено.

# 178
аз бях към септемврийската партида, но се оказа мисед в 12г.с. (но си продължавам да си ви следя) и сега много се надявам пак да ми се случи да видя двете чертички и тъй като днес ми е 38 ден след Абразиото и нямам още цикъл (макар че го дават за нормално до 60 дни май след кюретаж) много ми се иска да ми се случи отново и да е скоро, а от 4-5 дни съм с една температура 37,1 и не мога да разбера от настинка ли е (защото си и кашлям) или може да ми се е случило........, в същото време изпих и доста нурофени.....и за това питам тук вас....

# 179
Не разбирам много, но ходила ли си на контролен след абразиото? Да не би да има нещо останало и за това да е температурата?

Общи условия

Активация на акаунт