СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 56 039
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
Има Елена Маркова.Тя приема в съседния кабинета.Аз като чаках половината бяха за нея,половината за Марков.

Благодаря ти миличка! Вече съм спокойна, че е добра лекарката. Simple Smile

# 226
  • Beyond the stars
Аз бях при Венета Стойкова, понеже в последния момент трябваше да сменя деня на прегледа. Сега имам час за Марков за втора.  Wink

Между другото - дрешки за бременни в Лидл другата седмица https://www.lidl-flyer.com/?_ga=2.210579997.921574681.1524112724 … view/flyer/page/8

# 227
Аз бях при Венета Стойкова, понеже в последния момент трябваше да сменя деня на прегледа. Сега имам час за Марков за втора.  Wink

Между другото - дрешки за бременни в Лидл другата седмица https://www.lidl-flyer.com/?_ga=2.210579997.921574681.1524112724 … view/flyer/page/8
Влюбих се в тази 👗 на червените точки, точките са ми слабост.
Благодаря ти, Вълшебство, че сподели .

На 24ти съм на 4D и от сега много се вълнувам!

# 228
Момичета, а тя втората фетална и 4D не са едно и също нещо нали? Малко ми е тъп въпроса, но не ми стана ясно...

# 229
Момичета, а тя втората фетална и 4D не са едно и също нещо нали? Малко ми е тъп въпроса, но не ми стана ясно...
Не, не са едно и също, обикновено втората фетална, а и всичките фетални се правят на 2D, някои доктори си включват 4D-то за улеснение.

# 230
  • София
Аз започвам да се плаша, колко бързо качвам, направо ужас, за първите 5 месеца съм цели 5 кг. отгоре, това за мен е много. Disappointed
Не ме притесняват самите кг, аз лесно свалям, а това, че след първата бременност съм с два износени хрущяла на гърба и първата цяла година на бебка съм я вдигала плачейки от нечовешка болка.
Качих 14 кг, като тръгнах от 47кг, но коремът ми беше много голям и явно гърбът ми не е издържал на тежестта.

И така реших да предприема мерки, ограничих сладкото и тестените неща и за 3 дена съм свалила почти 1 кг, много съм доволна.
Дано да забавя темпото на качване, иначе ще имам голям проблем с гърба.

# 231
Иля и мен много ме е трах да не кача много, защото това е предпоставка за вдигане на кръвното. До момента съм +7 Neutral Face корема започна да ми тежи от сега. Не ми се мисли какво ще е когато стане по-топло и килограмите още се увеличат. И аз гледам да се ограничавам.

А по въпроса за Токсоплазмозата (нали си правих изследване) оказа се, че в миналото съм я изкарала. Сега всичко е наред.

# 232
Аз започвам да се плаша, колко бързо качвам, направо ужас, за първите 5 месеца съм цели 5 кг. отгоре, това за мен е много. Disappointed
Не ме притесняват самите кг, аз лесно свалям, а това, че след първата бременност съм с два износени хрущяла на гърба и първата цяла година на бебка съм я вдигала плачейки от нечовешка болка.
Качих 14 кг, като тръгнах от 47кг, но коремът ми беше много голям и явно гърбът ми не е издържал на тежестта.

И така реших да предприема мерки, ограничих сладкото и тестените неща и за 3 дена съм свалила почти 1 кг, много съм доволна.
Дано да забавя темпото на качване, иначе ще имам голям проблем с гърба.

Защо не си вземеш поддържащ колан за бременни?

Аз имам от първата бременност, но не го носих, защото не почуствах нужда. Сега обаче от време на време ме понаболява кръста и мисля след някоя и друга седмица да го слагам.

# 233
Мога ли да се запиша при вас Simple Smile))) терминът ми е 30-31 август, втора бременност!

# 234
Заповядай лиса добре си дошла .

# 235
Благодаря Simple Smile имате ли си фейсбук група?

# 236
Мога ли да се запиша при вас Simple Smile))) терминът ми е 30-31 август, втора бременност!
Здравей, лека и безпроблемна бременност ти желая Simple Smile В коя седмица си?
Има ли някоя мама от Русе?

# 237
Мерси, и на всички вас! От днес (или вчера)в 21ва сед., от Варна съм.

# 238
Момичета, това означава, че няма наличие на антитела, нали? Rolling Eyes

# 239
  • София
Sollsoll, и това за кръвното е лошо, а последните месеци се качва най- много. Smirk

Веси, а дали помага коланът? Сега ще ги разгледам, мерси за добрата идея. Kissing Face

Лиса, добре дошла! А защо не се запишеш в темата на августинките, с първата бременност също бях края на август, но бях при тях.

Мише, и моите антитела са отрицателни, лекарят ми каза, че за да има проблем и да са + било вероятност 1 към няколко милиона.

Общи условия

Активация на акаунт