СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 55 992
  • 731
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Всъщност това, което исках да ви попитам е какви въпроси задавате на гинеколога си в 18-19 седмица?

Ами,никакви честно казано.Още с първата бременност.Ако има нещо той ще каже.Не съм имала съпътващи оплаквания или усложнения.То тогава са въпросите.Аз бих попитала док за сексуалния ни живот с ММ-интензивност,нежелани пози,дали с презерватив.Да се препоти малко свекървата  Joy
Ако наистина искаш да угодиш на свекървата,питай за храната-какво не може да ядеш.В каква поза да спиш?По гръб вредно ли е?Ей,такива някакви,ако вече не си ги питала.
Не си в България,нали?

Аз купих от Лидл за бебето чувалче и одеяло за столче за кола,с процепи за коланите.Още октомври ще ми влязат в употреба.Нямам спирачки за покупки,но и си имам доста неща от каките.Със сигурност обаче трябва да се вземат бодита,ританки и някой друг гащеризон.Но чакам да пуснат от тънките материи.В Лидл бяха дебели
Следващото,което ще купя е пелена за повиване.В началните месеци много ги успокоява,защото им напомня утробата и не се плашат от ръцете си.
http://www.reia.bg/za-bebeta/peleni-za-povivane-zdravoslovni-za- … ddle-s-dzhob.html

Последна редакция: вт, 24 апр 2018, 12:33 от ♥Elfita♥

# 301
Сигурно глупав въпрос - ама защо свекърва ти идва с теб и дори да идва, защо не чака пред вратата ?

Защото се познава с доктора от дълги години и иска са следи дали всичко е ок

Да си говори с доктора после по телефона като са близки и да се информира. Не знам, аз не мога да си представя такова чудо   Crazy В смисъл - свекърва на преглед с вагинален ехограф е картинка, която главата ми не може да събере.
Съжалявам, нищо лично. Сигурно и ти не си във възторг.
Какъв вагинален ехограф в 18 седмица, звучи абсурдно?

# 302
  • Пловдив

Мерят шийката с него понякога

Търся и мини кошара.Трябва да е широка 50 см.Ако някой рови и попадне на такава,да свирка

# 303
И аз търся такова чудо Grinning

http://kasida.bg/product/33575/sgavaema-mini-koshara-sleepy-fill … a-s-dzhobove.html но дължината е много малка и за нула време трябва да се смени..

# 304
  • Пловдив
И аз търся такова чудо Grinning

Мини кошара ли?Има едни симпатични на Хаук,но са над 60 см широчина.
Значи ако намеря такова чудо,ще пиша.

# 305
Виж по-горе редактирах. Пиши, ако намериш 50х120см Simple Smile)) или поне 100см.

# 306
  • Пловдив
Lisa. ,слънце,точно такава ми трябва.  Hug Мен ме устройва и 50 на 80 см.Защото малката ще спи само първите 3 месеца при нас,в спалнята,а след ремонта остана много малко място.След 3 я месец ги местя в детската.Та и с 80 см ще избутаме 3 месеца.Пък тази даже е 85
Ще се оглеждам за 50 на 120,но според мен дори да има,след 4 я месец няма да може да я ползва.За по-голямо бебе 50 см е много малко широчина.Няма да може да си вдигне ръчичките спокойно нагоре за сън,както обичат.Мисли и алтернативно място за кошарата

ПП Няма наличност обаче.Ще им пиша дали ще зареждат

Последна редакция: ср, 25 апр 2018, 23:01 от ♥Elfita♥

# 307

Мерят шийката с него понякога

Търся и мини кошара.Трябва да е широка 50 см.Ако някой рови и попадне на такава,да свирка
Два пъти ми мериха шийката с абдоминална ехография не вагинална, но моят доктор е с много нова техника, явно при по-старите използват вагинален, което е отврат.

# 308
Flowers Four Leaf Clover радвам се, че оцелих, ти толкова ми помогна с първата бременност в темата за майчинството счетоводно Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз харесах и това, но цената ми идва висока https://www.minimod.bg/18476/chicco-сгъваема-бебешка-кошара-next-2-me-fuchsia

# 309
  • Пловдив
Гледах го и аз това Чико,но наистина е скъпо.Особено като ще се ползва кратко.Има ги и в ОЛХ между другото.Там варират от 250 до 300 лв.Ще ти пасне ли на мястото?По описание е 69 см височина?Гледах на една снимка,че краката от едната страна се свиват,но не знам колко ще стане.Има реален шанс да се вмести в 50 см.Трябва да го меря някъде със свити крака

# 310
  • Beyond the stars
Сигурно глупав въпрос - ама защо свекърва ти идва с теб и дори да идва, защо не чака пред вратата ?

Да си говори с доктора после по телефона като са близки и да се информира. Не знам, аз не мога да си представя такова чудо   Crazy В смисъл - свекърва на преглед с вагинален ехограф е картинка, която главата ми не може да събере.

Дамата каза, че свекърва й ВИНАГИ е с нея, което предполага всички начални прегледи Peace

А на мен шийката ми мерят с вагинален, според лекарката има по-добра пряка видимост и могат да се хванат неща, които по-трудно се вижда с абдоминална ехография. Лекар е, мисля, че всеки пак знае по-добре от мен.  Blush

# 311
Е при всеки е различно при моят лекар апаратурата е много добра и дори в изключително ранна бременност не е ползвал вагинален ехограф, какво остава за средата на бременността. Според него при наличието на последен клас техника, разделителната способност е много висока и се вижда всичко и няма нужда от вагинална ехография. Добър лекар е в модерна клиника и му се доверявам.

# 312
  • Beyond the stars
Е при всеки е различно при моят лекар апаратурата е много добра и дори в изключително ранна бременност не е ползвал вагинален ехограф, какво остава за средата на бременността. Според него при наличието на последен клас техника, разделителната способност е много висока и се вижда всичко и няма нужда от вагинална ехография. Добър лекар е в модерна клиника и му се доверявам.

Което не значи, че е единственото правилно решение, нали ?  Peace

# 313

Дамата каза, че свекърва й ВИНАГИ е с нея, което предполага всички начални прегледи Peace

А на мен шийката ми мерят с вагинален, според лекарката има по-добра пряка видимост и могат да се хванат неща, които по-трудно се вижда с абдоминална ехография. Лекар е, мисля, че всеки пак знае по-добре от мен.  Blush

Вече ми стана смешно дори и на мен. Естествено, че свекърва ми не е присъствала на началните прегледи с вагинален ехограф ( които бяха само 2). Жената си излизаше и след това си влизаше пак  да си говорят с доктора. Моля ви, не ни мислете за толкова луди. Не очаквах, че е толкова странно за хората свекърва ми да ме придружава. Все пак и тя е жена, родила е две деца.

# 314

Вече ми стана смешно дори и на мен. Естествено, че свекърва ми не е присъствала на началните прегледи с вагинален ехограф ( които бяха само 2). Жената си излизаше и след това си влизаше пак  да си говорят с доктора. Моля ви, не ни мислете за толкова луди. Не очаквах, че е толкова странно за хората свекърва ми да ме придружава. Все пак и тя е жена, родила е две деца.
Подкрепям те и моята ме е придружавала не 1 път, не намирам нищо странно и все пак ти попита какви въпроси да зададеш на доктора и ми е странно, че вместо такива получи възмущение.... Все пак не всички свекърва са изчадия.

Общи условия

Активация на акаунт