ПЧМГ - 2 тема

• 88 814
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Дали му намира на някой ПИ от миналата седмица за 7клас?

# 316
Здравейте, дали някъде има отговори на задачите от приемните изпити за ПЧМГ, проведени тази година?

# 317
  • София
А по-колко деца са в паралелка в пети клас. Прием на 4 паралелки колко деца е 80 или 100?

# 318
А по-колко деца са в паралелка в пети клас. Прием на 4 паралелки колко деца е 80 или 100?
Мисля, че са по 23 или 24, но не знам ако има кандидати с равен бал, как ги приемат.

# 319
25X4 =100 деца

# 320
  • В офиса
Днес бях на отворените врати за 7 клас. Осмокласниците ще се поемат от Галя Пенчева по математика и Камелия Цанова по БЕЛ. Остават в тази сграда за целия срок на гимназиалното обучение.
Двете имена не ми говорят нищо. Може ли инфо "от кухнята" колко добре/зле е това. Може и на лични. Сега прочетох, че Галя Пенчева всъщност е в екипа на "Питагор", т.е. ще преподава и в двете училища? Имала била начална педагогика, което може би значи, че е по-подходяща и сърцето й е в  "Питагор"

Последна редакция: нд, 20 юни 2021, 16:14 от Тинкърбел

# 321
Здравейте, дали някъде има отговори на задачите от приемните изпити за ПЧМГ, проведени тази година?
Никъде няма официални отговори. Понякога някой ентусиаст решава задачите и пуска отговорите я тук, я в някоя фейсбук група.

Галя Пенчева е млад преподавател, в момента води паралелка седмокласници, за пръв път ще води часове в гимназиален етап.
Камелия Цанова води часове и по английски език в училището.
Нямам лични впечатления от нито една от тях.

Някои от бъдещите петокласници ще имат голям късмет със Светлана Илионова, учител по математика, както и с екипа по БЕЛ.
Желая им успех! Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 20 юни 2021, 16:21 от Фран

# 322
Преди няколко години, когато детето ми беше прието в 5 клас и разбрах коя ще му е класна, и аз питах добра ли е.
Към днешна дата съм от тези, които тогава отговарят на такива въпроси - всички учители са прекрасни!
След първата родителска среща се прибрах възхитена. Мъжът ми не можеше да повярва, че не съм намерила кусури на нито един преподавател Joy
Така че бъдете спокойни за деца си - в добри ръце са!
До 4 клас детето ми учеше в квартално училище, сега е в 'елитна' държавна гимназия.
Нищо общо с ПЧМГ са и двете места, и още дълго ще съжалявам, че то избра да отиде в държавно училище, за да е с част приятелите си, вместо да остане в ПЧМГ.

# 323
Здравейте! Може ли да ми кажете къде да потърся примерни тестове за прием в ПЧМГ след 7-ми клас? Какъв тип задачи са, подобни на НВО или други?

# 324
  • София
Здравейте!
В сайта на ПЧМГ вече са качени графиците за курсовете по МАТ и БЕЛ 1-7 клас за 2021/22 уч. год.
https://parvamatematicheska.com/%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%81%D0%BE%D … 0%BB%D0%B0%D1%81/

# 325
  • В офиса
Миналата година 2 ли бяха паралелките 8-окласници? И по колко деца са - 20?
Ако тази година има желаещи за 3, вече имат сграда, но дали ще имат учители?

# 326
Здравейте.
Колко точки от изпита са били достатъчни за прием в 5 клас миналата година?

# 327
Колко точки от изпита са били достатъчни за прием в 5 клас миналата година?
Специално за миналата година е бил поканен ученик с 65т.
Тази как ще е, никой не знае.

Миналата година 2 ли бяха паралелките 8-окласници? И по колко деца са - 20?
Ако тази година има желаещи за 3, вече имат сграда, но дали ще имат учители?

Броят паралелки за всеки випуск може да се види на сайта на пчмг, раздел "Седмично разписание".
На останалите въпроси не знам отговорите.

# 328
  • Отвъд алеята зад шкафа
Райна Алашка как е като преподавател?

# 329
Райна Алашка как е като преподавател?
За кого питаш Simple Smile И за кой клас ?

Общи условия

Активация на акаунт