ПЧМГ - 2 тема

• 88 839
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
  • Отвъд алеята зад шкафа
За дете, което ще бъде 4 клас. Виждам, че я има като избор в курсовете.

# 331
Препоръчвам Тодорова, Стоянова или Данков.

# 332
  • В офиса
Мерси Фран. Видях и че почват в 7:45, също полезно инфо. Последен въпрос - немски срещу английски, класовете по избрания език ли се определят, или хората от двата класа (в случая на настоящия 8-ми клас), записали един език, карат общ час по език?

# 333
Видях и че почват в 7:45, също полезно инфо.
Само тази година започваха от 7:45. Заради вируса. Да няма много деца в един и същи час на едно място.
Имаше разпределние и кои паралелки през кой вход да влизат.
Вероятно от догодина ще си започват пак от 8:00.

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 13:20 от Фран

# 334
Антоанета Стоянова, Петя Тодорова, Шаркова - в този ред Simple Smile

# 335
  • София
Здравейте отново!
Бихте ли ми дали препоръки относно избора на преподавател за курс по МАТ за 3 клас?
Става дума за момиче, което няма проблеми с математиката. Любим предмет е, учи в СС и целта е само надграждане.
Възможните опции за избор тази година са между Петя Тодорова, Добри Данков и Райна Алашка.
Предварително благодаря!

# 336
Възможните опции за избор тази година са между Петя Тодорова, Добри Данков и Райна Алашка.
Предварително благодаря!
Тодорова

# 337
Предварително благодаря!
Тодорова
Тодорова Simple Smile

# 338
  • София
Много Ви благодаря!
И ние сме се насочили към нея, но много ни притеснява как ще успяваме да се транспортираме навреме. Тодорова ще води курса в сряда от 17,00 ч., а часовете в СС приключват в 16,40 ч.
Някой с подобен опит?

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 12:01 от Arwen Undomiel

# 339
  • В офиса
Арвен, личното ми мнение е че Златина Митева е прекрасен преподавател по състезателна математика за малките в СС. А мисля че П. Тодорова преподава на големите в СС (без да съм 100% сигурна, защото седмокласниците нямаха) Ако това е така и ако детето наистина има интерес, бихте могли да питате дали детето може да посещава часовете за 4-и клас, въпреки че ще е 3-ти и да си спестите развозването, ако държите на П. Тодорова.

# 340
  • София
Тинкърбел, благодаря!
Нямам представа дали за нея ще е добре и дали воабще е възможно да ходи с по-горен клас. До този момент посещава занимателна математика в СС всяка година. Предполагам, че и за 3 клас ще се класира.
Аз опитвах да се занимавам с нея у дома, но определено с мама е съвсем различно и срещам сериозна съпротива, а когато е с учител просто цъфти и лети.
На Петя Тодорова държим, но не до степен като на единствен избор.

# 341
За чуждите езици, доколкото знам децата от различните паралелки се прегрупират за часовете по език. Това важи и за втория език, за който имат избор между английски, немски и испански.

# 342
  • В офиса
Голямата ми дъщеря ходеше така на съст. математика с горния клас. Тогава тя се водеше от Шаркова.

# 343
Тази година Митева водеше забавната математика на 5-класниците, а Тодорова започна годината на състезателната математика (на същия випуск). Във втората са само "състезателите". Дали обаче в онлайна имаше изобщо занимания при Тодорова не знам. Моето дете беше при Митева и нямаха занимания онлайн, но си продължиха при нея когато започнаха отново присъствено.
Бих питала училището какви са им плановете за следващата година.

# 344
  • София
Влизам малко в страни от обсъжданите преподаватели да поваля училището цялостно за отлично организиране на изпращането, бала и връчването на дипломите. Пиша им 6 за подход, лично отношение и вкус!!

На кандидатстващите - пожелавам успех и да намерят мястото, от което на финала да бъдат доволни от направения избор!

Общи условия

Активация на акаунт