ПЧМГ - 2 тема

• 90 023
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Мисля, че важат само изпитните през юни, ако се отнася за 4 клас.

# 631
  • София
Здравейте,
Не мога да намеря от къде се записва за пробните изпити, а до следващия остават само 2 седмици.
Ще се радвма някой да ме насичи.
Благодаря

# 632
Сеемица по- рано отварят достъпа за записване.. Даже май беше и по- малко от седмица.. Вижте вторника преди съботата със сигурност ще отворено.

# 633
Здравейте, вече е възможно записването за пробния изпит в ПЧМГ: https://parvamatematicheska.com/vtori-proben-izpit-pchmg-2023/ .

# 634
Здравейте
Някой има ли информация относно ориентировъчен бал за профила природни науки миналата година?

# 635
  • в страната на чудесата
Има изискване за 75 точки, ако ги покриете ще го приемат, плюс съответните изисквания за резултат от Нво (които са доста леки).

# 636
И годишни оценки 6 по биология и химия в 7 клас. Критериите са публикувани на сайта, но предполагам, че ви интересува по-скоро с какъв най-нисък успех приемат. Вероятно ако се окаже, че някоя година има много желаещи за този профил, може и  да има по-висок праг, но и моят опит е, че досега 75 точки на техния изпит би следвало да са достатъчни.

# 637
Тази година предвидените бройки в класовете хич не са големи, поради липсата на място.
Мисля, че за природни науки беше 16.

# 638
  • София
Сегашния 8-ми клас природните науки бяха 8-9 деца, а другите по 16-17 и с по малко точки на техния изпит вземат деца.

# 639
Доколкото разбрах на днешните отворени врати за този профил са обявили прием на 12 деца.

# 640
Някой има ли приемният изпит от 2020 с отговорите за 4 клас?

# 641
Някой има ли приемният изпит от 2020 с отговорите за 4 клас?

Ако ползвате Фейсбук, в групата "Прием в ЧНУ Питагор и ПЧМГ" ги има.
Може да има и отговори или като отеделн пост/снимка, или в коментарите.

# 642
Здравейте и честит праник! Simple Smile

Изчетох почти темата, но може би съм пропуснала точните отговори:

1.За прием след 7 клас ме интересува на 4 пробен изпит може ли да се яви дете, което не е ученик в ПЧМГ?
2. Резултатите от него важат ли за прием?
3. На един или и на двата изпита трябва да се яви детето през юни?
4. Има ли къде да видя задачите от предните пробни изпити от тази година за прием след 7 клас?

Благодаря предварително на всеки, който реши да отговори на въпросите!

# 643
  • в страната на чудесата
Може да се яви на 4-ти пробен.
Мисля, че резултатите от него не важат за ученици от други училища.
Може да се яви поне на единия приемен или на двата, в класирането участва по-високата оценка.
Мисля, че някой беше казал за група във ФБ, в която постват задачите от пробни и приемни на гимназията.
Успех!

# 644
  • София
1. да
2. важат за прием само за учениците от самото училище, за външни - не ( от сайта)
3. общо приемните са 3, може да се яви на колкото пожелае. Ако ви удовлетворява първата оценка, може да пропуснете следващите
4. ако не ги намерите ми пишете лс, за да ви ги изпратя. Имайте предвид, че всеки пробен през годината е само върху изучения до момента материал, а изпитите за прием ще са подобни на 4-тия предстоящ пробен. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт