ПЧМГ - 2 тема

• 88 736
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
  • София
А тези 2 +4 паралелки в Питагор/ПЧМГ всяка година ли са или само тази?

Сега , за първа. До скоро бяха 3 класа, но само за ПЧМГ

# 271
  • Отвъд алеята зад шкафа
А занапред пак ли ще са 2+4  класовете? И знае ли се догодина изпитът за прием за 2-те училища дали ще е общ или ще се кандидатства поотделно?

# 272
Децата приети на четвъртия пробен ги добавят в списъка с резултати на първия приемен.
Миналата година ги пуснаха чак в класирането, май Simple Smile
Но със сигурност ги нямаше в първият приемен.
Сравнихте ли броя на децата в разпределението по стаи и броя на децата в резултатите?

# 273
Децата приети на четвъртия пробен ги добавят в списъка с резултати на първия приемен.
Сравнихте ли броя на децата в разпределението по стаи и броя на децата в резултатите?
Чак с такива безумия не съм се занимавала Simple Smile Моето беше от тези дето не влезе на първият пробен и остана да се бори с всички външни деца. Та по този повод следях точките.

# 274
  • София
Здравейте, знаете ли или откъде може да се намери информация за задачите от приемния изпит за 3. клас в Питагор, който беше на 18.04?
Като една нова в материята, неориентирана майка пост фактум разбрах, че в един и същи ден  е имало пробен изпит за кандидатстващи в 3. клас за ПЧМГ и приемен за Питагор, които очевидно са различни.
Благодаря предварително!

# 275
  • Отвъд алеята зад шкафа
Изпитът на третокласници беше пробен, но не приемен. Няма места за бъдещ 4 клас.

# 276
ПЧМГ приемаше от 5 и 8 клас - прогимназия и гимназия.
Питагор беше началното училище, но сега виждам, че и там ще приемат 5 клас. Явно е във връзка с новата сграда и увеличената възможност да приемат деца.

# 277
  • София
Питагор вече е ОУ, не НУ, на общата страница с ПЧМГ стои ЧНУ, но най-новата е ЧОУ.

# 278
  • София
Изпитът на третокласници беше пробен, но не приемен. Няма места за бъдещ 4 клас.
Говорим за бъдещ 3-ти клас. Говорих с училището  и ми обясниха, че на 18.04 реално е имало 2 различни изпита за бъдещи третокласници - един приемен за Питагор и един пробен за ПЧМГ. Мен ме интересуват задачите от приемния на Питагор, но би ми било полезно и ако някой има задачите от пробния на ПЧМГ.
Благодаря предварително!

# 279
Чак с такива безумия не съм се занимавала Simple Smile Моето беше от тези дето не влезе на първият пробен и остана да се бори с всички външни деца. Та по този повод следях точките.
На мен ми направи впечатление, че резултатите са повече от децата в списъка с разпределетието и питах, пък нека е безумно.

# 280
  • София
Аз имам малко странно питаме - ако дете е прието и записано в ПЧМГ 5 клас след първо класиране но в последствие се откаже какви са финансовите санкции и има ли такива. Като гледам тази година записването след първо класиране в ПЧМГ е преди резултатите от първо класиране на СМГ. А моя син засега предпочита СМГ но искам да се пробва и за ПЧМГ.

# 281
При записване плащате една месечна вноска. Ако се откажете от мястото я губите, разбира се.

Миналата година резултатите в СМГ излязоха пред класирането в ПЧМГ.
Веднага можеш да ориентираш, дали влиза или не.

# 282
Би било чудесно, ако бяха отпуснали още един ден за записването, за да не се получава  това чудене, записване и евентуално отписване.

# 283
  • София
Би било чудесно, ако бяха отпуснали още един ден за записването, за да не се получава  това чудене, записване и евентуално отписване.

Според мен не случайно е направено така. Моето дете ходи на курсовете на ПЧМГ в събота сутрин и на 15.05 си проведоха курса с 4-5 деца от 20, защото всички бяха на Математика за всеки. Според мен беше редно да го преместят за друга дата, както се случи със занятието, което съвпадна с олимпиадата по математика.

# 284
Математически предизвикателства съвпада с тренировъчния тест на СМГ. Не знам кое от двете е обявено първо, но поне да го бяха изместили следобед единия.

Общи условия

Активация на акаунт