Кауфланд - тема 28

• 83 960
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
  • оттам, откъдето започва България
Бутилки от Шуменско сме връщали в Кауфланд. Ако продават бира, от която имате бутилки, може и тях да приемат.

# 121
Приемат, но ако бирата е закупена от там. Една баба я скастриха, че не били пункт за изкупуване на амбалаж.
Аз от време на време купувам и си пазех касовата бележка, че бирата е от там. Не са ми я искали обаче.

# 122
Ако са стари бутилки, може и да не ти ги приемат. Най-добре питай на място или звънни на телефоните им.

# 123
  • Пловдив
Стари, стари, колко да са стари - от миналото лято са- на Пиринско, Загорка, Шуменско и Каменица, мисля.

Не смятам, че е редно да се изхвърля в болкука нещо, което става за употреба.
Може би са около 30бр.

# 124
Имах предвид стари - като от разчистване на някое мазе, останали от примерно 20-30 г.

Пробвай да ги върнеш, нищо не губиш. Ако не ти ги приемат, винаги можеш да ги оставиш в зеления контейнер за разделно събиране, където ще се рециклират.

# 125
  • shumen
Бутилки вземат пълно за празно си мисля аз и в Кауфланд.

# 126
Бутилки вземат пълно за празно си мисля аз и в Кауфланд.

На мен ми се върти из главата за някакви ваучери... Ама май пак бира можеше да купиш с тях.

# 127
  • София
Не е задължително да купувате бира, ако връщате бутилки. Често купувам бира и връщам бутилки, но бележката за амбалажа също толкова често остава в мен, без да е извадена от сметката. Амбалажа трябва да се приспадне непосредствено преди приключване на сметката. При следващо пазаруване, когато не купувам бира ми приспадат амбалажа. Никога не е имало проблем. Не приемат бутилки от бира, която не предлагат. За всички останали, няма проблем.

# 128
Здравейте,какво ви е мнението за парочисттачката от тази седмица ?

# 129
  • Варна
В К. има ли сос Уорчестър и къде да го търся ?

Няма, питала съм.

# 130
Новите реклами на Кауфланд са:Леле майко! Grinning

# 131
Новите реклами на Кауфланд са:Леле майко! Grinning

На мен пък тази с децата много ми харесва.

# 132
пак има неща на 50 %  с изтичащ срок...

# 133
пак има неща на 50 %  с изтичащ срок...
Аз вчера видях дори с 65% надолу. Но срокът беше до следващия ден.

# 134
при нас доста време намаленията бяха само 30, но явно вече има промяна

Общи условия

Активация на акаунт