Кауфланд - тема 28

• 84 042
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
  • София
agnesana, аз също загледах тиганите pensofal, но тук # 503 във форума попаднах на не добри отзиви за съдовете им. Мнението е доста старо и предполагам, че е за друга серия, но все пак ме отказа.
Щом вече си купила, ще чакаме твоите отзиви.

# 151
Писах ли ви вчера как служителите в К си нямат идея от магазина...Отивам аз за Лаваца и гледам при кафето, празно. Питам един мъж който редеше други кафета, той ми каза "свърши, няма налично, ако искате елате друг ден..." и продължи да си реди...Пазарувам си аз други неща и гледам в един от коридорите червена Лаваца от намалената, взех си 3-4, вървя и си мисля онова момче, наистина ли не знае или ми каза така да се отърве от мен... Rolling Eyes
И на мен ми се е случвало не веднъж SatisfiedSatisfiedSatisfied

Постоянно ми се случва

Днес си взех 3 талона по 1 лв за продължително чакане на касите

# 152
Писах ли ви вчера как служителите в К си нямат идея от магазина...Отивам аз за Лаваца и гледам при кафето, празно. Питам един мъж който редеше други кафета, той ми каза "свърши, няма налично, ако искате елате друг ден..." и продължи да си реди...Пазарувам си аз други неща и гледам в един от коридорите червена Лаваца от намалената, взех си 3-4, вървя и си мисля онова момче, наистина ли не знае или ми каза така да се отърве от мен... Rolling Eyes
И на мен ми се е случвало не веднъж SatisfiedSatisfiedSatisfied

Постоянно ми се случва

Днес си взех 3 талона по 1 лв за продължително чакане на касите
За чакане на касите вече дават талон от 3 лв. Поне при нас на ограничителите по касите са сложили такива надписи. В интерес на истината откакто ги има, не съм чакала толкова, за да проверя какво дават.

# 153
при нас вече се минава доста бързо на касите (въпреки че избягвам лудницата в понеделник и събота и може да е по-бавно), но хубаво че остава компенсацията за чакане

# 154
Е то хубаво ама за да не чакат хората, тези с по една количка отпред трябва да бързат и правят мазало, случвало ми се е да не съм наредила и половината неща и да пускат следващ клиент, рестото и бележката съм си ги носила в устата... Малко прекаляват.

# 155
Е то хубаво ама за да не чакат хората, тези с по една количка отпред трябва да бързат и правят мазало, случвало ми се е да не съм наредила и половината неща и да пускат следващ клиент, рестото и бележката съм си ги носила в устата... Малко прекаляват.
Да, това ме дразни и мен.

# 156
На мен дори касиерките са ми блъскали продуктите и спуквали кофички от кисело мляко заради това бързане. Не е много доизмислено.

# 157
На мен дори касиерките са ми блъскали продуктите и спуквали кофички от кисело мляко заради това бързане. Не е много доизмислено.
Да, така е. Блъскат ми бележката в ръцете с рестото и започват да сканират покупките на следващия, той пък не може да си сложи количката защото аз още си прибирам рестото, а част от покупките ми още стоят...касиерките обикновено са забили поглед надолу и грам не ги интересува, те явно трябва да бързат опашката да върви...Преди не ми правеше такова впечатление, хвърлях всичко и тръгвах бързо, сега обаче съм с малко бебе и ме дразни да не пришпорват.

# 158
  • София
То има много лесен начин за справяне с това, но не знам защо тук не го прилагат. Просто улея за покупките е разделен на две, и касиерката "хвърля" моите в единия край, а на следващия клиент в другия, и никой не бърза, а спокойно си ги прибира.

# 159
  • Варна
Преди май доста супермаркети бяха с такива каси с по два улея... например, Пикадилитата, ама фалираха нещо, сигурно баш поради тази причина.Joy

# 160
Много ще помогне и ако сложат бързи каси, на които не може да отидеш с много покупки.

# 161
Много ще помогне и ако сложат бързи каси, на които не може да отидеш с много покупки.
В Карфур нали имаше такава, за под 5 или 10 продукта. Хич не им дреме на хората, нареждат се с количката и това е. Касиерката не обръща внимание, ако някой от опашката направи забележка, тогава чак реагират.

# 162
В Пикадили връщаха на бързата каса тези с много продукти...

# 163
  • София
И в Била има такива каси, и там връщат.

# 164
Да, хубаво ще е. Така няма да чакам тези дето си зареждат бакалиите, да си натоварят кашоните. Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт