Кауфланд - тема 28

• 83 976
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Някой да е виждал нагревателя за вода delimano в Кауфланд?
Трябва ми за подарък,а ми е по-удобно да отида да го взема,а не да чакам доставка.
И някой има ли карта клуб 5 звезди,как точно става отстъпката и поръчката,ако в Кауфланд го няма?

# 631
  • Варна
Нещо са ми убягнали джапанките за 3 лв, но в Джъмбо има на същата цена най-различни, всякакви цветове и десени.

# 632
  • Русе
Имаше ли джапанки по 2,99 при вас?
Да. Днес купих за майка ми да си ходи на село с тях. Бяха останали само от номер 41 нагоре, но тя носи 40 и тези и стоят добре.
На Джъмбо за 3 лв? Тази година още не съм ги виждала, но миналото лято толкова евтини нямаше

# 633
  • Варна
Аз още по-миналото лято си купих. Преди седмица бях в магазина и още има. Пълно е.

# 634
  • shumen
Има,има в Джъмбо.Ние вчера ходихме и имаше доста.

# 635
Някой да е виждал нагревателя за вода delimano в Кауфланд?
Трябва ми за подарък,а ми е по-удобно да отида да го взема,а не да чакам доставка.
И някой има ли карта клуб 5 звезди,как точно става отстъпката и поръчката,ако в Кауфланд го няма?

На Делимано не съм се заглеждала дали има в момента. Сега са на вълна барбекю и аксесоари. Имаше на Краун. Малко пластмасов ми се стори като погледнах в една отворена кутия, но сигурно и той върши работа.

# 636
  • оттам, откъдето започва България
Връщам се от Кауфланд и понеже се говори за нагревател за вода Краун, точно такъв носеха едни хора, като казаха, че е спрял да работи. Обясниха им, че трябва да го изпратят за ремонт. То все пак си е до късмет с тези покупки, но да ви информирам каква е процедурата при проблем.

А иначе си направих чудесни покупки на щанда с намаления - десерт Република на -43%, Туикс на -47%, шоколад Милка с бисквитки на -38%, дъвки Орбит на -45% и бонбонки m&m на -70%.
Имаше и други намаления, ама се се спрях, че ще се захаросаме.  Laughing

# 637
В пощата имаме допълнителна брошура с намаления над 50 %

тази седмица им бяха много хубави бананите, 2 пъти ходих да купувам

# 638
  • оттам, откъдето започва България
Да, от намаленията смятам да се огранича с покупка на филтрите за вода, пластмасовите чаши и чинийки и огнеупорната тенджера с капак. При нас даже вече са подредили по местата новите промоционални стоки, но с непромоционална цена.

# 639
Аз пак ще се оплаквам: вчера към 6 часа беше панаир, чаках около 10-тина минути, може и повече, на опашка за кашкавал Лакрима, любим ми е. Само 2 човека обслужваха витрините от колбасите до кашкавалите. Зад табелата на Лакрима имаше 2 вида кашкавал, единият: изглеждащ зле, с бяла плесен и зад него друг, добре изглеждащ, а зад добре изглеждащия-табела на Гауда, без да има кашкавал и... дали са ми Гауда, маркирана като Лакрима Dizzy Face, точно на половин цена е гаудата от Лакрима. След това на касата ми маркирали 2 пъти бананите, след това чаках за 3-ти път на Информация, за да ми върнат парите. Много скъпо ми излиза пазаруването в Кауфланд.

# 640
Нямам доверие на CROWIN и MUHLER,иначе и аз съм виждала в К.
Дано да пуснат delimano,че пак са ги подкарали Simple Smile

# 641
Аз пак ще се оплаквам: вчера към 6 часа беше панаир, чаках около 10-тина минути, може и повече, на опашка за кашкавал Лакрима, любим ми е. Само 2 човека обслужваха витрините от колбасите до кашкавалите. Зад табелата на Лакрима имаше 2 вида кашкавал, единият: изглеждащ зле, с бяла плесен и зад него друг, добре изглеждащ, а зад добре изглеждащия-табела на Гауда, без да има кашкавал и... дали са ми Гауда, маркирана като Лакрима Dizzy Face, точно на половин цена е гаудата от Лакрима. След това на касата ми маркирали 2 пъти бананите, след това чаках за 3-ти път на Информация, за да ми върнат парите. Много скъпо ми излиза пазаруването в Кауфланд.

Вземайте си от талоните за чакане над 5 мин. То при тях си стана постоянно вече

# 642
Някой може ли да ми каже пасатора от брошурата -50% става ли?

# 643
При нас бързо вървят опашките напоследък и касите са съобразени с броя клиенти, видях вчера огромен стикер на касата с инструкции касиерката да звъни на информация, ако чакат повече от 3 души...

# 644
  • Варна
Дайте линк към тази брошура -50%, не я намерих...

Общи условия

Активация на акаунт