С какво ви дразнят свекървите - тема 93

• 78 915
  • 846
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Не мога да повярвам на очите си, мили мами!
Два месеца и отгоре не съм влизала във форума и все едно, че минута не е изминала- няколко пъти гледах датата, докато четях- не, няма грешка- днешна е, а писаното е копи- пейст.......... newsm78

А, се бях притеснила колко ли много съм изпуснала, докато бях на трупчета, вследствие доноса на онзи мил ник ДианаД!?
Отивам да прегледам и другите теми- все е излязло нещо ново и интересно, си мисля. Hug

# 406
absurT, приятно ми е да те "видя".

# 407
  • Пловдив
Не се ли отучи вече да въртиш едни и същи дрънканици за доноси? Смешно е.

# 408
И на мен това ми идва на акъл, когато свекървата носи сладки като идва у нас ама аз пък не ги ям. Не съм много по сладкото 😉

Ако носеше кюфтета,  нямаше да си по соленото.

# 409
Е ти пък уцели най-противното ми нещо 😂 Не съм ги яла от 20-тина години поне. Ако ги донесе ще е направо подигравка. Иначе разбрах какво имаш предвид. Не сме първи приятелки меко казано със свекърва ми, та затова я подозирам.

# 410

В случая е така, не знам преди какво е имала. И аз имах няколко честитки, благодарение на същата, пък нищо не бях писала кой знае какво, но ... да са живи и здрави доносниците и приемниците/изпълнителите.

А иначе, в темата за свекървите и след 100 години някой да влезе, все ще си е същото.

# 411
  • Варна
Ооо, Абсурд, определено липсваше! Имаше няколко теми, в които с кеф щях да те чета, даже очебийно беше твоето отсъствие. Ама ги подключиха.

# 412
Здрасти, АбсурТ!

# 413
  • Ямбол
Охо, значи вярно съм предположила, че абсурт е била с бан. Сега се бори за вечен вече. Лично аз съм я докладвала много пъти, няма да спра и сега, щом е тръгнала с бутонките отново.

# 414
  • София/Испания
На мен също ми липсваше absurT ,не знам какво имате против нея?

# 415
  • София

Боже, какво изящно слово!
Но, няма да донеса- смешно е, наистина... Joy

# 416
  • София
Охо, значи вярно съм предположила, че абсурт е била с бан. Сега се бори за вечен вече. Лично аз съм я докладвала много пъти, няма да спра и сега, щом е тръгнала с бутонките отново.

Благодаря ти за вниманието!
Не знам с какво толкова те плаша, за да ме докладваш непрекъснато, но пък щом ти е жизнено важно да се чувстваш пръст на съдбата, коя съм аз да ти преча?
Вярно е, че не бих доносничела за никого в реала, а още по- малко- тук, където всички сме виртуални, защото съм пълнолетен индивид и съм свикнала сама да се справям с проблемите си. Не да разчитам някой да затвори устата на опонента ми, защото аз нямам аргументи, с които да го оборя.
Но, това съм аз и е прекалено късно да почвам да избягвам огледалото сутрин.

# 417
  • Пловдив
Ах, тя, гордата и почтената с изящното слово. Не ме карай да се смея.

# 418
  • Ямбол
Е, аз пък обичам правилата и се дразня от последователни постове, а те вече са факт.

# 419
  • София
Е, аз пък обичам правилата и се дразня от последователни постове, а те вече са факт.

М, да! Права си- просто нямаш друг изход, освен да донесеш за това грубо нарушение.
Разбирам те, постъпи както ти повелява съвестта.

Общи условия

Активация на акаунт