На пазар във Варна - 49 тема

• 70 393
  • 775
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Благодаря! Ще потърся, тъкмо се сетих, че техните плажни играчки също са хубави.

# 436
  • Варна
"Dede" играчки има в Хиполенд.
Отвориха ли Зара днес?

# 437
  • Варна
Ще има ли някакви намаления в мола за 1-ви юни?

Само ако отворят Зара и Уайкики Joy

# 438

Зарата нали утре щели да я отварят. Ще е лудница...

# 439

Зарата нали утре щели да я отварят. Ще е лудница...

На 31-ви от 10:00ч. ще е Зарата.
Това беше разлепено вчера.

# 440
Зара отвори. В 10ч бях там и беше спокойно, имаше хора. Към 11 напрежението взе да се покачва, пред пробните се изви опашка, макар да са повече от преди. Следобед ще е ад. Аз бях набелязала 3-4 неща от детското и разбира се, точно те не бяха заредени. От дамското си купих така бленуваната бяла тениска, но други неща, които исках ги нямаше. Имат доста да зареждат.

# 441
А някакви намаления за откриването нямаше ли? Grinning

# 442
Никакви.

# 443
  • Варна
Понеже имама позната ,която работи в Зара Laughing
Ще имат намаление след около 2 седмици,някъде на 8 или 9 юни,засега не знае колко ще е ,като проценти.
Имат много стока ,лека полека ще зареждат. Peace
Там съм на намалението.. Party

# 444
Тогава някъде започат първите летни намаления, предполагам. На малко неща и с малък процент. Аз имам голям мерак на чанта тип пазарска мрежа, от тях имаха 2 бройки, ама по 60лв..., ще чакам намаление, дано ме огрее. От чантите имаше съвсем- съвсем малко модели.

# 445
  • Варна
Ще попитам тук че да е полезно за тези дето ще се интересуват след нас - каква е разликата една или две точки. Ценово как се отразява.
Благодаря!!!
   Мисля, че разликата в цената беше около 10 лв, ако изобщо я имаше. Едното изследване е на гръбначния стълб, а другото е на бедрената кост. Пишат и риск от фрактури. Препоръчвам да се направят и двете. Не помня обща цена, но не беше повече от 50-60 лв септември месец.

# 446
  • Варна
Ще попитам тук че да е полезно за тези дето ще се интересуват след нас - каква е разликата една или две точки. Ценово как се отразява.
Благодаря!!!
   Мисля, че разликата в цената беше около 10 лв, ако изобщо я имаше. Едното изследване е на гръбначния стълб, а другото е на бедрената кост. Пишат и риск от фрактури. Препоръчвам да се направят и двете. Не помня обща цена, но не беше повече от 50-60 лв септември месец.
Да допълня каквото разбрах аз - едната точка показва състоянието на тръбни кости, а другата на плоски, нещо такова ми обясни момичето. Правих си изследването преди около 1-2 мес в Чайка. Цените тогава бяха една зона - 20 лв, две зони - 40 лв.

# 447
  • Варна
Понеже имама позната ,която работи в Зара Laughing
Ще имат намаление след около 2 седмици,някъде на 8 или 9 юни,засега не знае колко ще е ,като проценти.
Имат много стока ,лека полека ще зареждат. Peace
Там съм на намалението.. Party

А за HM и намаления ??  Grinning Grinning
Zara не мисля да стъпя скоро !

# 448
  • Варна
Аз пък НМ ги отписах. За щерката пазарувах оттам понякога, но всичко им е тясно и дълго, за някакви клечовци. Тя е висока ама си е пропорционална, не е баш кльощавела.

# 449
Абсолютно! При това клиновете в краката ще се сцепят от теснотия, а ластика на корема хлабав и се свлича.

Общи условия

Активация на акаунт