Ужасни, смешни срещи

• 307 647
  • 1 575
  •   2
Отговори
# 1 080
  • София
Всички в някакъв момент изперкват. Joy

# 1 081
  • София
Нормални няма. Все нещо малко странно има
Ако няма вече е подозрително Grinning

# 1 082
  • някъде в орбита...
То за нямане - няма. Важното е обаче да сте с един и същи вид лудост Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 083
То за нямане - няма. Важното е обаче да сте с един и същи вид лудост Stuck Out Tongue Closed Eyes
Много съгласна с горното! Grinning

И понеже снощи си лекувах яда с тази тема да допринеса за смеха и доброто настроение с една от моите!

Някога, някога, в зората на ICQ (1996-7) год аз бях студентка в СУ и работех допълнително за една фирма, та честичко осъмвах с някой досаден превод и поредният чат по новото и много модерно ICQ - за тези които не помнят изключителна гъзария и сексапил беше да имаш 6 или 7-цифров ICQ номер в годините, когато малко хора имаха компютър и интернет и знаеха какво е MIRC! Ta закачаме се ние с един пич месеци наред, но стриктно виртуално, той със страхотно чувство за хумор, ужасно чаровен и по-сладкодумен и от мен. В един момент се стига и до "жива среща", той продължава да ме ухажва и глези безобразно, но не си позволява много волности и не минава границите на позволеното от мен. Всичко се развива чудесно до мига в който получавам съобщение по ICQ, гласящо "вие не ме познавате, но аз съм неговата жена, а вие сте на път да сте излъганата любовница и е редно да се видим за да ви издърпам ушите лично" - може би не беше точно така формулирано, но смисълът беше точно този. И отивам аз на СРЕЩА да ми четат конско и да се извинявам, че не съм прозряла чернота на неговото сърце докато съм се оглеждала в черните му очи...

На СРЕЩАТА в кафенето пристигам и заварвам една изключително мила и симпатична жена, 5-6 год по-голяма от мен и за да е кодошът пълен 100% мое физическо копие - от дългата коса, през ръст, структура, очи - сестра да ми беше нямаше да си приличаме толкова! И двете умници и хубавици Wink  Разговорът започна леко тегаво и с голямо неудобство и за двете ни, но в един момент установихме, че всъщност много си допадаме, забавни сме си и 2 часа по-късно и няколко кафета решаваме, че трябва да повторим. Та последваха няколко месеца в които аз излизах по барове, клубове и концерти с жената на кандидат-гаджето и се забавлявахме страхотно, а той се опитваше да ни обясни и на двечките колко странна и неудобна за него е тази ситуация, милият Grinning

За да стане напълно ясно колко чаровен беше проклетникът, трябва да допълня, че продължихме да сме в приятелски отношения години след това, дори и след като разбрах, че се е "загаджил" за бивша моя съученичка, която получи ICQ от мен "нали знаеш, че **** има много хубава, много умна и много забавна жена и на нищо сериозно не можеш да се надяваш!?" И все пак си съхраниха семейството, родиха си детенце, а аз все пак ще трябва да изровя от някой сървър аналите на тези чатове, защото още се смея със сълзи като си спомня за някои от историите Grinning Grinning Grinning

PS Разбира се, моята дебела глава не поумня много от тази история и години по-късно се омъжих пак по ICQ Wink

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 06:20 от Agent Provocateur

# 1 084
Че съм имала ужасни, смешни и смущаващи срещи осъзнавам сега, след години. Явно съм била прекалено търпелива да изкарам срещата докрай, а не съм си тръгнала още при първите дивотии от отсрещната страна, а не е трябвало да си губя времето. Аз си мислех, че ме преследва лош късмет, при все, че уж подбирам много кого допускам, а като чета историите тук, май всяка жена преминава през това.
И с религиозен фанатик съм се срещала; и с програмист с калкулатор, вместо сърце и душа и почти нулеви интереси извън професията, но със самочувствие (или май комплекси) до небето; и с тотално унищожен от роднини мъж, тотално неадекватен за партньор и изкарващ си неудовлетвореността върху всички жени наоколо; и в токсични отношения се въвлякох.. И с разни маминки съм се разправяла - от типа "Ние ще му намерим булка, ние никого не харесваме, за него не е родила подходящата и чакаме Неродена мома".. И с "плейбои", които искат да си имат една сериозна и девствена в малкия град, а в столицата да си вършеят, а междувременно сънуват на глас как ще направят милионите и ще имат всички актуални бръмчалки...  И със стиснати, и с такива, които освен пари друго не могат да предложат.
А е било толкова просто да си тръгна и/или да няма втора среща. За някои срещи сега ме напушва луд смях, за други, уви, ми е мъчно, че вложих нещо, а не получих нищо насреща. Но всяко зло за добро, може и късмет да е.

# 1 085
Добре де, сподели за някоя смешна среща, да се посмеем от сърце 😜

# 1 086
Имала съм ужасни, фрапантни и смешни срещи😁 Някои не са за споделяне дори...
Бях малка още, но на една приятелка близък приятел си ме беше харесал. Не беше нищо особено, но си викам “Хайде сега, не съди по корицата”😂. Та води ме на среща момчето, накара ме и ресторант да избера, не съм се хвърляла на нищо скъпо. Най-обикновен. Та поговорихме си и като дойде момента да се плати сметката, учтиво ме помоли да платя и неговата част, че не си преценил парите😆 После пак ме кани на ресторант, но отказах....междувременно се беше похвалило момчето на половината ми компания, че сме били заедно...разбрах случайно.

А на първата официална среща с мъжа ми, си доведох най-добрата приятелка, да ми пази страх. Не се познавахме много с него, затова🙂

# 1 087
  • Countryside
Алекс, хич не е смешно, ами си е селски пиниз. Ще сваляш момиче, ще я караш да избира ресторант, а накрая ще я караш да плаща И твоята сметка. Мунчо от класа е бил този.

Иначе твоята история ме подсети, веднъж съм ходила на сляпа среща. Една приятелка ме уреди с нейн уж много готин познат. Беше ми скучно, викам хайде да го видим тоз младеж. Ще ходим на кино. Първо закъсня за киното, идва и ми вика: купи ли билети? Казвам му: не, теб чакам. Онзи се фръцна и отиде да купува билети. Купи си пуканки и кола, мен не ме пита дали искам. Викам си айде не се сетил, поне се сети да ме почерпи пуканки. След киното отиваме на бар, там ми напълни главата с глупости. Голяма клюкарка излезе, кой къде работил, колко печелил, родата, бля бля. Едвам го изтраях за едно питие, извиних се, че ще ставам рано и изфирясах с 200.  Много досаден тип, след години случайно бяхме в една компания и разбрах, че се бил хвалил, че "ме забил". Комплесарче излезе горкия. А на моята приятелка не й говорих един месец след това Joy

# 1 088
Хах, Г-жа Букет, подети ме и мен за един такъв. Със сестра му бяхме в една компания и тя ми каза че ме харесал, аз тъкмо се бях разделила с първата си любов и викам защо не. Пък и беше хубав 😉 Излезнахме на кафе, всичко си беше нормално, но той и много работеше и след това се видяхме само още веднъж. Аз пък исках ако имаме връзка да не е среща един път седмично и приключихме само с 2 срещи на кафе и нищо повече. Няколко месеца след това от негов приятел разбрах че още сме заедно, че планира да се мести при мен в София да живеем заедно, че даже и сме били интимни 😂😂😂😂 Ходи доказвай после че нямаш сестра, аз имах и приятел вече та беше забавно

# 1 089
И аз се оказах по едно време омъжена, с три деца, но той се е развел с мен, че третото дете не знаел от кого е Grinning

# 1 090
И аз се оказах по едно време омъжена, с три деца, но той се е развел с мен, че третото дете не знаел от кого е Grinning
Този го признавам за въображението....😅

Аз бях с баналното забил ме иии това с интимността🤣

# 1 091
  • Countryside
Хахаха, тоя май много сериали е гледал...Joy  Само да попитам, че ме гложди, за първите две плаща ли издръжка? Joy

# 1 092
To деца няма, ти за издръжка питаш  Grinning
Бяхме излязли само веднъж, че ме преследваше доста време, и без да разбера сме се оженили. И то, разбрах от една съседка.  Къде ми е бил акъла, не знам. Но пък сега ми е забавно.

# 1 093
А, то от съседите какви неща може да научи човек за себе си... може и да не я е съчинил той цялата история ами и от съседката да има Grinning

# 1 094
Мен два пъти са ме " женили".
Първия- бях още ученичка. Някой беше пуснал слух, че съм пристанала на един и съм отишла да живея в тях. Че бяхме гаджета, бяхме, ама чак пък толкова.
Втория, вече студентка- била съм се омъжила тайно. Това го казала една врачка на моя близка братовчедка, която само дето не спеше при въпросната врачка, и майка беше откачила.
Всякакви кукувци има.

Общи условия

Активация на акаунт