Ужасни, смешни срещи

• 306 625
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 135
  • Terra incognita
Може да си е поизпрал някоя дрешка човека!

Вероятно чаршафите и завивката, които беше пропуснал да сложи на леглото..... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Кажи чесНо? На гол матрак ли те положи? 😀

Няма какво да лъжа, чистак гол матрак си беше...Умрях от студ и скука...Ама тогава бях млада и неопитна все още, простено ми е.
Трябвало е по- рано да избягаш 🤣🤣🤣

# 136
  • Terra incognita
Едно бивше гадже, на което доста бях понабрала, все ми досаждаше да сме се били видели. И то не къде да е, а на хотел. Сякаш ще ме изненада с нещо ново. Както и да е. Реших да му върна тъпкано за някои неща. Съглсих се на среща. Обади се да ме пита какви напитки да поръча и други подробности. В уречения ден и час аз си изключих телефона и се покрих. На сутринта имах безрой повиквания и смс- и.

# 137
  • София
Както казах, бях млада и неопитна. Много ми беше зор за гадже и разни други работи, че преди това го раздавах консерва... Та да си понаваксам малко, явно тотално съм игнорирала всякакви сигнали по въпроса...Оттогава минаха вече 20 години, а младежът, пардон, господинът все още ми звъни по няколко пъти на година. До преди две години и любовни смс-и ми изпращаше, нищо, че е женен, нищо, че аз тогава още бях във връзка. Ама няма как тотално да го отсвиря, част от компанията ни е и от време на време се появява. Но тогава бях заслепена от "либоФ".

# 138
  • На брега на реката
Като каза консерва, аз бях същата в тийн годините. Гаджета имаше, но в тийн версия  - без секс, само натискане в тъмното. Забивам се с една дълго чакана тръпка най-накрая. Аз на 16 или 17. Той мой набор, типично хлапашко държание. В една от паузите между така бленуваните мляскания, той ми заявява “нали обичаш космати? Аз съм си натурален и не се бръсна”. При което ми причерня, стана ми неудобно да говори такива мръсотии на крехкото ми тийн съзнание и повече не излязох с него. После реши да се хвърля от мост, беше много наранен и дълго го играеше жертва пред общите ни приятели - аз гаднярката съм се възползвала от него, а той така влюбен бил!

# 139
  • София
Zest, о боже!  Joy  Joy  Joy

# 140
  • София
Малий, не те е срам:)

# 141
  • На брега на реката
Смешно ви е на вас, ама нямате представа на какви атаки бях подложена от бест френда му! Как го спасил да не скочи, как съм му давала напразни надежди! Почти 20 години минаха от тогава, а още го помня, все едно е прясна случка. Joy

# 142
  • София
О, то именно тези случки се помнят най-добре и най-дълго!

Аз малко след този случай имам още един, но той поне беше сладък. От години (че и до ден днешен) сме една компания. Има един момък, с който още от първото запознаване бяхме като куче и котка. Положението беше неконтролируемо. Когато сме излизали някъде, винаги някой седеше между нас като буфер, защото почти до бой сме стигали от заяждане. Това обаче не пречеше на младежа да бъде кавалер и чинно да ме изпраща до спирката и да чака с мен автобуса. Всеки път ме изпраща, всеки пък се дърляме като за световно. Една вечер обаче много ме изненада, когато рязко и внезапно по средата на поредния скандал, той се обърна към мен, награби ме и каза, че ме обича. Аз онемях тотално, тъй  като и той ми беше симпатичен, но при тези караници не се надявам на нищо. Увисна ми ченето и мълча...Накрая не издържа и започна да ме целува... Ходихме около месец, сега все още сме приятели и се смеем на тази ситуация.

# 143
Това мъжете дрънкат страшни простотии, когато вече е настъпил ОНЗИ момент на ей-го-къде-е-point-of-no-return, сексът вече не е мираж, ами направо им е в кърпа вързан, така че очевидно е най-подходящото време за декларации, претенции, признания (и дори мяукане, както вече прочетохме). Simple Smile))))

# 144
  • Nice
Като прочетох за тоя косматия се сетих  за един с когото не се стигна до среща, а той много настояваше.
Колега от университета все се въртеше покрай мен. Аз му обяснявам, че си имам вече гадже, пък той ми обяснва, че на него не му пречело Smile
Та един ден аз си обядвам темерутски сама, той се присламчва към мен и започва атака яко сваляне. По едно време казва ''абе гледам те, че нямаш косми по ръцете, епилираш ли се?''. Аз по принцип се епилирам два пъти в годината по ръцете защото там специално почти нямам косми. И му казвам, че се епилирам. Той пък ми отвръща, че май нямало как да се получи между нас ако продължавам. Той обичал жени с косми, по възможност дълги и да си личат. важно му било това. И последва едно обяснение колко възбуждащо му действат.
Аз опулена, едвам не си връщам вече обяда. 

# 145
Преди години я някакъв сайт се започнахме да си пишем с някакъв младеж. На снимка - симпатично момче, с кожени дрехи и мотор. Разговорът върви някак, решаваме да се видим, аз тогава изобщо не признавах кежуал облеклата, та съм се нагласила, че и на токчета. Пристига младеж със зелени къси панталонки, червена китайска тениска и чорапи, опънати почти до колене. Пита къде да седнем, аз предлагам, обаче той отказва, отиваме, където той предложи. Цялата среща мина в разкази за него, семейството му и т.н. След не много дълго време аз казвам, че имам нещо спешно и трябва да тръгвам. !5 минути след като съм се прибрала, получавам съобщение колко съм готина, как той разказал на майка си за мен колко тя ме харесала и т.н. Повече нито му писах, нито му отговорих.

# 146
Ама то това да те одобри маминка без да те е видяла дори - голямо постижение Simple Smile

# 147
Направо страх ме хвана и от него, и от майка му. Пишеше ми по дузина съобщения на ден. И това повече от месец докато се отказа най-накрая. Но на мен трябваше да ми светне лапмичката още като ми обясняваше, че панталонките майка му ги избрала.

# 148
  • София
Какво им стана на тия мъже с тия майки. Аман.
Като чуя,  че някой говори на първа среща за мама , или живее с мама, или те сравнява с мама, или пита мама, или се чува с мама на всеки час....
Направо бягам с 300 ста километра в час ( това оправия до живот няма... казвам ви от опит)

# 149
  • София
Около мен имам няколко примера на майки, спящи със синовете си (12-13 г. момчета), защото нямало нищо по-хубаво да си гушкаш бебето. Това е реален цитат! Мъжете им спят отделно.

Общи условия

Активация на акаунт