Ужасни, смешни срещи

• 306 625
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 120
Както един приятел, познат коцкар в града ни, казваше - хората сме парченца пъзел, как ще разбереш кое е точното за теб, като си спал с един-двама 😁😁

# 121
Седмица след срещата, за която споделих в началото на темата се съгласих да изляза с друг мой почитател, към който не изпитвах чувства, но ми допадаше като характер(доколкото бях видяла).
Няколко години по-голям от мен, красив, възпитан, с чувство за хумор- направо мечта, ама не моята както се оказа.Срещата си вървеше направо идеално, е разказа си живота, но без да е досадно, а и аз вече си имах тренинг в изслушването.
И след няколко часа разговори и смях, той най-сериозно ми заяви "А сега ще ти кажа какво трябва да промениш в себе си?"......Моляяя Close
С усмивка му обясних да продължава с търсенето на идеалната, аз си се харесвам такава, което беше голяма грешка, по-добре да бях избягала с писъци.
Един час ми обяснява, кои книги трябва да прочета, за някакви религии бяха, не го слушах много, проклинах си късмета. ooooh!

# 122
  • софия
Аз бях на 23, тъкмо бях подхванала онлайн запознанствата и  с един момък на около 30 сме на втора среща у тях, музика, вино, всичко екстра. Почват да се разгорещяват страстите, дрехите почват да падат. Ее... човекът се оказа че си беше обул същите прашки като моите....и искаше да се прави на котарак....е не го огря и се ометох набързо. Лошото беше , че живеехме наблизо един от друг и постоянно се засичахме след това. И всеки път като ме видеше 'мъркаше'....а изглеждаше напълно нормален, колкото и субективна да е тази 'нормалност'

# 123
Аз бях на 23, тъкмо бях подхванала онлайн запознанствата и  с един момък на около 30 сме на втора среща у тях, музика, вино, всичко екстра. Почват да се разгорещяват страстите, дрехите почват да падат. Ее... човекът се оказа че си беше обул същите прашки като моите....и искаше да се прави на котарак....е не го огря и се ометох набързо. Лошото беше , че живеехме наблизо един от друг и постоянно се засичахме след това. И всеки път като ме видеше 'мъркаше'....а изглеждаше напълно нормален, колкото и субективна да е тази 'нормалност'

Не мога да се сдържа. Аз на такъв пък бих му мяукала всеки път като го видя 😅

# 124
Сетих се и аз за ужасна среща.То не беше плюскане( хайде да речем ,че е бил гладен),3 пъти се обажда на майка си да я пита за резултатите от някакъв мач,накрая ми предложи да отидем в близкия хотел,отказах му срещата приключи.Друга среща не последва.Но това не е всичко.След известно време време звъни майка му на домашния телефон(малко хора имаха мобилни тогава),попада на майка ми и вдига луд скандал защо не съм искала да излизам със сина й.Явно се е оплакал на мама.Моята майка,горката,в небрано лозе,въобще не знаеше ,че съм излизала с тоя мульо.

# 125
  • София
Този с мъркането ме уби направо. Разлепваш из квартала известия за мъркащ извратен котарак със снимка, да знаят поне другите девойки да се пазят.

# 126
  • София
честно да си кажа, не съжалявам, че нещата не се получиха. Пък и надали, твърде традиционен беше.

Интересно той какво би разказал . "Забил съм една, ама аз бях много готин, съблякъл съм я даже... Влязох да се освежа, ама подготвил съм се и наточил. Излизам , няма ни жена , ни бележка..... тръганала си..."
Той по- тъпо е гледал да знаеш

Неговото освежаване продължи доста дълго, над половин час. Някак си си мисля, че не е редно да зарежеш гола жена в съответното настроение, за толкова дълго време:) Много се ядосах тогава и не му говорих сигурно около месец. А после си останахме само приятели.

# 127
Момента е всичко в подобни ситуации, изпуснеш ли го всичко си
заминава.

# 128
  • ВАРНА
 Може да си е поизпрал някоя дрешка човека!

# 129
Преди години, работех в едно заведение и един клиент, от дума на дума, всеки ден, та ме покани да излезем. Ок, защо не, беше хубаво момче. Решаваме да отида да го взема с моята кола до тях. Слиза той и ми казва - Аз ще карам. ( моята кола!?)  Викам ок. Стигаме до някакво заведение, влизаме вътре, младежа върви пред  пред, мен отваря вратата, влиза и пуска вратата, която едвам не размазва носът ми! В този миг, знаех, че този няма да ми е за дълго сред познатите! Joy
След това имаше няколко опита за комуникация по телефона и няколко опита за някакъв чат, но безуспешни. Няколко години по-късно ми се обажда края на декември - сняг, студ, минус 20! И ми казва: Аз съм на работа и ми е адски скучно, я вземи си поръчай едно такси и ела! Започнах да се смея с глас, пожелах му лека доработка и повече никога не му вдигнах или писах!

# 130
Малее голяма работа сте вие , много добре сте се измъквали от комичните и неловки ситуации Grinning Grinning Grinning

# 131
  • София

Вероятно чаршафите и завивката, които беше пропуснал да сложи на леглото..... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 132
  • Terra incognita

Вероятно чаршафите и завивката, които беше пропуснал да сложи на леглото..... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Кажи чесНо? На гол матрак ли те положи? 😀

# 133
  • софия
Веднъж един ми вика, че имало хлебарки в тях..оставам да спя..по някое време ставам до тоалетна и като видях колко бяха големи  тия чудовища, вероятно бяха облъчени от Чернобил...казах че докато не ги изтреби повече няма да стъпя у тях, беше последната среща.

# 134
  • София

Кажи чесНо? На гол матрак ли те положи? 😀

Няма какво да лъжа, чистак гол матрак си беше...Умрях от студ и скука...Ама тогава бях млада и неопитна все още, простено ми е.

Общи условия

Активация на акаунт