Един момък така много упорито ми се слагаше, държа да кажа че по никакъв начин не съм го поощрявала. Винаги го обръщах на майтап и го пращах у лево. По едно време почва настойчиво да ме кани да му ида на гости, какво като аз изобщо нямам никакви мераци, що да не хукна оттатък Балкана на гости на непознат в Ямбол или Бургас да беше... абе не беше близо със сигурност. Изсмях се и попитах как пък го измисли, та той дори на снимка не ме е виждал. Получих съвсем сериозен отговор "Абе ти ела пък ще хапнем, ще пийнем... ако пък толкова не ме харесаш, къщата е достатъчно голяма, има къде да те сложа да спиш и отделно ако толкова не щеш" . Към 30тина годишен да е бил въпросният момък тогава, не се подвеждайте по думата която използвах

Много се забавлявахме с тия наши съседи.
Имало и такива сред нас, които имат капацитет да стигнат до университет...
Накрая като видя, че няма да му отговоря ми прати съобщение, че и аз съм си била типична женка и съм го въртяла като всички останали, не заслужавам неговата персона.
Разбирам го и него в такава деликатна ситуация, дано е наминала все пак някоя да му пусне една пералня
Препоръчани теми