Ужасни, смешни срещи

• 306 596
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 90
  • ВАРНА
 Е,то и в средите на така наречените "компютърджии"има сходни екземпляри.

# 91
  • София
И аз имах подобна среща с мъж от Интернет преди години. На снимките един приятен атлетичен младеж. Като дойде на срещата един разплут и запуснат чичко. Снимките му били от преди 10 години. Втора среща естествено нямаше.

# 92
  • Далече, далече
Нямам нищо против хората на изкуството. Направо са за предпочитане
Срещите на сляпо и с непознати чичковци/дядовци от интернет са доста по-кофти.

# 93
Бе то и аз съм човек на изкуството, ама не смея даже и до боклука да отида не добре облечена. Иначе ги има всякакви, с всякакви професии. За мен е въпрос на възпитание, ако мама не те е научила, че навън се излиза прилично облечен, още повече пък на среща. Без значение какво работиш, може и лекар да си.

Последна редакция: вт, 17 апр 2018, 16:17 от Анонимен

# 94
  • Далече, далече
Толкова ли няма читави жени в такъв голям град? Сред българските студентки би трябвало да има такива, които не са лекьосани и отнесени.

# 95
  • Euskal Herria
Пишете за объркване при срещите - единият е чакал на едно място, другият - на друго.
А аз нахълтах в грешна сграда, когато имах уговорка за работа. Физиономията на директорката беше незабравима. Е, явно това ми е бил късмета, защото почнах там. Simple Smile

# 96
  • Далече, далече
Явно си направила невероятно първо впечатление. Това наистина е невероятен късмет.

# 97
При мен се продължава с предлагането на опознаване в интернет. Опознаването в интернет, и на първа среща искат секс. Бахтии и бързаците Grinning

# 98
Среща с мама му. Mr. Green
Покана за вечеря в дома на момчето за вечеря, след виждане два пъти на кафе. Нелош младеж.
Отиваме, сядам, сервирана беше масата със салатката, наля аперитива, дотук добре.
След 20- ина минути цъфва мама му Shocked, която си гледала сериала в хола, и до момента не знаех за присъствието й. Да казвам ли, че маминка цялата вечер беше обслужващ персонал- сновеше между кухнята и хола- хем да не останем гладни, хем да не изтърве сериалите. Предложи ми / тя/ и бонус- нощувка. Поблагодарих за гостоприемството и изхвърчах.

# 99
  • София
Моя мъж го беше нападанал един тип в Скайп, някой си Дани Stuck Out Tongue Winking Eye
Мъжа ми мислел че го познава от някъде затова се заговорил
Като се усетил
казал най - ужасното и най- обидно нещо, според него :  Чиба !   Stuck Out Tongue Winking Eye

# 100

Моите най-ужасни срещи са били уговорените. Веднъж ме накараха да се срещна с едно момче от село, но явно и него са накарали насила. Стояхме в заведението, и двамата се чувствахме некомфортно, не намерихме никакви общи теми. Накрая го попитах за производствения процес, който води в селото си - нещо, което нито ме интересува, нито разбирам. С облекчение, че ще се води някакъв разговор въобще, той ми разказа от-до, като аз дори имах доуточняващи въпроси. Когато изчерпахме тази тема обаче, отново настана подтискащо мълчание и се загледахме отчаяно един друг. След 5 минути мъка той обнадеждено запита - да ти кажа ли как се прави ракия?! Grinning Разказа и това и вече беше подходящо да ставаме и да си ходим - аз исках почти на бегом да изчезна, мислех, че и той също. Втрещих се, когато предложи да се разходим - малко ли ни беше почти едночасовото мъчение?!!! При мисълта за предстояща разходка смотолевих набързо, че съм заета и закрачих в каквато и да е посока, само да се махна. Беше много тактичен, остави ми номера си, ако искам да се видим пак. Аз красноречиво записах неговия номер и не му дадох моя, а той едва ли и очакваше подобно нещо. Оттогава категорично отказвам някой да ми урежда срещи.

# 101
  • София
Взех, че и аз се присетих за една забавна среща. Преди много години, била съм 20-23 годишна, се загаджих с един младеж с пуловерче. Не беше лош човек, обаче...Гаджиме се ние месец-два и идва моментът на правенето на кекс. Води ми той у тях, закачаме се, загряваме и изведнъж ме зарязва и изчезва в банята. Аз лежа и чакам...5 минути, 10, 15, 20...Най-накрая станах и си тръгнах. Умрях от студ докато го чакам. Повече не бяхме гаджета.

# 102
Взех, че и аз се присетих за една забавна среща. Преди много години, била съм 20-23 годишна, се загаджих с един младеж с пуловерче. Не беше лош човек, обаче...Гаджиме се ние месец-два и идва моментът на правенето на кекс. Води ми той у тях, закачаме се, загряваме и изведнъж ме зарязва и изчезва в банята. Аз лежа и чакам...5 минути, 10, 15, 20...Най-накрая станах и си тръгнах. Умрях от студ докато го чакам. Повече не бяхме гаджета.
  Да не е получил разтройство човекът?

# 103
  • София
Де да беше, тепърва се освежавал, бръснел и въобще подготвял за срещата. Беше възмутен защо не съм го изчакала.

# 104
  • София
Де да беше, тепърва се освежавал, бръснел и въобще подготвял за срещата. Беше възмутен защо не съм го изчакала.

Хората по-горе се оплакват от нечистоплътие .. хахаха .. бива ли така, че се заподмивал човека да остане на сухо .. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт