Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти и партньори-72

• 88 429
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Хелоууу Hug

Фенче Heart Eyes bouquet
Снеже Hug, наминала си bouquet
аз лично почнах да се съмнявам в достоверността на новината за ресторанта...ще видим де
ама ще цитирам една наша бивша съфорумка Laughing
Скрит текст:
тази новина е толкова достоверна, колкото онази за Йорданската авантюра на Киво, ще знаеш. 😃😃😃
Ще тръгне Киво да продава хамбургери, където всеки търси убийствено вкусната турска кухня...ням, ням, ням😋😋😋 Че и на морето, където всеки търси риби. Освен това, ще си направи бизнес харакири да ги продава в скъп ресторант, сякаш някой ще ги муца с нож и вилица, когато хамбургера по рождение си сака книжна кесия и блажна книжна салфетка.🤪

Цитат
Какви яхти, Чаатай няма ли да влиза в пандиза, заради употреба на дрога?

стига де Joy, първо щял да снима втори сезон на сериала си Peace

Орси Hug

Снеже, какъв съд за Чачо!? Недей така?  Дано се отърве човека! Той е от тези турски граждани,  които без да правят метани на властта допринася за нейната икономика.
ами държавата си има закони Peace

и на мен ми хареса Сонгюл, ама къде е тръгнала в тоя вид по улиците??? Laughing

................
мммм Heart Eyes

нищо ново за сега....
хубав ден Hug

Последна редакция: вт, 22 май 2018, 11:43 от Airra

# 631
Поради успеха на "Хайде сине" в Австралия, прожекциите продължават до 30 май thumbsup

smile3508

Wink Wink

поста ми е пореден, надявам се да не бъде изтрит Tired

Последна редакция: вт, 22 май 2018, 14:44 от Airra

# 632
  • Плевен / София
Поради успеха на "Хайде сине" в Австралия, прожекциите продължават до 30 май thumbsup

smile3508

Wink Wink

поста ми е пореден, надявам се да не бъде изтрит Tired

Здравейте момичета
Айра, надявам се някога да го видим и на български екран...

# 633
Гости Hug, едва ли, нашите не са по турското кино Confused
мерси, че ме цитира Peace

нещо за теб bouquet

# 634
  • Плевен / София
Гости Hug, едва ли, нашите не са по турското кино Confused
мерси, че ме цитира Peace

нещо за теб bouquet

благодаря Heart
А ще е жалко...предпочитам да гледам него , вместо Нюансите....

# 635
Привет, дружки - Айре  Heart Eyes Снеже  Hug Орси, Гости  wavey
Благодаря за всичко споделено!  bouquet
Айре  Heart Eyes супер новина! Браво на ХС и екипа  smile3501
Снеже  Hug  Joy Joy Joy няма да е скоро, ако изобщо го вкарат Чаго в затвора Thinking Нищо не се знае още де ...
Цитат
Керем Бурсин не заменит Чагатая Улусоя. Съемки на финише.

Не утихают обсуждения приговора по делу Гизем Караджа, Чагатая Улусоя и Селин Боронкай. В прессе были опубликованы расщифровки их телефонных разговоров, а также признательные показания на следствии. Надо сказать, что после первой информации о том, что Чагатаю будет назначено два года колонии, где он вынужден будет отбывать наказание, встал вопрос о его замене в проекте "Защитник/The Protector". Появилась информация о том, что роль Хакана передадут Керему Бурсину. Но все эти новости оказались лишь слухами, так как съемки первых 10-ти серий сериала подходят к концу, и уже подписан контракт на еще на 10-ть серий второй части. Адвокаты Улусоя подали апелляцию, которая по турецким законам будет рассматриваться не менее полутора лет. Так что, успеют снять и третье продолжение, если потребуется. Поэтому, уважаемые поклонники, и всепрощающие фанаты, живите спокойно, Чагатай Улусой продолжает съемки. Хочется только верить, что в его новой жизни уже не будет повторения старых ошибок, с которыми еще придется разбираться.
Вчера Джем е имал РД - да е жив и здрав и всичко най-хубаво му пожелавам!  bouquet
https://vk.com/feed?z=video-64878628_456240075%2Fa82db6aad0f2b75 … _-64878628_239666

И Беренка

На края един готин Кокаколович  Laughing Heart Eyes

# 636
да побутна темата Mr. Green

На края един готин Кокаколович  Laughing Heart Eyes

хаха бях го забравила Joy Joy

ЧРД на Джем да е здрав и успешен!!

и Берен вече не е толкова слаба!!! Heart Eyes

Фенче Heart Eyes
това страхотно видео, не сме го гледали, нали??
много добра работа на Anna Sirmoglou!!!

видя ли фрага на Черноморците??

и тая снимка ми е много интересна Joy Joy
Киво гледа към земята, Сончето гледа към него, а Туба в противоположната посока Laughing

Последна редакция: вт, 22 май 2018, 20:50 от Airra

# 637
Айре  Heart Eyes  bouquet Гледали сме го този клип, но мога да го гледам стотици пъти, защото е уникален  Heart Eyes Е, няма друг актьор, който така да ми бърка в сърцето и да ме кара да плача с него, няма равен в това отношение за мен. Както пишат и американките - няма нужда да говори, очите му разказват без думи ... "  Kivanc does not even have to open his mouth to say anything he conveys a lot of emotions and instantly connects with his audience " Има един момент от КГ, след погребението на Али, когато очите му са сякаш изпразнени от съдържание, като стъклени ... не зная как го прави, но никога не бях виждала такова нещо до тогава, от нито един друг актьор, не само от турските.  Ако не те затруднява , направи един скрийнинг, моля те  Praynig
Берен е понапълняла, да, но за съжаление не е хамиле, както се надявахме всички  ooooh!
Видях фрага на Черноморците ... да видим какво ще стане с лудия Ведат, дано го хванат най-после този психопат  ooooh!

Лекинка!  Hug

Последна редакция: вт, 22 май 2018, 22:53 от queen_fenka

# 638
Айре  Heart Eyes  bouquet Гледали сме го този клип, но мога да го гледам стотици пъти, защото е уникален  Heart Eyes Е, няма друг актьор, който така да ми бърка в сърцето и да ме кара да плача с него, няма равен в това отношение за мен. Както пишат и американките - няма нужда да говори, очите му разказват без думи ... "  Kivanc does not even have to open his mouth to say anything he conveys a lot of emotions and instantly connects with his audience " Има един момент от КГ, след погребението на Али, когато очите му са сякаш изпразнени от съдържание, като стъклени ... не зная как го прави, но никога не бях виждала такова нещо до тогава, от нито един друг актьор, не само от турските.  Ако не те затруднява , направи един скрийнинг, моля те  Praynig

Peace Peace

и вярно, че сме го гледали, какво се обърках, че е ново ooooh! Joy Joy

лека Hug

# 639
  • AMS

Привет, дружки!!!
 Орси, здраве и късмет за внучката!!!
 Благодаря ви за споделеното!!!
 Минавам да пусна кивчета  >>>

По отношение на Ча за мен важи правилото >>>
 "Приятелите на моите приятели са и мои приятели."

# 640
Добро утро!  Hug Hug Hug

Айре  Heart Eyes много ти благодаря!  love001
Дива  Hug благодаря за страхотните кивчета!  bouquet

И на мен ми е кофти за Чаго именно защото е приятел на нашето момче, но някои грешки се заплащат, понякога твърде скъпо. Да видим първо какво ще стане, може и да му се размине. Някак не ми се вярва, че ще провалят кариерата му  Thinking

Хубав ден!  Hug

# 641
               Привети!

Фенчеее, благодаря за  цветно-красивото кафе и за тичащият ни патрон. Не съм виждала тази снимка. Внучка ми е тук и ще поизлезнем с нея из Банкя. Та и ние ще го даваме здравословно.

Айри, знам, че има закони при кОмшите, но ония дни, когато минах  набързо из темата за Чачо и четох как на някои им се разминало. Та той да не е най-големият престъпник!? Трябва да получи нещо за наказание с цел назидание. Той живее, май, много на макс. Всичко това го пиша по мой си усет. Иначе не съм си пила кафето с него още. Гледам, че и той харесва Ла Бум. Ако отида догодина до Истанбул, ще отида да го видя и този Ла Бум. Има го и на Босфора. В европейската част беше, май! А ще отида. Защото

Скрит текст:
вчера си взех резултата от изследването и съм ок!!!

Дива, благодаря за кифчетата! Като няма много храна от реала да си се радваме на нашите, в случая твои, творения!  Grinning Че преди време хващаха нашата двойка къде ли не. Сега, от както се преместиха да живеят в гората, сякаш само там си стоят!

# 642
Привеет Hug
Дива bouquet
Фенче Heart Eyes, мерси за кафенцето..имам нужда Wink

нищо ново на хоризонта Peace
ама обикновено след тия мои думи се появява нещо Joy Joy Joy

Къванч е разглеждал ИГ на тая група ВК/Кыванч Татлытуг/ Kivanc Tatlitug/ Official Group/

рускините са развълнувани Wink
а уж не четял в социалните медии Joy

Орси Hug
Скрит текст:
радвам се за резултата, така да продължава!! fingerscrossed

Чаатай няма да го коментирам.....

а нашите КБТ си ги хващат пак, но миналата година на яхтата имаше повече снимки Whistling

хубава сряда!!
клипчето е страхотно!!! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 23 май 2018, 14:53 от Airra

# 643

Айре, що тага бре, мила за Чаатайчо. Той си е и наше момче.

В една тема видях това и много ми хареса. То е за теб и мен и други, които обичат кафе, но не си го позволяват много-много!

Скрит текст:

А, щях да пропусна. Много ми стана приятно това надникване във ВК от страна на Къванч. Явно някой му е споменал нещо. Руснаците са големи фенове  сериалите им, голяма държава са. Заинтригували са някой близък до Киво, а той заинтригувал самия Къванч!

# 644
аа аз си пия кафе всеки ден Wink
А, щях да пропусна. Много ми стана приятно това надникване във ВК от страна на Къванч. Явно някой му е споменал нещо. Руснаците са големи фенове  сериалите им, голяма държава са. Заинтригували са някой близък до Киво, а той заинтригувал самия Къванч!
пак се обърка джанъм Wink
Къванч не е надниквал ВК/то само това остава Joy Joy/ а в Инстаграма на тая група от ВК Peace
и никой не му е споменавал нищо Laughing, просто ако са го тагнали, му излиза съобщение и той е проявил интерес явно, а и името на групата в ИГ е красноречиво Peace

А рускините клъопат всички турски сериали, луди са по тях, щом и превеждат почти всичко, ама то там си е бизнес Peace

Последна редакция: ср, 23 май 2018, 14:54 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт