КГБ = Клуб на Готините Баби - 188.

• 69 729
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Добро утро. Вече съм на второто кафе. Благодарско за хубавото настроение, което внасяте.

Преглеждам миналогодишните летни дрехи и изпаднах в потрес.

# 121
  • София
Седнах да си почина преди да подхвана задачите за след обяда и какво да видя? не съм ви поздравила със старичката, наша си песенчица. Та ето ви я сега. Wink
Е да, ама ИВЛИН ме отмени. Hug

Приятен ден красавици и внимавайте да не ви сполети най-неочаквана любов или милион пари от лотарията. Знае ли човек какво ще му донесе петък 13 newsm78

Та се сетих за оня виц, дето един разказвал на съседа си: жената все разни хубави неща си намира-кожено палто, кожени ботушки, златен пръстен, а аз намерих едни боксерки под леглото, ама не ми стават Joy

Дописвам. РИМАРЧЕ, от хубав човек трябва да има по много Wink

# 122
Привет девойки Simple Smile
Хубав и успешен да ни е петък 13 число

Аз си глезя войника .Пристигна към 11, омете една чиния шницели и чипс и салата само от домати( щото друго не обича) и сега  както е още с дрехите и обувките се е проснал на едно ъглово канапе , от което краката му се подават навън и спинка, ни телевизора,  ни говор наоколо  не го смущава. Joy
 При нас е горещо, но въздуха само, да ни пази , ако има някой горе, да  не се сгорещи и атмосферата Praynig Praynig Praynig със съседите.
Отивам да измислям глезотийки за солдата, на вас  Hug Heart Eyes

П.п след два часа🤓
Ех този австриец😢влезох да благодаря за поздравите към зетко, а вижте до къде я докарах. ДЖИЛКА не успях да видя снимките 😕 но щом си тук значи сте добре и всичко е наред❤

Последна редакция: пт, 13 апр 2018, 14:37 от Caroline

# 123
  • Кубрат/ Пишурка
 Аз да се похваля: току що ми докараха пристата! Взех я без ракла, че взех тази от къщата  тя старо производство, яка и с надстройка  . На  петък 13 тръгнах с десния крак и ми е успешен. Утре ще дойдат Галенини и ще ми я сглобят! Ще наредим! Ще сложим новото перде! И съм готова!
А, между другото, като отидох преди обяд да платя леглото седнахме със собственичката на магазина и се заприказвахме за внуците  познаваме се с нея от деца. Та я навих да влезе в нашата тема. Обеща още довечера да види за какво става въпрос, но не е регистрирана още. Просто е чувала за този сайт, но до сега не е имала повод да го разгледа. Та може да имаме попълнение на Кубратската група newsm78 Нейният син е в Холандия и има внучка на 10 годинки. А дано! Тя е много хубав човек!
Кари, поглези си войника, докато можеш! Дано има мир!

ПП По повод на Римар:

# 124
Яне,да са ти честити новите придобивки!
Със здраве да си ги ползвате!
Това на Анджи ли ще е стаята?

Кари,глезкай си солдатчето!
Горкия с униформата заспал.😍

Фло, по-яваш я карай!😘
А за Мадлен Алгафари-завид,но от сърце!
Браво на колегите ти!

Римарче, права е Янето !😁😊
Фло-също.

Аз понапазарувах.Уж списък имах,ама боя забравих да си купя.
Ще пръскам със спрейчето пък като купя ще се разкрасявам.
То и да се подстрижа трябва.А никак не обичам да ходя по фризьори,но крайно време е.
Краищата на косата ми си го искат.

Последна редакция: пт, 13 апр 2018, 17:47 от Gabkata

# 125
  • Кубрат/ Пишурка

Гъбче, уж ще е на Анжи, ама...аз избирах тапетите \ че тя беше избрала едни шаренки, червенки с лилаво и...\ и ламината! При това аз имам правото на избор на мебели и употребата им! Е, поразсърди се, ама ще й мине. Тъй де, "утре" баща й ако реши да се връща и да си я вземе във Варна, нали ще остане за мен! Иначе сме се разбрали, че ще се шири сама на Пристата, а на зима ще спим двете!

# 126
Привет, момичета!
....още от януари ми се блокира абв-пощата, по IP адрес разбрахме, че е влизано от Калифорния (Frowning)смених паролата и ОК. После трябваше да ми се преинсталиране  Windowsа, моя дядо ми каза, че ще ми го оправи....... и аз нямам тежък тиган, за да го чукна по главата и така си остана ....
Като се върнах след десет дни из шенкане из Европата....намерил си времето и ми оправил Лапчо.
Колежките ме питат, какво най-много ми е харесало ?
Гледах, гледах, но в Лувър не успях да се нагледам, бяхме с щерката ми от Разград, стояхме докато го затворят.
На село не ми се ходи....ММ иска да ми купува ел.мотика...Има време до май месец...( сяла съм и съм плакала от умора, после колтучене, връзване, пръскане, окопаване) и после раздавам на съседи и по-големите краставици в реката.

# 127
  • Кубрат/ Пишурка

Кремче, ако знаеш как ти се радвам!

# 128
  • София

Кремче, ако знаеш как ти се радвам!

И аз също.
А едновременно ми е и тъжно като те чета.
Какъв е тоя живот толкова години да те командва свекъра, а сега мъжо.
Как ли пък не бих опъвала на нивата?
Двама сте, все ще купите продукти от пазара за вас.
Янке, после да пуснеш снимка на новата стая. Може и във ФБ, че тук не знаеш  кой те чете.
Не ми се вярва бащата на Анжелка да се върне и да я вземе.
Може би ако тя пожелае да учи в някое хубаво варненско у-ще.
Но пък ще се връща на гости при баба и ще си има собствено място.
Римар, с какво те потресоха дрехите?
Ами те се свиват при прането, не че ние сме наедряли.... Party
Фло, изучи ли се, няма ли почивка за тебе?
Едно време сякаш небеше толкова сериозно следването.
Луси, аз ще се радвам да се видим като дойдеш.
Но няма как преди 18.00 ч.в работни дни.

# 129
  • София
Хращам се за последното. Айша каза, че едно време не е било  по лесно следването.
Да, ама не, както каза Петко Бочаров.
Тогава никой не можеше да си купи диплома за висше образование. Можи би някои номенкрачурници са го направили, ама не беше фрапиращо.
Тогава всичко беше както трябва.
Трудно беше  и трябваше да се НАУЧИШ.
И ние го направихме.
А за нивата...ами ако искаш кОпаш, ако не искаш не, не виждам проблема.

# 130
  • София
А добър вечер!
КРЕМЧЕ и аз, и аз, като ЯНКА И АЙША ти се радвам Hug. А стига с тоя агрофитнес! Я се възпротиви, я напиши една протестна нота, пък си вържи ролковите кънки и тръгвай да обикаляш внучетата-докато минеш България на кръст и ей го на -месецът свършил. Нагледай деди за ден, за два и пак тръгвай на път. Като е такъв любител да копа и да сАди-никой не му пречи. Лелееее, само ако надникне и види на какво те учим, ще ти скрие лаптопчето Mr. Green
АЙША, аз и стоматологията много съм я учила, но и сега много уча. Не мога да си представя да мънкам на защита на курсова работа. В групата обаче, не всички мислят като мен Mr. Green От 18 парчета - 6 са гОла вОда. Чудя им се на акъла защо харчат зАлудо парите на бащите си newsm78 Останалите 12 са сериозни!
ЯНЕ, честити ти покупки! Със здраве да се ползват! Ти голям агитпроп ( агитация и пропаганда ) се извъди.
Още малко и цял Кубрат ще се присъедини към КГБ-то. Е те тогава ще сложите софиянкте в малкото си джобче. Браво на вас, но най браво на теб!!! smile3501 Чакам МИМИ да се появи. Дано се чувства добре thumbsup
ГЪБКЕ, е как можа да забравиш точно твоята покупка? #Silly Спрейчетата ги ползвам много, защото моята коса расте като щура. Ако трябва да съм " по Некерман " на 10 дни трябва да се боядисвам.
КАРИиии, представих си го вашия войн как е похапнал сладко, сладко от вкусищата на баба ( баба ли те наричат внуците?) и спокойно е заспал на диванчето. Милите деца, защо трябва да е така? При вас и момичетата ли служат? И те ли са по 3 години? Боже, дано поне да е мир! От както Томер е в казармата, като че още повече се молим за мир! А тази песен никога не ми омръзва, на какъвто и език да я слушам Heart Eyes
РИМАРЧЕ, ей това се казват приятелки, нали! Я виж колко окуражителни думи сме ти казали-Дрехите се свиват при пране Joy, Важно е в морето да можеш да се побереш rotfImbo, от хубав човек ... и т.н. rotfImao
ГРАДСКО, да знаеш как ми липсваш... Айде нЕма ли да напъдиш госярете? Оно бива ден, бива два, ама они забоварише да си оду. У дОма си е Арно, оти да си не поседУ? А ти отлитай ко парцал на дупЕ Wink

Днес здраво поработих. Добре, че накрая две пациентки не дойдоха, та много им се зарадвах Mr. Green. Прибрах се, похапнах, помотах се из И нет пространството и ще лягам - и утре е ден.
Желая ви лека и спокойна нощ. newsm46
Оооо bg байрактар ХУЛИ, мислех да се задявам с теб, но понеже отсъстваше и се отказах. Ама ти си сИриозна и взе, че се появи на вечерната проверка Hug Съгласна съм с теб. Едно време не съм чувала да се купуват дипломи. Сега всичко е на сергията-купуват се тапии, продават се съвест и идеали, алъш вериш да става. Нищо не казваш за идеята да направим спа център в мазето Wink А ние сме се построили и чакаме да кажеш - готово е и тръгваме  newsm27 newsm27 newsm27 newsm27 newsm27 newsm27 newsm27
КРЕМЧЕ, още една дружка е в твоя подкрепа! Wink Право казва ХУЛИ-ако искаш кОпаш, ако искаш - не кОпаш.

# 131
Кари, със закъснение, но се присъединявам към честитките за рождения ден на зетя ти!

Аз бях в болница за малко. Позакрепиха ми кракáците и е време да отпочвам агрофитнеса. На мен ми прави кеф да садя, копая, плевя....Супер релаксиращо ми е. Даже често не слагам ръкавици.
И без това мебелите за кухнята още ги няма и не можем нищо да правим вътре.

Бабетки, споделете, моля, изпитани рецепти при синузит, но само да не е тази, с кестеновия прах.

Среднощен поздрав от мен.

# 132
  • Кубрат/ Пишурка

# 133

Гледам още няма кафе и реших да се пробвам от новата версия!Кафето днес от мен и не връзвайте кусур на чашката.Слушам новините и хич не ми е до чашката.
                                     Кари,стискам палци с детето ви всичко да е на ред.Дано се вразумят тези алчни нещастници.Думите ми не стигат.Като одъртееш логически трябва и да поумнееш,но явно важи за много малка част и на практика не се получава.
                                    Мисля си и за нашите деца.....дано не запалят света ,защото нашите ще са напълно безпомощни нямат елементарни познания и подготовка.
                                    Сори,за черното настроение ,ама няма как да ми е розово.Остава само да се молим да има останала частица разум в тъпите глави.
                                    Щях да коментирам,но........не ми се получава.
                                    Не ми се получава да пожелая и спокоен ден като хич не ми е спокойно,но поне да е топъл и слънчев.
                                   ПП.Янчето,ме мина на последния метър ,но дано денят е такъв какъвто ви го пожелава.

Последна редакция: сб, 14 апр 2018, 08:07 от Didia

# 134
  • София
Да си пожелаем добро утро, но и на мен както и на ДИДИА ми е тревожно. Дано руснаците и китайците вразумят малоумните американци. Хич, ама хич не ме интересува кой какви пристрастия има и от кой отбор е. Няма да се съобразя и с призивите да не говорим за политика в темата, за да не се разсърди някоя от нас.
ДИДИА, не съм съгласна с теб Mr. Green ( по въпроса за чашката Wink ) Все пак, като един бъдещ психолог на здравето ( оптимистична специалност ), ще завърша поста си оптимистично - Чашката е важна! Красотата ще спаси света! newsm10

Общи условия

Активация на акаунт