Преглеждам миналогодишните летни дрехи и изпаднах в потрес.

със съседите.

Нейният син е в Холандия и има внучка на 10 годинки. А дано! Тя е много хубав човек!
)смених паролата и ОК. После трябваше да ми се преинсталиране Windowsа, моя дядо ми каза, че ще ми го оправи....... и аз нямам тежък тиган, за да го чукна по главата и така си остана ....
. А стига с тоя агрофитнес! Я се възпротиви, я напиши една протестна нота, пък си вържи ролковите кънки и тръгвай да обикаляш внучетата-докато минеш България на кръст и ей го на -месецът свършил. Нагледай деди за ден, за два и пак тръгвай на път. Като е такъв любител да копа и да сАди-никой не му пречи. Лелееее, само ако надникне и види на какво те учим, ще ти скрие лаптопчето
Останалите 12 са сериозни!
Чакам МИМИ да се появи. Дано се чувства добре
Спрейчетата ги ползвам много, защото моята коса расте като щура. Ако трябва да съм " по Некерман " на 10 дни трябва да се боядисвам.
, Важно е в морето да можеш да се побереш
, от хубав човек ... и т.н. 

байрактар ХУЛИ, мислех да се задявам с теб, но понеже отсъстваше и се отказах. Ама ти си сИриозна и взе, че се появи на вечерната проверка
Съгласна съм с теб. Едно време не съм чувала да се купуват дипломи. Сега всичко е на сергията-купуват се тапии, продават се съвест и идеали, алъш вериш да става. Нищо не казваш за идеята да направим спа център в мазето
А ние сме се построили и чакаме да кажеш - готово е и тръгваме

Право казва ХУЛИ-ако искаш кОпаш, ако искаш - не кОпаш.
) Все пак, като един бъдещ психолог на здравето ( оптимистична специалност ), ще завърша поста си оптимистично - Чашката е важна! Красотата ще спаси света!
Препоръчани теми