КГБ = Клуб на Готините Баби - 188.

• 69 721
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро от студена и мъглива Варна ,за N път.Мъглата е до терасата ни Да се чудиш декември ли е или януари.Тази година няма да видим скоро топло морето 12 граадуса въздухът 10 .В тазе влака и кокалаците болят.
Янче,Доби Hug Hug
Доби на 7 април е денят на медицинските специалисти,а на 11 си е наш професионален празник на Зъбарите Grinning Grinning
Джили радвам се да те "видя" Hug
КГБ-йки HugИмам една молба!!!!!!!Подкрепете Желяз,това момче е невинно и е племеник на моята приятелка от ученическите ни години.Да спрем екстрадацията на Желяз Той е невинен.С друго не можем да помогнем.На негова място може да бъде всяко българско дете.Моля подпишете!
https://www.peticiq.com/200811
Имайте слънчев и цветен ден!

# 106
  • Кубрат/ Пишурка

Иве, подписах я, но не, защото е българин, а защото и според мен няма вина младежът!

# 107
  • Вила Великула
Ивлин, готово! Дано да се отърве от тази нелепица младежа.

# 108
Ивелин ,подписах.
Стискам палци

# 109
  • София
И аз подписах, защото не бих желала да очернят един невинен българин, както навремето обвиниха Сергей Антонов и медицинските ни сестри в Либия. Много им е удобно на американците - все някой друг да е виновен.  #2gunfire

Никой не е писал, та да допълня:
ЯНЕ, хубавият порцелан се познава Wink А честита ти обновена къща!
ДОБИ, ами ние с ИВЛИН нали отговаряме за 32 зъба, та мине не мине, празник. За всеки зъб празнуваме newsm47 За тия с коронките - по два пъти, за извадените - също Wink
ДЖИЛИиии, не може да бъде - цели два поста! Отличник си thumbsup
ХУЛИ, няма ли да се излъжеш да дойдеш до столицата. Ей така, само да подишаш софийски въздух, да пийнеш витошка вода и да се повозиш на трамвай hahaha Joy
КАРИ, добре сте си отбелязали празниците. Simple Smile
ФУРИЙКЕ, жалко. Изпуснах концерта Sad Светла му памет на големия Тончо Русев Flowers Rose Flowers Rose
Аз пък днес си взех 1/3 от един доста кофти изпит. Крайната оценка ще узнаем, когато сдадем и останалите 2/3 Mr. Green
Отивам да се помотая, че от утре започвам да чета за следващата 1/3 Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 апр 2018, 19:38 от Flo 51

# 110
Фло ooooh! така е ,Желяз не бива да бъде жертван.

# 111
  • София
Фло, ти бъзикаш ли ме ?
Едно време имаше един лаф. Като дойде някой от провинцията, прескача трамвайните релси за да не го хване ток,ха ха ха
Иначе бих дошла само заради водата. Даже ще си налея чешмяна вода  в туби, за да си имам за по-дълго време.
Макар, че при мен водата е бол. Още отводняваме мазето, а тя си извира.
Липсват ми емотките.

# 112
  • тук, на мястото си
Добър вечер!
Снощи надникнах тук, но бях много изморена и не ми се пишеше, направо права заспивах.
Кари,  да е честит, жив и здрав зет ти! На внука лека служба!
Фло и Ивлин, честит професионален празник, нека по-малко ви ядосват пациентите!
Хули, лоша работа е това с мазето, близо до река ли живеете?
Янче, честит ремонт!
Отивам да подписвам петицията. Гледах интервюто с майката на  Желяз, не заслужава  момчето всичко това.
Лека вечер на всички!

# 113
  • София
Скъпа ми  bgХУЛИ, щеше да е бъзик, ако ти бях казала: Ела да се разходиш по софийските улици, да изчетеш афишите hahaha Joy Затъжила съм се за теб и си помислих, че щом планината не отива при Мохамед, той ще иде при планината Wink До кога ще извира тая вода, бе? Поне да беше нефт, да стане мъжО ти шейх, а ти петролна принцеса. Е като нЕма риба и ракът минава за риба. Направете спа център. МъжО ще масажира, а ти ще късаш билетчетата. Па като се юрнеме, една внушителна група от готини бабета-коя крИви на лЕво, коя на дЕсно, не че ни стега чепикът, не, че ни стЕга капелата, а от коксдъртозата ще се климучкаме насам, натам. Па белким водата ви е целебна, да не иде зян.
Хайде стига съм се замлатувала, ами да отивам да спя, че след днешните лекции и изпита, главата ми дава заето...
Ето я и нея, нашата мила АЛФЕЯ Hug Изпревари ме на финалната права. На фотофиниша се вижда, че ми водиш точно с едни гърди bombs

# 114
Ето ме и мен по късните часове .
Влизам и докато ви изчета ,мръкна ,че и ще съмне още малко.
Фло ,така ме разсмя , с глас се смея като си представям как скрибуцаме едни на ляво ,други надясно и в индийска нишка на спа при Хули Sweat Smile
Върнах си концерта за Тончо Русев и сега го слушам и се наслаждавам и връщам в младостта ни!
Кари ,да ти е жив и здрав зетко ! Все така уважителен  и грижовен съпруг ,баща и зет!
За войничето ,честно да ти кажа почти ми е в мислите ,че нали са с моят внук на една възраст  и са ми много милички. Нашият  говореше  като един от вариантите за кандидатстване беше за чужбина, а другият за Американският университет в Благоевград. Молех си се тихичко дано да си остане в България,да вземе правилното решение и накрая го взе да си остане. За мое успокоение все си казвах ами какво да каже Кари като нейният е три години в казарма! Бог да го пази Кари ,да му е мирна и спокойна службата. При вас докато единият свърши другият  ще влезе.
Джилка ,много се радвам ,че писа. Често си мисля за теб. Скоро  си гледах снимките когато  беше за първи път в Пловдив и тогав се запознахме на живо.Хайде няма ли да се повтори?????
Радвам се и за другите момичета ,които писаха скоро.
Доби за розите ,правилно са ти писали момичетата. Не ги мести сега ,но мисля на късна есен да си ги разсадиш и да ги загърлиш хубаво да не замръзнат ,а и тор трябва да им сложиш. Ние слагаме оборска в дупката ,която слагаме корена разбъркана с пръста и отгоре пак слагаме около корена ,че топли.
Ние утре мислим да ходим на село  да свършим малко работа , а сега е и най-красиво. Дърветата нацъфтяли глухарчетата също ,пролетните цветя- лалета ,нарциси ,иглика , зюмбюлчета.
Вечерта се връщаме. Още ми е студено вечер .
Иви и аз гласувах за Желяз Много симпатично момче! За мен тези момчета са абсолютно невинни! Изтриват си ръцете с тях. Те са  работили в офис в България за Американската компания като оператори. Преди години и моят син работеше  в Кол център за Американска компания по антивирусните програми. Работят каквото им наредят. Вярвам ,че ще се оправят нещата ,народа се е надигнал
Днес при нас много горещо ,а и вчера беше същото. Следобед имах среща с колежките ми .бяхме в едно много хубаво заведение в Капана,навън . Много приятно беше  и пак не ни стигна времето всичко да си кажем.
Софийски момичета за сега имам план да отскоча до София във вторник ,сряда и четвъртък да се прибирам.
Ако има някой възможност ,може да пием по едно кафенце в удобно време за вас.  Не искам никой да задължавам и да притеснявам.

Спирам ,че дойде утре ,петък 13 !
ЛЕКА И СПОКОЙНА НОЩ НА ВСИЧКИ ВИ !  :*

# 115
  • Кубрат/ Пишурка

# 116
  • Кубрат/ Пишурка

# 117
Добро утроо!

Изпих си кафето.
Ще ходя на пазар.
Някой брой сандъчета за китки ще купувам.Нещо да сложа във фризера,боя за коса и т.н.

Хайде,спокоен ден за всички ни!

Нещо любимо от моите градинки за всички вас😍❤❤
Моминско сърце и блатно кокиче.

# 118
  • София
Добро утро на петък 13.
Това е любимата ми комбинация, защото съм се появила точно на петък, 13 и седми месец. Кое от кое по-готино!
Поздравявам ви с една песничка, старичка, но наша си. Докато слушам изпълнението ще си изпия кафето. Тенк ю ЯНЕ  Hug
ЛУСИ, и на мен много ми се иска да се разходим до село, да поработя в градинката, но тази седмица няма да е, че в четвъртък съм на изпит - тест, а след това - може. За съжаление във вторник съм на контролен преглед в Пирогов, после на тръстиката, а вечерта съм на лекция на Мадлен Алгафари - подарък за Цветница от колегите състуденти. Получих и един много нежен парфюм на ЗАРА от тях. Сладурчета са новите ми приятели!
Отивам да чета и помежду четенето нещо да сложа да къкри в тенджерето. След обяд съм на тръстиката tooth
Желая ви спорен ден, нищо, че е петък 13. Wink
ГЪБКЕ, привет! И умната на пазара, да не се върнеш само с жълти стотинки. hahaha Money А цветенцата са ти прекрасни. При теб има ли нещо, което да не е прекрасно newsm78

# 119
Здравейте!
Жега,жега колко да е жега 7 градуса при нас.То в любимата Родопа 13 градуса.Не мога да си покажа новите
дрешки Laughing
ПЕТЪК 13 Числото 13 дарява с късмет силните и побърква с проблеми слабите.
Рецептата за успех е.Мислете позитивно! С който крак да тръгнете сутринта, все ще ви върви. Символично лявата половина от човешкото тяло отговаря за любовта и чувствата. Дясната – за разума и мислите. Тръгнете ли с левия крак напред, вие тръгвате с любовта и ще хармонизирате деня си. Тръгнете ли с десния  излизате с разума и ще бъдете мислещи и дейни.
Бъдете убедени, че на поредния Петък 13-и ще ви върви и ще се убедите колко хубав ден ви предстои !

Алфея,Луси  Hug Hug

Имайте релаксиращ ден!

Общи условия

Активация на акаунт