КГБ = Клуб на Готините Баби - 188.

• 69 718
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Добро утра!

Яне,тенкю за кафето🌺

Доби, според мен остави розите да разлистят добре,както са сега и тогава ги присаждай.
Нека се вкоренят хубаво.
Много често след присаждане изсъхват.
За това изчакай.
При засаждане ние слагаме оборски тор,но при липса на такъв малко амониев тор се слага.
Това от мен.🌸

Вчера ме ухапа пчела на ухото.😐
Слагах чесън,кал.Намазах с алергозан.
Ми поуголемена ми е ушето и зад него.
Надявам се да мине бързо.
ММ каза,че ме е нападнала пчелата,защото съм била парфюмирана и и миришело на цветя.
Може и да е прав.
Ама то голямо цвете съм беее 😁

Хайде,спокоен и приятен ден за всички ни!
Най-новото ни попълнение Райна-Марта,че се роди на трети март ,та на Райна княгиня и месеца я кръстихме ❤😘

# 91
Здравейте!
Доби наистина и днес няма да го огрее балкона.
Пак 8 градуса усеща се ката 6 ужас.В цяла България си купуват плувки/бански/ Laughing а ние ще слагаме шалове.Не е честно.
Фло да минава показалеца и повече шпиковане само от гаджето ,пръстите ти са ценнни  Laughing
Колелото на живота се върти и ако го спрем, погубваме всичко. Животът си е  една дълга пътека към съвършенството.
Имайте слънчев спокоен ден ,а ние край морето  ще си стоим в къщи на топло Laughing

# 92
  • София
Добро утро в Светла сряда, красавици Hug
Приятно е като влезеш в къщичката ни да ухае на кафе, да имаме стихче, а като имаме и музикален поздрав, всичко ни е на 6. Пием си с удоволствие кафето, четем стихове за извисяване и под съпровода на приятната музика, запретваме престилките и заемаме висок старт за надпревара с времето.
Снощи късно легнах, но затова пък рано станах. Mr. Green Ходих до гарата да посрещна едно военно момиче, което идва на преглед във Военна болница. Сега след малко ще се съберем с колеги и ще мъдрим теста за другата седмица.
ДОБИ, лагерът го правят в Бяла, а състезанията са в Бургас. През юли има 3 състезания. А ти миличка, просто реши и тръгни-всички пътища водят към столицата ( а някои към Рим Wink)
МАРИНКА, нощес дойде в сънищата ми-участваше на състезание, нещо като Капките. Изпя песен по моя музика. Получи много аплодисменти smile3501 Ти да видиш... Simple Smile
ЯНЕ, следя в какви чашки ни наливаш кафето Wink И днешната си я бива Simple Smile
Момичета и да направите ритуала за дъжд и плодородие. То аз колкото и да го правя този ритуал по Брезнишко и Трънско банани няма да узреят Mr. Green
Отивам да решавам тест с колегите smile3527 smile3520 smile3523, а след обяд съм на лекции. Утре пак.
На вас желая спорен ден и не се натягайте много, много.  Hug
ДОБИ, мислех да ти се обадя за розите, но ГЪБКАТА ти е казала това, което и аз щях да ти кажа.
ИВЕ, сигурно би трябвало да си застраховаме пръстите, тези наши златни пръсти tooth

# 93
Привет девойки  Simple Smile

Радвам се че Неша се яви  Hug
Сега оства и останалите "новобранки" Simple Smile Чакаме ви.
И естествено всички "стари" момичета, които не са намерили повод или време досега да драснат някой и друг ред, няма нужда да е нещо специално и интересно,нека да е дори   само за "обща култура"
Фло, питаш за нашия войник.За петък и събота го чакаме. Миналата седмица в сряда се обади че тръгва и веднага баба му по поръчка му приготви  моята интерпретация на нагетс и кревирши в тесто. (какво толкова ги обичат, не загрявам, но факт е, много са доволни и се радват когато ги приготвям. За този уикенд още няма поръчка. Иначе нещо много го били крака. Преди три години ако си спомняте бях писала, че си счупи крака в училище и много дълго беше в гипс. Та сега нещо му се обажда. Може би от военните обувки. Надявам се че всичко бързо е се оправи.
Днес и последния, третия овен в семейството е рожденник. Зет ми, да ни е жив и здрав, все така да се обичаме и почитаме както през последните 20 и кусур години Praynig Praynig Praynig За негово здраве и успехи да ви почерпя

Хубав ден на всички ви  Hug

# 94
Колега Фло честит празник! bouquet

11 април е денят на Св. Антипа, епископ Пергамски, закрилник и покровител на православните лекари по дентална медицина и техните пациенти!

Нека Господ Бог и Св. Антипа ни дарят със здраве, професионално дълголетие, смирение, мир и любов
Кари,честит рожденик!Да е здрва ,щастлив със семейството ти и да се уважавате все така.
Гъбка бързао да минава ухапаното пий алергозан,прави компреси с оцет и мажи с фенистил гел.

# 95
  • София
     Има ред за лаптопа,аз съм допусната инцидентно.Прочетох и искам да кажа за розите.Точно такъв случай имам и ги уморих с разсаждането.Според мен е по-добре тази година да си останат така и през пролетта на следващата година да се местят.Колкото и да ви се струва невъзможно,но сега нямат корени.
    Hug Hug Hug

# 96
  • София
Привет красавици Hug
Колега ИВЕ, честит професионален празник и на теб! Почитам си го Св. Антипа. Преди няколко години ММ ни  подари икона на покровителя на зъболекарите и пациентите и сега си стои в кабинета и закриля цялото зъболекарско войнство и пациентите ни. А това кафе ми напомни, че онзи ден извадих подобен зъб и излезе цял.  tooth
ГРАДСКО, до кога ще си на режим за ползването на компа?  hahaha typeuu
КАРИ, да е здрав зетко, да ви е опора! Я каква софра си му спретнала-явно е заслужило момчето. Не знам момчетата при вас с какви обувки са оборудвани в армията, но нашите войници преди 20 години носеха едни доста тежки обувки. ММ научи сина да си навива партенки, а младото се подсмихваше. Беше си взел чорапи. Е да, ама се оказа, че партенките са по-меки и не нараняват краката на момчетата. Абе кандисват на нашите съвети, ама първо да пробват друго. При вас може и счупеното да се обажда. Дано бързо отмине. Гощавай си го, посрещай си го, както ти си знаеш. Simple Smile Броиш ли дните? Синът ми казваше, че вечер задължително един войник "съобщава": Още една керемида падна от покрива на стария бухал. Някакъв си техен, войнишки ритуал Simple Smile
ДОБИ, ИВЛИН, да ви пратим малко градуси. Днес в София беше над 21. Друго си е.
Хайде за сега чао! Неспоменатите, нали си знаете-получавате чувал с прегръдки Hug Hug Hug

# 97
  • София
Кари, да ти е жив и здрав зетко! Хората казват - зет като мед.  bouquet
Дано и при войника се успокоят нещата. Че днес големите си го мерят, а хората треперят.  Praynig
Фло, Ивлин, да ви е честит професионалния празник.
Пожелавам ви здраве и богати, но беззъби пациенти.  Party
За рози и и други цветенца не мога да напиша нищо. Радвам им се и до там.
Други да ги разсаждат, режат и пръскат.

# 98
  • в малка спретната къщурка
Кари, Честит да е зетко. Здрава опора на семейството да е винаги.
По Канал 1 започна ПЪТУВАНЕ С ПЕСЕНТА- в памет на Тончо Русев. От началото още съм размазана. Ще си порева сигурно. Аз съм така- сама си плача, с хора съм твърда скала.  Песните ме връщат назад във времето. Онова време на спокойствие и безгрижие. Точно такива песни ще останат вечни.

# 99
Благодаряви момичета за пожеланията към зета. Наистина си е зет като мед.Грета  все ми казва че го обичам него повече от нея Joy че все неговата страна вземам Simple Smile
Честване не сме направили, минахме само с една торта, първо по негово настояване (така и аз и войника също настояхме на нашите рождени дни ) Отказахме и подаръци. Да се трупаме с излишъци вече писна. Като ни трябва нещо, купуваме, никой не е лишен от нещо.
Не отбелязахме и в заведение, защото тази вечер всичко е затворено.
 Тези от вас които са ме чели днес във фейса  знаят защо. А аз съм шашната от броя лайкнали (до тази минута са 203, 97 споделяния от които също към 15 пресподелени)  Shocked Shocked Shocked.Утре е тъжен ден за цялата страна и за хората със сърца по света.
Войника е добре. Получил е до края на (как се казваше когато ги наричаха едно време "зайци" newsm78) разрешение да ходи с маратонки.
На Фло и Ивлин честит професионален празник.
Все почвам да пиша с едни мисли, но впроцеса отиват в друга посока , отнасят се на някъде и а дано се сетя newsm78 Сега вече се качвам горе и телевизия днес няма т.с има но са тежки филми, ще си почета нещичко .Та лека ви нощ и приятни сънища.

# 100
Добър вечер.
Писах дълго и напоително и накрая - празно поле.

Сега накратко.

Честит професионален празник на Ивлин и Фло. Май имаше още някой ама...

Честит да е зетя на Кари.
Приятно да ви е като се съберете всички заедно.Нагушкай милото войниче (леле, кога порасна това дете).

Не знам докога се честити Великден, но дано всички сте здрави и сте изкарали спокойни и приятни празници.

Допреди малко писах, писах и при опит да прикача снимки всичко пропадна.
Пак пробвам,

Сори, не се справям (изчервяващо се човече).
Поне това да постна, че ще жалко от толкова писане- накрая нищо.

Лека нощ и приятни сънища.

Последна редакция: ср, 11 апр 2018, 22:53 от djily

# 101
  • София
Тази вечер се наслушах на прекрасна българска музика !
Поклон пред Тончо Русев. Почивай в мир !

# 102
Нов ден, нов късмет.
Светъл четвъртък е - да ни донесе приятни емоции, топлина и радост.

До сега четох.
Да са честити всички споделили за лични и семейни празници. Живи и здрави - другото все може да се нареди по някакъв начин.

И аз, както някой беше споделил, ( ако не бъркам - Неша) често мислено разговарям с всяка от вас, но по разни причини не стигам до писане.

Някой днес казвал ли ви е, че ви обича - аз ви го казвам.
Надявам се, че адашката няма да се сърди, че плагиатствам.

Лека нощ,
Да спите в кош-:)

# 103
  • Кубрат/ Пишурка

Фло, чашката много не се вижда, но ти гарантирам, че е красива Joy
Кари да ти е жив и здрав зетко! На него няма да му пожелая късмет, защото той вече го има с такова чудесно семейство!
Вчера не успях да вляза в темата - не ми остана време: имах две излизания преди обяд и на репетиция след обяд. В същото време и ремонтът ми вече приключи, та вечерта си почерпих майсторите. Хубаво стана  - чисто и ново. Друго си е!

# 104
Добро утро /при нас пак е студено и мрачно, и пада мъгла - докога бе/
Ячне, браво за ремонта, а с това кафе пак ми създаде настроение  Simple Smile

Благодаря на всички, отзовали се на "розовите" ми въпроси - така ще направя, няма да местя, ще наторя, ще поливам и ще чакам да цъфтят  Laughing

Кари, честит рожден ден на зет ти!
И за войника ви си мисля - дано е мир и спокойсвие, и е лека службата му

Фло, Ивлин, честит да е професионалният ви празник!
а бе вие скоро нямахте ли пак празник, много начесто / Party

Аз да се залявям със задачките, а на вас лека и спорна!

Общи условия

Активация на акаунт