Правили ли са ви хороскоп - 2?

• 115 942
  • 762
  •   1
Отговори
# 180
Може би не съм се изразила правилно...Имах в предвид ,ако някой от вас тук коментиращите може да направи такова изчисление (естествено срещу заплащане)...да се свърже с мен...за да не губя време в търсене на подобна услуга....Просто консумация,а не къде да си местя салона и т.н..☺

# 181
  • София
Здравейте,може ли да споделите мнение за това ,какво се случва с човек когато прогресивната му Венера минава в знак скорпион. Това,което са ми казали на мен е ,че става силно сексуално ориентиран и търси връзка на такава основа. Не толкова духовна и с цел семейство, колкото задоволяване на нагона. И също, че  се влюбва много дълбоко и дълго и само в една,но на този принцип. Моля да ми кажете вашето мнение и значение на тази конфигурация.

# 182
  • в 1001-та нощ
Въпросът е за темата "Астрология". Тук коментираме опита си с консултращи астролози.

# 183
Здравейте, може ли да ми помогнете. Търся телефоб за контакт на Поля от Варна?

# 184
  • Варна
Имам от сто години този телефон, не знам за същата Поля ли става въпрос и актуален ли е. Мой познат ходеше редовно и ми го беше дал.
0889898276

# 185
  • Стара Загора
Здравейте, ще следя темата, защото смятам като се прибера в България да ми направят личен хороскоп.До сега не съм се обръщала към астолог и не знам какво да търся и да очаквам.На прага съм на важни промени просто така го усещам , бих искала да знам какви са аспектите при мен и на какво да наблегна.Ще следя мненията , не търся прогнози по скоро личен хороскоп ,да се видя къде съм .И да си дам отговор на някои въпроси .Хороскопът може ли да покаже наличие на проблем при дете , предполагам ,че трябва да се направи и на детенцето хороскоп ?

# 186
Здравейте! Случайно да сте ползвали услугите на нумероложката Снежана Димитрова-Анадженсида (има май поне още три измислени имена). Или да сте чували изобщо отзиви за нумерозите в България? Не съм ползвала и ми е любопитно дали да направя една консултация пък с нумеролог.

# 187
Тя работи по система, разработена от самата нея, не по класическата нумерология
Според мен е малко крайна в констатациите, можеш да чуеш неприятни неща, не се грижи толкова за психологическия комфотр на клиента Simple Smile
Пак според мен е добра, но не съм била на консултация при нея, само на едно обучение за 2 дни, интересни неща имаше

# 188
Тя работи по система, разработена от самата нея, не по класическата нумерология
Според мен е малко крайна в констатациите, можеш да чуеш неприятни неща, не се грижи толкова за психологическия комфотр на клиента Simple Smile
Пак според мен е добра, но не съм била на консултация при нея, само на едно обучение за 2 дни, интересни неща имаше

Като си се обучавала при нея, може ли да кажеш как прогностичната част?

# 189
То бяха два дни въведение и сметки за хора без никакви познания по материята
А и беше отдавна и нямам ясни спомени
Но впечатението ми е, че не говори общи приказки
Абе, не мога да ти помогна много, но ако ходиш, ще ми е интерсно да разкажеш

# 190
То бяха два дни въведение и сметки за хора без никакви познания по материята
А и беше отдавна и нямам ясни спомени
Но впечатението ми е, че не говори общи приказки
Абе, не мога да ти помогна много, но ако ходиш, ще ми е интерсно да разкажеш
Надявах се тук да получа повече информация. От момиче което е учило системата разбрах, че е много слаба като прогностика и достойнствата са и любовната, където се сравняват РНК между партньори. Ще поразпитам още преди да реша де, ако отида ще споделя задължително Simple Smile

# 191
Здравейте! Случайно да сте ползвали услугите на нумероложката Снежана Димитрова-Анадженсида (има май поне още три измислени имена). Или да сте чували изобщо отзиви за нумерозите в България? Не съм ползвала и ми е любопитно дали да направя една консултация пък с нумеролог.

Аз съм била при нея и също така съм учила. Но ,слаба работа ,нищо от прогнозите й не се сбъдна. Много е крайна като се изказва. Направо ми идва като фанатизъм от рода ....трябва да се разведете защото не сте един за друг и единия рано или късно ще се разболее,а може и да умре. Друг случай ,това когато сме били на курсовете й.... Детето ти трябва да му смениш всичките имена защото няма да  му върви в този живот въобще ,ПРОСТО Е ОБРЕЧЕНО.  И според мен системата й не работи. Правила е прогностика на мои познати и абсолютно нищо от прогнозите не се случиха така както го каза.

Ако искаш читав нумеролог НЕЛИ КОЛЕВА, но взема много скъпо.

Последна редакция: нд, 24 юни 2018, 15:47 от nikcheto

# 192
  • София
Дано не съм закъсняла със мненията, но случайно попаднах на темата Ви. Лично по различни поводи съм общувала с някой от медийните и съвсем скоро имах впечатления от Росен Петров-Саромир. Лично съм объркана леко, защото подходих първоначално лекомислено, очаквайки че ще е като всички останали извън известните. Останах доволна, защото има достатъчно знания и ми помогна. Работи понякога в партньорство с друга астроложка, която не сте посочили - името й е било Надя или Надежда и той има високо мнение за нея (не съм я търсила още). За него мога да кажа, че трудно се достига - в смисъл, той работи само с препоръка, не е традиционен, не е скъпар - до колкото разбрах не парите го интересуват, защото си има и друга професия. Основно към него се обръщат от чужбина. Знам че е познал бракове такива там, познал е раждане на трето дете при сложни обстоятелства. Ако трябва обаче да се обръщате към него - вероятността и да ви отреже е голяма, трябва добре да сте формулирали това което искате и ще го питате. Другото е, че в картата ви или в синастрията ще посочи нелицеприятните места - което незнам дали е добре за всеки, на мен ми свърши работа, защото излезе прав. Очевидно партньорството им с Надя или Надежда е доста стабилно, защото имат съвместни инициативи по ректификации на известни българи, за които незнаем нищо или малко, а също и друг прочит на картата на България. Т.е. прави ги добри във доста области. А да. Росен Петров-Саромир е достатъчно честен, за да не приема отговори, свързани с медицинска астрология - сам казва, че не му е талант. Добър е в астропсихологията, синастрията, хорарите ги възприремал не особено сериозно, но според това което съм следила във фейсбука има попадения и се съобразяват с мението му. С други думи - ако прибегнете до него, трябва да сте готови за доста своенравен и критичен човек, добре запознат с работата на колегите си, но с абсолютно пренебрежение към авторитетите и медийните астрологии. Решила съм да се "пробвам" при партньорката му - от него и други в групите във фейса чух че е също добра, но и не по-малко трудна като него. Ще ви докладвам...RelievedInnocent

# 193
Здравейте,момичета Simple Smile

Писала съм веднъж в предишната тема,но ви чета редовно.Правих си хороскоп при Илиана Магерова в началото на годината и останах с много смесени чувства,даже бях притеснена,защото ми каза,че не ме съветва да се женя,личният ми живот наподобявал катастрофа,било много сложно,вързано на фльонга и тн.
Засега не е познала почти нищо (да не кажа нищо),но пък ме описа много точно.

Възможно ли е според вас да е сбъркала при ректификацията? Защото когато я правеше,ми задаваше въпроси за минали събития и аз съм назовала грешна дата на едно от тях (Например вместо 27.08,съм казала 26.08).
Помня,че бях много разтроена,понеже като типично раче ми е много важна темата за партньор и тн.

Единственото,за което позна,беше кармична връзка и ми каза,че тя няма да продължи,защото в миналото сме били заедно,а такива връзки винаги приключват.

# 194
На ректификациите е добра.За миналото ми позна.Хороскопа ми е правен юли миналата година и до сега никаква познаваемост.На моя позната същата история за миналото да .

Общи условия

Активация на акаунт