Правили ли са ви хороскоп - 2?

• 116 024
  • 762
  •   1
Отговори
# 225
При устна консултация целият "хороскоп" става за един час, просто се говори по него. В общи линии и по-задълбочено по конкретни зададени въпроси. По 100 лв. вземат за устна консултация.

# 226
  • в 1001-та нощ
При Магерова консултациите са по 2 часа или повече, ако си последен. Цената е 100 лв.

# 227
Поздрави на всички момичета тук (и момчета ако се намират). Тези дни бях изненадан че извън фейса и извън личните сайтове  съществува все още форум за астрология. Поздравления. Почувствувах се задължен лично да се обърна и благодаря на Вас, които сте отбелазали нас астролозите макар и в някаква класация.
И май засега съм първия, който ще даде някакви отговори, поне засега.
Мили момичета, лично не бих правил класации на нас астролозите. Преди всичко, защото сме толкова различни, колкото са различни и различните неподвижни звезди. Ако колегите за малко бъдат лишени от PR-блясъка и комерсиалността, ще откриете че всеки от тях има различни таланти в различни области. Познанието е общо, но всеки в последствие се развива на някъде и никой не е специалист в дадена област.
Срещнах по-горе коментар за духовността и астрологията. Аз изповядам "приземената" астрология. Астрологията не е религия, за да търсите духовности, извисености. Тя просто чете възможностите в поведението. А щом сте - и сме - се родили тук на Земята, забравете за духовни извисености и възвишености. Казват че извисени са били Христос, Мохамед, Буда. Но ако се зачетете внимателно в житията им ще откриете, че дори те не са надвишили земното си битие. Библията казва - почитай майка си и баща си, а Христос се отрича от тях в името на "другия" си баща. Мохамед допуска бракове между малолетни. Буда- този който ми е най-симпатичен- именно той преди да стане "пробуден" е минал през цялата палитра на несъвършенствата, земните излишества, "грехове" и т.н. Затова също е излишно да говорим че астролозите са извисени духом, защото НИКОЙ - дори и те не са над собствените си звезди. Онези, които ви обслужват с такси, наложени от тях колкото и добри - все пак са с търговска насоченост. Не бързайте да реагирате - Нострадамус, великия предсказател всъщност е бил и обикновен тарикат, който с Х дом е "яхнал" просто възможността и над него е била закрилата на най-влиятелната жена в Европа - Екатерина Медичи; Сефариал - друг от големите астролози, наред с Астрологията се е занимавал... с Хороскопи. За да разберете астролозите, трябва да се опитате да прочетете онова, което разказат или не за тях. За онези, които са  (не)очаровани от някои от нас - момичета, астролозите не са безгрешни и грешат. А аз познавам част от тях, за да знам че някои грешат ужасно много Sweat Smile
Както казах - каквото и да приказват красиво, накрая остават приковани към (не)достатъците на собствените си карти - егоцентризъм, честолюбие, комплекси за малоценност... защо мислите че са над всичко това?
Три печата красят всяка карта - Първият е Художественото оформление; Вторият е Лунният свят и Третият е Кардиналния кръст. Посочете ми някой който да не е прикован за тях. Innocent Няма такъв. Просто вие или повечето в своите очи раждате митовете и легендите за това. Онова момиче - което е било шокирано от "кармичностите" предсказани от Магерова - дете, успокой се. Глупости на търкалета. Никоя карта не е толкова засукана освен, ако астролога не може да я разчете. Тя си е твоя. Ти можеш да пробваш всякакви варианти за нея и ще се научиш да я използуваш. Да използуваш собствените Печати в нея.
Много сте писали и за кармичност. Даже се изненадвам как днес много от колегите ми не се спират пред вас да ви наливат (ако нещо не разбират) че е карма. Глупости! В картата кармичност имате при ретроградни планети и само при разчитането на връзки с езотеричната карта. Знам какво гледат, та ви плашат с кармичност - възлите. Те са и не са кармични. Те са програмата, но и са и това от което и да се освободите. Ако вашия южен възел е съвпад с марса на партньора ви не значи че сте от минал живот. Означава че трябва да се освободите от неговата енергия, да го научите да бъде по-плавен, по миролюбив. Че вие имате право на глас също. Карма ли? Друг път.
Колкото за "предсказанията", нищо не е написано като събитие. Влиянието ви се дава - то е инструмент, но за да се превърне един инструмент в сечиво, някой трябва да го задействува. Вие трябва да го задействувате. Затова и да отидете и да ви предскажат брак, пари, жени, коли, мъже - ако си седите в къщи - нищо няма да се случи. Не е достатъчно само обещанието, че със сигурност нещо ще се случи.
Не забравяйте, че астролозите не са ясновидци. Неотдавна се "избъзиках", че ако вие виждате за къща сламената колиба на Чичо Том, астролога ще ви нарисува Замъка на пепеляшка.
Никой от старите астролози не си е позволявал да храни излишни илюзии. Ако искате "гледане" - твърде много станаха и гледачките и ясновидките. Не това е Астрологията.
Колкото до онези с конкретиката... Кардиналните оси са като непогрешим часовник, но те ще ви поднесат няколко събития с много явления. Не повече. Онези с кардиналните оси ще ги изпитат най-рано.
Има събития които ще ви ги вещаят, но никога няма да се сбъднат или трябва да сте на преклонна възраст - примерно 3-9-12 дом по дирекции на МС... И конкретните "програмисти" - дори астролога да ви "напрограми" събитията и живота, трябва да знаете че за истинските събития Самата карта ще се погрижи да ви изтрие от паметта всички предсказания. Защото трябва да ги осъществите не с планиране, а с импулс. Така както сте подписали "кармичния си договор" преди да се родите.
Астрологията е свобода - Водолей, не слободия, но е самотно занимание - Сатурн. Не напразно успешните астролози са онези, които имат ангажираност ХI дом - не IX - в девети ще намерите принудителното учение, онова което насила са ни накарали. ХI дом е свободната форма на обучение - онова което искаме на научим свободно.
Има толкова много неща, които остават скрити от погледа ви, но виждам че слава богу и след толкова години има хора които не се подчиняват на разни "Учители" и "школи". Поне има шанс да оцелява и "независим астролог" у нас...
Още веднъж - лична благодарност за това, че сред вас е имало такива които са оценили малкото което се опитвам да направя за вас, при все че се счита че без пари не струва.

“…Астрологът разбира и най-сложните възгледи и дискусии,

но в крайна сметка е Слуга на всички – дори на собствените си Звезди…“
(По Р.Джордан – Колелото на Времето)

https://www.youtube.com/watch?v=beXW5s3ZCB4

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 21:21 от Анонимен

# 228
Saromir1970, благодаря много, че написахте тази публикация!  Flowers Bouquet
Отдавна чета блога Ви и даже сме коментирали Ваши публикации в него.
Искам само да уточня, че в темата нямаме за цел да правим класации, а да обменяме опит и впечатления от контакта си с даден астролог.
Анкетата посочва до каква степен сме били удовлетворени от консултацията си. Тя е нещо като окончателно систематизиране на споделения опит, който по естествен начин се превръща в своеобразно 'сравняване', но не и класиране. Въведохме я чак сега, във втората тема, понеже иначе имената се губят измежду страниците и няма прегледност в натрупаните впечатления и опит от връзката между клиент- астролог.

# 229
А, аз съм шантавата, която обикаля по астролози, защото й е интересно как работи астрологията, но все още има малък личен опит. Много критики отнесох как трябва да се доверя на конкретния човек. Еми колкото астролози, толкова и интерпретации. Благодаря, че повдигна малко "булото" и разкри нещата от "кухнята". Продължавам да следя с интерес. Фен съм и на блога ти Simple Smile Когато се тюхках върху ректификацията си, само при теб намерих толкова достъпно и разбираемо инфо за Везните на Хермес. Simple Smile

# 230
Само ще ви издам една "тайна" или недостатък за Везните на Хермес - никой никога не се досети за това. Те имат един дефект или нещо от фрагментите за тях липсва - дори в темата от 19 век. Какво се случва когато имаме Пълнолуние или Новолуние? Макар че може да се търси пълната точност по ефемеридите. Затова ректификацията с Хермес не е достатъчно, но при правилна основна ректификация потвърждава знака на АСЦ(ДСЦ). Освен това неговата неточност в 2-5 градуса се дължи на факта че както Луната, така и АСЦ(ДСЦ) са динамични величини.
Имам една молба - ако се прави актуализация. Името на упоменатата от Анедра моя добра периодична партньорка е НАДЕЖДА КАРАКОИНОВА, която е също изключителен астрологичен ум и благодарение на ползотворните спорове се роди алтернативната карта на България и имаме дори карта на Стара България. Надежда и много някои други момичета навремето са учили за известно време при официално завършила астроложка в Оксфорд - Снежана Бенчева(Смарагд) (към настоящия момент положение неизвестно).

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 23:35 от Анонимен

# 231
В Оксфорд или Виена? Доколкото си спомням, беше само астропсихолог.

# 232
Здравейте ,имам едно питанеее от Анелия Лечева астролог има ли доволни?

Не в никакъв случай , при Ани. Седем години си правих хороскоп при нея и досега нищо не е познала. Последния път беше доста грубо, каза ми ето сега тази работа е много стабилна заради новолунието преди това, поне 4 години на нея. Уволниха ме след 3 месеца.
Илияна Магерова е много добра като преподавател , но като консултант при мен пълна нула. 2013 ми прави хороскоп , ново гадже , като старото и то ще се връща ... последните 9 години съм бил тотално самотен , така ,че не си заслужава да си давате парите нито за едната нито за другата ...

Единствената астрология от която съм доволен е Индийската ... точно и ясно , Махадашите и периодите при мен са много точни , мърдане няма и за добрите и за лошите неща ...

# 233
Здравейте!
Може ли да ми кажете какви са цените при Магерова за изготвяне на хороскоп и за колко време го прави?
Имам записан час за Поля Денева за края на другия месец и много се чудя дали да отида при нея.
Говорих и с Кожухаров ,но от коментарите които прочетох тук се отказах от него, защото мисля че не е моят човек.
В крайна сметка сякаш искам Магерова да ми го направи.

Не си губи парите за Илияна , Илияна е много свестен човек обаче тълкуванията и не се верни. Поля при мен доста позна ,но и доста и не позна ...

# 234

jojo07
, споделял ли си кой те/ е консултира/л по  Джойтиш?

# 235
ама хайде пуснете за заплесите блога на Саромир Simple Smile

# 236
В гугъла излиза всичко: https://saromir70.wordpress.com/

# 237
ама хайде пуснете за заплесите блога на Саромир Simple Smile

Различни хора, повечето за Индийци, не съм плащал за това , а и в Интернет има много материали, в youtube има лекции, тези на Kapiel за много добри.

# 238
Понастоящем в Индия има всякакви астролози, някои от тях също като у нас са със съмнително качество и са го ударили на печалбарство. В момента във фейса е лов за шарани, всеки втори се е провъзгласил за астролог.
Но за който иска да чете и да научи нещо, има достатъчно литература, достъпен ресурс. Стига езици да знаеш. Астролог без добра чуждоезикова подготовка много трудно се става, не може да се разчита само на информацията, която у нас се изнася – на час по лъжичка. Освен това се знае каква литература се превежда и издава в България. Четиво за преди лягане, ако няма кой да те приспи.

# 239
Колкото повече чета, толкова повече се убеждавам, че професия "астролог" е възможно най-неблагодарната на света. Работиш в постоянно враждебна среда, изискванията към теб са огромни, а заради естеството на материята, няма как да задоволиш напълно очакванията. Асторогията е наука за циклите, а не да ти "заковат" живота на 100 %, това обаче рядко се осмисля от насрещната среда. Като сложим нелоялната конкуренция и постоянните хейтъри, с които ежедневно се сблъскваш, те са си попаднали точно в капана на собствените си карти. Каква ирония! Simple Smile Май изучаването на асторогията беше за да ни помага, а не да ни прави зависими, но това е отделна тема.

Общи условия

Активация на акаунт