-изготвих си годишна прогноза при него тъй като по скоро исках прогностичен хороскоп.Обясни ми разликите от наталния и соларния като ми каза че,прогностичната карта е всъщност т.н. солар, който важи за период от една година,
Имала съм много лоши аспекти и тн в 7-ми 8-ми дом ,доста тегава и трудна тема според неговото тълкуване няма да имам деца,или ще имам проблем и тн. Дано не е така
че и аз се притесних хах
Общо взето все едно бях на урок по астрология така да го кажа! Честно казано имах други очаквания за този хороскоп !Не съм правила годишен хороскоп до сега и не знам какво точно трябва да съдържа -предполагам най-важните събития за настоящата година ,а при мен такива лиспваха! (Далеч съм от мисълта,че може да се даде конкретна прогноза и винаги всичко е точно и вярно и тн но все пак
Доста ме стресна с този 7 дом и с 8 (имала съм лоши планети там:rolling_eyes: )
) Но аз лично съм получавала по добро разяснение по дадена тема от ,Алена, Сотис ,Титания ( тя ми отговори и на въпрос за което и благодаря наистина ) и тн Както с интерес чета неща и също съм се допитвала понякога до други съфорумци тук и в другата тема за астрология, и съм получавала доста добро инфо и от тях
Радвам се,че има такива хора като вас! Не знам какво толкова страшно има в моя солар
, че чак Кожухаров 7 пъти ми казва,че имам лоша карта! Ще го прикача тук пък ако някой има желание нека ми сподели на по прост език кое е толкова фрапантното!
Благодаря
Ами той каза че ми е разгледал първо рожд.карта и след това Солара
Но като цяло обясних какво получих по горе

Препоръчани теми