Правили ли са ви хороскоп - 2?

• 115 866
  • 762
  •   1
Отговори
# 90
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Алена за вашето мнение. Доверявам ви се и някак съжалявам. Много „свестен” ми изглежда.
Бихте ли ми дали насока на кого да се доверя, тъй като в темата се споменяват доста имена, аз се обърках. Искам да направя хороскоп от любопитство и разбира се да извлека полезното в картата ми, не толкова че имам конкретен проблем. Предварително Благодаря.

Изборът е много личен. Защото дори астрологът да има много познания и да не говори "общи приказки", начинът по който поднася информацията - може да не докосне "клиента" ... и да няма добра химия между тях.

Аз лично бих се доверила на Магерова. Разбира се - и от нея има и доволни и недоволни. Лично е.

# 91
Благодаря за коментарите. Усмихнахте ме за наказанието, така си е Grinning  Затова и досега не съм си правила хороскоп, не съм сигурна какво ще узная. Хубава и спокойна вечер.

# 92
Правих си годишен хороскоп при Адриана Вотей. Доста трудно се свързах с нея. Абсолютно нищо не позна. А настояваше, че така ще бъде. Иначе доста точно определи мен самата, но не това ме интересуваше.
Иво според мен е добър. Имам му доверие като човек. Когато имам съмнения се съветвам с него.
Но честно казано и той с прогнозите е 50:50 и то за ключови събития. Явно моята свободна воля е доста силна Simple Smile
Впечатленията ми за Илиана и Мира Кунева са, че изобщо не разбират моя хороскоп. Все едно говореха за друг човек.

# 93
Грешката на повечето известни и прехвалени имена е,  са много категорични и не допускат никаква вероятност за друг развой извън събитийната рамка, която са определили.

# 94
Е, те нали за това са известни? Simple Smile Че четат добре картите.
А, да и при Оксана съм ходила. Сега се сетих. Пълна мъгла. Хахаха

# 95
Ако предсказанията не се сбъдват,то е защото човекът не е на точното място по точното време и защото има и други фактори,които влияят (планети,точки и др.),а не се взимат предвид при предсказанието.

# 96
Ако предсказанията не се сбъдват,то е защото човекът не е на точното място по точното време и защото има и други фактори,които влияят (планети,точки и др.),а не се взимат предвид при предсказанието.
Което какво значи!? Че не владеят необходимия интрументариум, но се титулуват и вземат пари за продукт, който не върши никаква работа.

# 97
Или го владеят, но не могат да го използват ефективно. Или еднакво ефективно с всеки един клиент. Винаги ще има процент на непознаване и грешки, неправилна преценка на човек или ситуация.

# 98
Здравейте имам въпрос, но не знам да ли това е подходящата тема да го задам. Получавали ли сте негативни астрологични прогнози, какво направихте с информацията, как действахте, сбъднаха ли се? Получих многооо лоша прогноза от астрологическа ми карта за след два месеца. И съм много притеснена, може ли някой да погледне картата ми и да види да ли е съгласен с прогнозата. Много ми е важно да знам, не искам да живея в неизвестност. Може и на лични да ми пишете. Благодаря много!
Също, ако Сотис, чете темата бих искала да си каже мнението, защото виждам, че има добри познания по астрология и често пише.
Положението е сериозно!

# 99
Какви са ви впечатленията от Мира Кунева?

# 100
Моите са негативни. Много високопарно се държеше, в прогностиката не беше точна, поне не в краткосрочната.

# 101
Здравейте момичета,
нова съм в темата с астрологията, но искам да си направя индивидуален хороскоп, като ме интересуват две конкретни теми. Прочетох много положителни коментари за Кожухаров и мисля, че той ще е човека на който ще се доверя. Може ли да ми кажете начин по който мога да се свържа с него- телефон или имейл? Simple Smile

# 102
Димитър Кожухаров
Сайт: http://www.astro-art.com/
Имейл: astroart@mail.bg

# 103
Много благодаря! Има ли определен вид хороскоп, който трябва да изискам или нещо по специфично?

# 104
Както се разберете, можете да уточните с него какви са Вашите въпроси и той на това ще наблегне.
В традиционната астрология хороскопът се разглежда по отделни теми. Първо се прави анализ на темата в натала – как е представена, след това се прогнозира по нея. Принципно прогноза по абсолютно непозната натална карта, която досега не си анализирал, не се прави. В смисъл да се прескочи наталния анализ и направо да се прогнозира.

Общи условия

Активация на акаунт