Правили ли са ви хороскоп - 2?

• 115 873
  • 762
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Здравейте, бихте ли препоръчали астролог във Варна, изчетох старите коментари от предишната тема, но повечето са от преди 5-6 години, а най-споменаванлто име е на Вотей, но разбирам, че има и недоволни от нея, та моля за по-скорощни мнения. Искам разчитане на наталните карти на цялото семейство и информация за значими събития от бъдещето, кой може да го осъществи?

# 106
От всеки астролог може да има недоволни, дори от най-добрия. В темата нееднократно са споменавани и коментирани различни имена на астролози, изберете си някой от тях. Оценката винаги е субективна – на един ще му хареса, на друг не чак толкова. Анализ и прогностика за цялото семейство малко скъпичко ще Ви излезе, освен ако не са общи приказки, за всеки по малко. Това са няколко различни и отделни хороскопа – имайте го предвид, когато отивате на консултация.

# 107
С времето се убеждавам, че когато човек иска по- детайлно разчитане на картата, е добре да приложи и картите на близките- родители/деца/съпрузи. Вярно е, че е по- скъпо, но така има шанс  някои погрешни тълкувания  да бъдат спестени. Бивайки в тясно общуване с носителите на съответните карти, на човек му се активират съответните енергии и оттам реализиране на съответни събития, интереси и постижения (които може и да са били по- скрити или в "сънно " състояние и да няма изрични указания, че със сигурност ще се изяват).  

# 108
Здравейте,
вчера преди да поискам от Вас координатите на Кожухаров, потърсих сама в гугъл и попаднах на този имейл alex_astrologia@abv.bg, описах подробно какво искам и го изпратих, след което се замислих, че имейла е алекс, а той се казва Димитър, тогава реших да Ви попитам за по точна информация и след като ми предоставихте различен имейл от този , отново писах за искане на хороскоп и цени. Та днес получих обратен имейл от alex_astrologia@abv.bg с цени за ректификация и изготвяне на пълен  писмен хороскоп. Цените са просто брутални- особено за хороскопа, не знам дали е редно да ги обявя тук, но от Ваши предишни коментари останах с впечатление, че работи  на нормални и достъпни цени, а тази която ми обяви той изобщо не е такава...От другия имейл,който ми дадохте Вие все още нямам отговор... възможно ли е този алекс всъщност да не е Кожухаров, а някой друг? Написал ми е, че се занимава и с други неастрологични занимания и изготвянето на такъв хороскоп му отнема най-малко 2 месеца.. мислех, че въпросния Кожухаров се занимава само с това...Изобщо нямам идея дали съм попаднала на друг човек или цените реално са си такива и да очаквам ли друг отговор от имейла, който ми дадохте...

# 109
Здравейте,
вчера преди да поискам от Вас координатите на Кожухаров, потърсих сама в гугъл и попаднах на този имейл alex_astrologia@abv.bg, описах подробно какво искам и го изпратих, след което се замислих, че имейла е алекс, а той се казва Димитър, тогава реших да Ви попитам за по точна информация и след като ми предоставихте различен имейл от този , отново писах за искане на хороскоп и цени. Та днес получих обратен имейл от alex_astrologia@abv.bg с цени за ректификация и изготвяне на пълен  писмен хороскоп. Цените са просто брутални- особено за хороскопа, не знам дали е редно да ги обявя тук, но от Ваши предишни коментари останах с впечатление, че работи  на нормални и достъпни цени, а тази която ми обяви той изобщо не е такава...От другия имейл,който ми дадохте Вие все още нямам отговор... възможно ли е този алекс всъщност да не е Кожухаров, а някой друг? Написал ми е, че се занимава и с други неастрологични занимания и изготвянето на такъв хороскоп му отнема най-малко 2 месеца.. мислех, че въпросния Кожухаров се занимава само с това...Изобщо нямам идея дали съм попаднала на друг човек или цените реално са си такива и да очаквам ли друг отговор от имейла, който ми дадохте...

Не, това не е Кожухаров, сигурна съм. Аз говорих с него по телефона, но не го запазих, защото не бях доволна. Твърде много общи приказки и никаква конкретика.

# 110
Пощата на Кожухаров в мейл.бг е валидна, кореспондираме по тази поща с него. Просто може би не отговаря веднага. Не винаги и по всяко време един астролог може да бъде на разположение, той не е така комерсиален като други негови колеги. Може да има и някакви лични причини да не реагира веднага, знае ли човек?

А изготвянето на писмен хороскоп, тематичен или цялостен, отнема в пъти повече време и енергия от една устна консултация, при която в рамките на час или максимум два можеш да изговориш доста неща. Имайте го предвид. Забелязах, че клиентите не правят разлика като че ли. И цените са по-високи. Щом една устна консултация започва от 100, какво да говорим за подробен писмен хороскоп. Особено ако сте поискала пълен прочит, по всички теми. Там има доста писане.

Но като заговорихме за брутални цени, струва ми се, че може да сте объркала мейла. Това да не е мейлът на Загата? Той Алекс (Сашо) се казва. Там цените наистина са брутални.

# 111
  • в 1001-та нощ
Нещо, като на Гали ли са?

# 112
Да, имейла е от Zaga Zar и останах меко казано шокирана...изобщо не знам кой би дал толкова пари за хороскоп... А аз поисках тематичен на две конкретни теми, но той ми е написал, че прави цялостно разчитане на всички теми от живота на човек, дори и за пълен прочит по всички теми, тези цени са просто непосилни.. Ще чакам отговор от реалния имейл на Кожухаров, дано изобщо да отговори Simple Smile

# 113
Нещо, като на Гали ли са?

Според мен са по-високи и от нейните.

# 114
a.l.e.n.a,нова съм в областта на астрологията и до сега не съм се интересувала от изготвяне на хороскопи и съответно цени, бях се подготвила от порядъка на 100  или малко на горе, но това не го очаквах. Нямам идея какви са цените на Гали.

# 115
  • Варна
Явно ще си остана така, неориентирана Simple Smile Чета, чета и не мога да си избера астролог, а и много опити и пари на вятъра не ми се дават. Честно казано не искам много подробности, по-сбито и по-съществено за всеки член от семейството, нещо такова...ако все пак имате препоръка, моля да споделите

# 116
За нещо по-сбито пробвайте при Магерова, вземете час за устна консултация.

# 117
И аз съм неориентирана. Просто имам някои дилеми в живота си в тези две области, за които желая хороскоп и не искам някакви велики предсказания, а просто насока и някаква яснота над нещата. Тук прочетох доста позитивни неща за Кожухаров, за това се спрях на него. Аз между другото съм в София, така че ако знаете друг добър астролог тук, при който мога да ида лично бих се радвала Simple Smile понеже Кожухаров до колкото разбрах се подвизава във Варна

# 118
  • в 1001-та нощ
Е, кажете каква е цената. Това не би следвало да е тайна Simple Smile

# 119
Цената на пълния писмен хороскоп е 1800 лева. без включена ректификация.

Общи условия

Активация на акаунт