Правили ли са ви хороскоп - 2?

• 115 876
  • 762
  •   1
Отговори
# 120
Гали с нейните хонорари от порядъка на 200-400 лв. ряпа да яде. На този фон и нейните минават за скромни.
Свободен пазар сме в крайна сметка, всеки астролог сам си определя политиката за ценообразуване. Обаче като няма търсене, ще си стои с високите цени.

# 121
Струва ми се, че си стои само с цените Simple Smile

# 122
Цената на пълния писмен хороскоп е 1800 лева. без включена ректификация.
Joy . Ле-ле ,ле-ле - аз съм героиня Grinning !!!!!! Извинявайте,обаче...в първия момент такава ми беше реакцията! Пък после си казах,че човекът явно си има самочувствие и някаква пазарна ориентация - "лукс " , а не  " на едро".
Simple Smile

# 123
Кратко, сбито ясно работи Иво Йорданов. За 30 минути ти прави общ характеристика, прогноза за 10 години и отговаря на въпроси за други членове на семейството. Цената е 50 лв + 5 лв. за всяко друго лице.

# 124
  • в 1001-та нощ
Цената на пълния писмен хороскоп е 1800 лева. без включена ректификация.

По реакцията очаквах да е над 1000 лв. Simple Smile Но и четейки блога, предвид това, че  ползва различни техники, които не са популярни и няма много достъпно познание за тях, без да са публикувани цени - предполагах, че цената не е като за час-два устно консултиране. Видно цени натрупаното познание и не му се работи "за без пари".

Аз също, за да направя анализ, който мен да ме устройва - бих вложила много, много лично време и няма "нормална" цена, която да го плати. Затова или го правя без пари (за приятели) или отказвам. Ценно ми е личното време.  А и по ред други причини - не искам да се занимавам за други хора.

Вероятно поради малкия си опит - аз прекалявам със задълбаването и излишно си губя времето в една карта. Опитните астролози - действат бързо и по същество. Който както си преценил Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 май 2018, 19:31 от a.l.e.n.a

# 125
Най-забавното е, че в сайта/блога му видях да иска подарък или дарение за труда си. Вероятно за това, че е написал поредица от статии. За астролог с толкова "елитни" цени това звучи малко нелепо, меко казано.

От друга страна съм съгласна, че когато един специалист е вложил в пъти повече знания и труд в сравнение с други негови колеги, е редно да поиска и по-високо заплащане. Стига да е в разумни граници, но и това е доста условно и разтегливо понятие. Има хора, които така се оценяват, та това е.

В ценовата си политика вероятно той залага на това, че предлага уникален продукт. И че такава услуга никой не може да получи от друг астролог. Знам ли...

Последна редакция: чт, 10 май 2018, 19:58 от Sotis

# 126
Направо не ми се връзват понятията "ценова политика " и консултация с човек,  духовно израстнал, по духовни въпроси....
Освен това въпросният уникален астролог, както разбирам, има и други занимания. И не Астрологията го храни....
Лично аз бих стояла по -далеч от такива взаимоотношения. Дори и да съм милионерка.

# 127
аз съм голям противник на безплатния обяд. Смятам, че всяко нещо в света "струва" друго, но ми се види прекомерна цената. Човек, способен да отдели такава сума за нещо, което е с поляризирана репутация, си е хванал достатъчно здраво юздите, за да се допитва до звездите, а "духовното му израстване" би предпочел(и можел да си позволи) чрез пътешествия до Индия/Хималаи и подобни. Вярвам, че дори и нещо безплатно да направиш, живота ти "връща" за добротата, но и съм против "на конвейер" или все едно ми предлагат Орифлейм, заради което не ми допадна Лада Дунчева. Жалко, че няма кой да сподели каква  информация предлага.

# 128
Посещението на свети места не изключва консултации, напротив, тези неща взаимно се допълват. Безплатен обяд не може да функционира, винаги някой някъде плаща за него, тук обаче ставаше дума не за такъв обяд, а за ценова  политика и груб материализъм из основи. Ясно е, че сме плът и имаме нужда да ядем храна. Те и душите ни се хранят. С духовна храна. И тя е далеч по - важната и мощната за Живота. Всичко е енергия и взаимодействие. Принципът е важен.

# 129
Посещението на свети места не изключва консултации, напротив, тези неща взаимно се допълват. Безплатен обяд не може да функционира, винаги някой някъде плаща за него, тук обаче ставаше дума не за такъв обяд, а за ценова  политика и груб материализъм из основи. Ясно е, че сме плът и имаме нужда да ядем храна. Те и душите ни се хранят. С духовна храна. И тя е далеч по - важната и мощната за Живота. Всичко е енергия и взаимодействие. Принципът е важен.

Съгласна съм! Simple Smile

# 130
  • в 1001-та нощ
И аз съм неориентирана. Просто имам някои дилеми в живота си в тези две области, за които желая хороскоп и не искам някакви велики предсказания, а просто насока и някаква яснота над нещата. Тук прочетох доста позитивни неща за Кожухаров, за това се спрях на него. Аз между другото съм в София, така че ако знаете друг добър астролог тук, при който мога да ида лично бих се радвала Simple Smile понеже Кожухаров до колкото разбрах се подвизава във Варна

Магерова е в София Simple Smile Цената е 100 лв и вкл. ректификация Simple Smile

# 131
И аз бих предпочела Магерова, макар че не съм клиент на астролози. Анализ за 20 минути при Иво? Това майтап ли е? И ректификация ли е включена? Просто не е възможно за такова кратко време, без никаква предварителна подготовка, да се ректифицира и анализира задълбочено един хороскоп, за няколко различни карти да не говорим. Но за всеки влак си има пътници. Ако има доволни клиенти, защо не?

# 132
И аз съм неориентирана. Просто имам някои дилеми в живота си в тези две области, за които желая хороскоп и не искам някакви велики предсказания, а просто насока и някаква яснота над нещата. Тук прочетох доста позитивни неща за Кожухаров, за това се спрях на него. Аз между другото съм в София, така че ако знаете друг добър астролог тук, при който мога да ида лично бих се радвала Simple Smile понеже Кожухаров до колкото разбрах се подвизава във Варна

Магерова е в София Simple Smile Цената е 100 лв и вкл. ректификация Simple Smile

Да, разбрах и за нея. Сега се чудя на кой да се доверя на нея или на Кожухаров, иска ми се по подробен и конкретен хороскоп, а не само общи неща... та кой от двамата ми препоръчвате?

# 133
За повече конкретика – Магерова.
Ако искаш нещо полезно астрологично да научиш – Кожухаров, много е обяснителен.

# 134
Като цяло не се интересувам от астрология като наука, а само от хороскопа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт