Правили ли са ви хороскоп - 2?

• 115 872
  • 762
  •   1
Отговори
# 555
Скрит текст:
За какви 250 ЕВРо ми говориш и каква аванта при положение , че с Марс в 10 ти дом и Марсова махадаша никой ама никой от великите астролози не видя развоя на събитията ... Марсова махадаша и Лунен подпериод отключиха събитията , кой го видя - НИКОЙ освен Вотей и още един Индийски астролог...

Хороскопа на Индийския Астролог го имам и написан при това! Естествено не му повярвах защото ми звучеше като научна фантастика тогава 

Мерси ти за авантата и задълбочените ви познания по астрология!
Хм... това ли било. Ми тук не се правят прогнози. Особено пък в тази тема.
Иначе, споделяме научено и мнения в другата тема.
Аз съм минавала Марсовата си Махадаша, Марс ми е в 10 дом и ми е Йогакарака. Прави и Чандра - Мангала йога, като при това все в 10 дом, като Луната ми е АК и У на лагната.. .
Много силен период в живота ми.
Успех ти желая, най- сърдечно!
В пътя на духовното ти просветление.
Благодаря за включването ти. Аз много жадъвам за общуване с хора, уважащи ведическите познания.

За съжаление при мен се развиха нещата точно в обратно посока в този период. Попита ме кое ме интересува ... Задълбочен анализ на Навамса картата ми например. Парите изобщо не са проблем , колко й да струва , но не бих се доверил на човек със съмнителни познания да прави нещо подобно ...

Вариант е да си търся астролог директно в Индия , но разстоянието и това , че не познавам човека който ще работи никак не ми харесва ... иначе Лада и компания ми се струва отчайващо и несериозно ...

Следя канала на Капиел Раж , който е много добър

# 556
Моята марсова махадаша стартира през 2082. Живот и здраве, ще я видим какво ще донесе! Nerd

# 557
  • При децата ми
Какво е Марсова махадаша? Марс при мен също е в 10-ти дом.

# 558
Махадаша е голям период, то своя страна те се раздробяват на по-малки. Подобно на фирдарията, само че има много други тънкости при тяхното разглеждане. Освен това има много видове даша системи, Вимшотари е най-популярната. Има планетни периоди, има и знакови. Те се комбинират с други предиктивни техники, не се използват изолирано. Не можеш само да кажеш "в махадаша на Марс си и ще се случи еди какво си". Ако някой това очаква, сериозно се е заблудил.

# 559
От опит мога да кажа, че Махадашите просто задават целия тон и енергия за периода. Започват винаги с важно събитие и сътресение, има период на адаптация, който зависи от продължителността на предходния период, но в последствие нещата приемат вида на самата даша. Какъв ще е периода зависи от управителя на дашата , в кой дом , знак и какво аспектира , такива ще са и темите през периода.
Моя период на Марс беше като по учебник от първия до последния ден. Единственото облекчние и то относително защото диагностицираха майка с рак тогава беше в подпериода на Венера.

# 560
А аз успешно и без сътресения преживях даша на Сатурн/Марс. При мен и двете планети имат важен статус в хороскопа, държат причинно-следствената връзка, а в Навамша формират Санйаса йога, има Паривартана между тях и още една важна йога, която се счита за добра. Реално събитие нямаше, но имаше своеобразен тест за издръжливост, дали ще погазя етичните си принципи. Буквално ми се натресе едно изкушение, много натрапчиво и арогантно, с инстинкт на преследвач. Година по-късно, когато навлязох в друга антардаша, започнаха да се случват други неща и рязко тръгна нагоре. Сега, гледайки в ретроспекция, си мисля, че може би въпросният период е бил своеобразно заличаване на остатъчна негативна карма. След него се случи трансформация за добро, започнаха да се случват интензивно по-специфични преживявания. В приятелствата също се получи чистка, по един естествен и ненасилствен начин. Приятелки лъжкини и двуличници сами си тръгнаха, вече почти не поддържаме връзка или само дистанционно, изключително рядко. Появиха се други приятели, по-зрели и качествени хора. От отношения с престорени хора вече бягам като дявол от тамян, не искам да ми мърсят енергийното поле.

# 561
В края на Раху периода си имах такова изкушение. Беше голяма проверка - за минали мои избори, които съм правела и за бъдещето. То се чувства......сливат се всички енергии в едно и наставя трансформация, която мели като брашно - всяка частичка от същността ти. Ама много, много силно и дълбоко...вярвам, че съм издържала изпита. Но за малко да се катурна. Че се залюлях здравата, залюлях се.  Хубавата ябълка, която ми беше поднесена, отвън апетитна,  чиста и свежа, се оказа гнила....знам, че съм я заслужавала. Много ценен плод се оказа за мен.

# 562
Здравейте!Както Ви бях казала миналата година бях при Магерова.Познаваемост 0%.Преди 1 седмица реших да и пиша ,че нищо не ми е познала.И ми каза ,че събота и неделя ще работи по хороскопа.Часа ми не е ректифициран правилно над който тя работи 2 часа миналата година. В неделя вечерта ми написа ,че предпочита да ми върне парите.Поради липса на събития неможе да ми определи часа на раждане.Дадох и 7 събития.От една страна е коректна ,че поиска да ми върне парите,но от друга за мен това не е "Астролог" и при това дипломиран и написала и книги.

# 563
  • в 1001-та нощ
Кои книги е написала? Аз не знаех Simple Smile

# 564
# 565
Chrisothemi , освен да се обърнеш към друг астролог, като му обясниш обаче несполучливия си опит вече. По принцип ректификацията е крайъгълен камък и предизвикателство за астролозите, ако ще и да са много добри. Чела съм, че ведите казват "молете се майка ви да е следила внимателно точния час на раждането ви ". Освен това, сред тях има дискусии кой точно момент да се счита за раждане, за да се зададе имено той при изчисляването на картите.

# 566
Здравейте, искам да споделя и моя опит и да помоля за съвет. Ходила съм на астролог два пъти - веднъж преди 11 години и миналата година. И двата пъти ми правиха ректификация, но часовете, които ми казаха се разминават с 40мин. Астрологът, при който бях мнинала година срещна и доста затруднения с моята карта - първо ми казваше едно, после точно обратното и след около 2.30ч. ми каза, че незнае, че не може и да отида 11.2018г.(незнам дали е уместно да споменавам имена, но говоря за едно от най-споменаваните тук имена). Някой знае ли каква може да е причината за това? Сега се чудя дали да отида пак при нея или да отида при трети? А ако той ми каже трети час на раждане?

# 567
Здравейте, искам да споделя и моя опит и да помоля за съвет. Ходила съм на астролог два пъти - веднъж преди 11 години и миналата година. И двата пъти ми правиха ректификация, но часовете, които ми казаха се разминават с 40мин. Астрологът, при който бях мнинала година срещна и доста затруднения с моята карта - първо ми казваше едно, после точно обратното и след около 2.30ч. ми каза, че незнае, че не може и да отида 11.2018г.(незнам дали е уместно да споменавам имена, но говоря за едно от най-споменаваните тук имена). Някой знае ли каква може да е причината за това? Сега се чудя дали да отида пак при нея или да отида при трети? А ако той ми каже трети час на раждане?

Уместно е. Темата е за това.

# 568
Става въпрос за Илиана Магерова. Знам, че е доста уважаван астролог, но не мога да разбера защо при мен се получи така, още повече , че беше 100% сигурна за часа на раждане.

# 569
Причините. Зависи от това как подхожда астрологът към процеса на ректификация. Като методология. И от Вас. Доколко му предоставяте точна информация. Колкото по-точна, толкова и ректификацията може да е по-прецизна. По-голяма част от процеса за уточняване на часът на раждане си е чиста математика.

Последна редакция: чт, 15 ное 2018, 14:34 от starinthenightsky

Общи условия

Активация на акаунт