Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря старите сезони на телевизионния сериал?
Коя е новата лекарка - русокосата или Лора?
Какви събития се случват в следващите епизоди на сериала?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря старите сезони на телевизионния сериал?
-
Коя е новата лекарка - русокосата или Лора?
-
Какви събития се случват в следващите епизоди на сериала?
-
Какво се случва в промото, което дават в края на епизода?
-
Какво се очаква да се случи в отношенията между Фотева и Тасев?

Една целувка по бузката ѝ от мен
знае какво мама харесва
Искам Банков да се прибере. Да се появи скоро и да се случи каквото трябва да се случи. Ако Зорница му се върже отново - прав й път. Аз съм фен за Ковачев и всичко, което го "застрашава" ще ме кара да настръхвам. А Банков е такъв. Дори и само едно обаждане временно накара Зорница да замръзне, но пък бързо й мина щом отиде отворена към покрива. Но е там, а не го искам. Ако има някаква вероятност тя все още да изпитва копнежи и желания по онзи, да е така добра да си стои настрани и да остави Марио на мира. Ако се стигне до там, че все някак Батко преодолее вината, че може би поставя брат си, без да го е планирал, в положение да се чувства "сянка", и бъдат със Зорница, то трябва да е истинско, сериозно. Обаче, ако след всичко това, онзи цъфне и тя почне със съмненията - виртуално ще й скубя косата. Единственият начин да й простя е да направи това, което писах и преди - на летището да погледне назад и да тича с всички сили обратно. Ще е още по-гот, ако онзи гледа