Отговори
# 135
Яд ме е, че чак посред нощите ще мога да видя промото. Надявам се Тони по някакъв начин да убеди Зорница да поговорят - и за любовта, и за миналото, абе за всичко. Мисля, че ще им подейства освобождаващо и на двамата. Иначе Тони един Бог знае в какви филми ще се вкара.
А фенките на Митака се увеличават с всеки изминал ден мхмммммм Joy

Анна, браво на детето ти Wink Една целувка по бузката ѝ от мен Kissing Heart

# 136
Яница има логика да си помисли, че става дума за него, той реално си е част от проблема Grinning

Анна, миличкото Hug знае какво мама харесва Grinning

# 137
Яница има логика да си помисли, че става дума за него, той реално си е част от проблема Grinning

Анна, миличкото Hug знае какво мама харесва Grinning
И от там си мисля, че може да се почувства виновен, че заради него Зорница иска да напусне и така ще се опита да я убеди да остане.

Дона, и на мен ми се струва, че ще им подейства добре особено на нея да си сподели всичко, което държи в себе си за миналото. Тя на никого не в разказвала всичко, така че това може да й послужи като начин да затвори тази страница завинаги.

Последна редакция: пн, 09 апр 2018, 20:12 от yanitsa.s

# 138
Цитат
Хъмбъл, да не искаш да кажеш, че харесваш Батко? Grinning Щото Бамби е Тони, а този, за когото коментирахме, че има профила на римски пълководец е Велислав.

Анна, т.е искаш да кажеш, че разпознава Зорница?!? GrinningТо нищо чудно, на децата нищо не им остава безразлично вече.
не съм видяла, че сте коментирали за Батко, че е с римски профил. Въобще не ми прилича на римски, защото. 😀

# 139
  • Разпиляна във въображението
Да се запише Simple Smile Искам Банков да се прибере. Да се появи скоро и да се случи каквото трябва да се случи. Ако Зорница му се върже отново - прав й път. Аз съм фен за Ковачев и всичко, което го "застрашава" ще ме кара да настръхвам. А Банков е такъв. Дори и само едно обаждане временно накара Зорница да замръзне, но пък бързо й мина щом отиде отворена към покрива. Но е там, а не го искам. Ако има някаква вероятност тя все още да изпитва копнежи и желания по онзи, да е така добра да си стои настрани и да остави Марио на мира. Ако се стигне до там, че все някак Батко преодолее вината, че може би поставя брат си, без да го е планирал, в положение да се чувства "сянка", и бъдат със Зорница, то трябва да е истинско, сериозно. Обаче, ако след всичко това, онзи цъфне и тя почне със съмненията - виртуално ще й скубя косата. Единственият начин да й простя е да направи това, което писах и преди - на летището да погледне назад и да тича с всички сили обратно. Ще е още по-гот, ако онзи гледа Simple Smile

# 140
О не не, не искам повече усложнения по тази линия, нека Банков да си седи в Германия. Grinning Малко ли са ни сега, че и той да се появява и да ни кара да настръхваме? Ако сценаристите върнат Банков аз виртуално ще им оскубя косите (които имат такава). Joy
Мириел, а теб какво те доведе до тези изненадващи разсъждения и желания? Направо ме стресна с това, че искаш Банков да се върне, не го очаквах от теб. Joy

Последна редакция: пн, 09 апр 2018, 21:02 от yanitsa.s

# 141
Не разбирам какво се очаква от Зорница, изведнъж всички чувства, които е изпитвала към Банков да се изпарят ли, не става така, даже мъничка част от нея вероятно винаги ще го обича, но няма да е влюбена в него, това не пречи по никакъв начин да намери любовта, щастието и спокойствието с Марио, и да създадат едно прекрасно семейство. Изобщо не смятам, че ще се стига до някакво развитие с Банков, освен да разберем какво става с него в Германия и, че Зорница е прекратила всякакви контакти окончателно с него.

# 142
Иска да се върне, за да види колко струва Зорница. За да миже категорично да избере Марио или да се окаже голяма бяла птица, избирайки Банков. Поне така разбирам мнението ѝ аз.

За мен лично беше нормлано да се ошашка от обаждането - неочаквано беше и то от човек, с който е имала силна емоционална връзка

yanitsa, да, тя има нужда да сподели на някой, който не е обременен с клюките в болницата и ще погледне по-трезво на нещата (макар че е лееееекинко вкюбен в нея хахахха). Някакси си представям, ако Тони се е съвзел от шока, разбира се, този разговор да е с него - вече наистина като приятели. В един момент естествено очаквам цялото нещо да бъде разказано и на Марио, за да разбере пък той нейното поведение

# 143
Аз мисля, че и обаждането си беше достатъчен тест за Зорница. Още повече, че се получи в момент, в който нещата с Марио на никъде не са. Можеше да се изкуши да вдигне, обезкуражена от поредните любовни неволи, но тя въпреки това не го направи. Смятам, че това е доста показателно.
Пък и в края на краищата, ако Банков се появи и я иска, а Марио продължава упорито да си следва чувството за дълг към брат му, кой би я упреквал ако се върне при Банков...

# 144
Ако ще се връща Банков, то нека да е само за да разбере, че Зорница вече е с друг.
Искам Зорница да му каже, че обича Марио и иска да продължи живота си с него.

# 145
Съгласна съм - обаждането си беше тест за Зорница, но аз лично не съм много сигурна, че го е издържала съвсем. Тя не вдигна телефона, остави го да си звъни. Според мен я е страх от това, което може да чуе в телефона. В момента е сигурна примерно, че иска да е с Марио и страницата е затворена, но един такъв разговор може да я разколебае и обърка. Това, че отиде при Марио след това, все едно нищо не се е случило беше донякъде обнадеждаващо, че гледа напред в бъдещето, но тогава нямаше категоричен отказ от Марио да бъдат заедно. Сега, когато той я отблъсна не знам какво би направила тя при едно евентуално второ обаждане от Банков - дали няма от отчаяние да му вдигне телефона този път? Истинският тест ще е тогава - ако не му вдигне при второ обаждане в този момент, в който се чувства самотна, значи не го иска.
Ако пък накрая Банков се появи, иска я, а Марио продължава да се дърпа и тя избере Банков отново, ще го сметна като знак, че никога не е била сигурна в чувствата си към Марио или пък, че остава с Банков, защото и той я обича и така няма да е сама вечно, все пак и чувствата й не са изстинали към него съвсем. Не мисля обаче, че ще е същото. Надявам се, ако той се върне тя да си направи правилната равносметка с кого е била най-щастлива, кой какво й е дал и отнел повече от другия. Сигурна съм, че ще бъде в полза на Марио. Той от самото начало показва далеч по-адекватно поведение и отношение към нея за разлика от Банков.
Нормално е да се ошашка при обаждането му след толкова време. И Борис беше същият при картичката от Вяра - мислеше, че му е минало, а се оказа, че не е съвсем, разколеба се за малко, но бързо се съвзе и дори започна да признава както изпитва към Ина пред Калин.

Последна редакция: пн, 09 апр 2018, 21:53 от yanitsa.s

# 146
Актрисата, която играе Ванчето, трябва да бъде номинирана за Оскар.
Ако не за Оскар, то поне за Бентън Simple Smile
Малко са актьорите, които могат да пресъздадат такова подкожно проникващо нахалство, самонатрапваща се досада, обсебване, тепегьозлък, гьонсуратлък и прочее.

# 147
  • София
Актрисата, която играе Ванчето, трябва да бъде номинирана за Оскар.
Ако не за Оскар, то поне за Бентън Simple Smile
Малко са актьорите, които могат да пресъздадат такова подкожно проникващо нахалство, самонатрапваща се досада, обсебване, тепегьозлък, гьонсуратлък и прочее.

Хахаха, bashtatko, ние тук сме все невръстни девойки и от къде ще знам за тоз Бентън, пък бил той и Оскар. Joy
Иначе съм напълно съгласна, страхотно се справя актрисата.
Също и Марта, много добре и е лепнала ролята на сестра Жекова.

Не искам да развалят образа на Зорница, харесвам я и ако се върне при Банков ще се разочаровам. Онзи ако се появи, надявам се тя ще го отреже

# 148
Много сладка Деси в капките. Личеше й колко е развълнувана.

# 149
Ей сега видях и аз краткото промо и Лора казваше на Зорница, че когато има връзка с колега, проблемите стават и професионални или нещо от тоя тип, но каза думата връзка и Тони чу това. Не знам какво би си помислил той, но определено не биваше да го чува. Сигурно ще се чуди кой може да е, щото определено не е бил той. Първоначално едва ли би предположил, че става въпрос за брат му, но ако се случат неща или разговори, дори и погледи между Зорница и Марио, а Тони да е там, може да свърже нещата.

Общи условия

Активация на акаунт