Отговори
# 120
Пенев май няма ни един фен обаче Joy
Може да има някой който го харесва, ама да го е срам да си признае като се има предвид какъв е. Joy Мен Пенев ме кефи, че разведрява обстановката с майтапите си (и то с не всички, особено когато са насочени към някого с цел да го подиграят), но само до там.

Пенев е моя човек!

# 121
Браво, Анита! (само да не го бъркаш с Владов?)

Може следващата анкета да е за любими герои от второстепенните.

# 122
Браво, Анита! (само да не го бъркаш с Владов?)

Може следващата анкета да е за любими герои от второстепенните.

Не, за Пенев си говоря. Владов за мен е един от най-привлекателните мъже в сериала.
Но Пенев си ми е най на сърце. Той страшно ми напомня на един лекар от нашето ДКЦ. След цял ден чакане по кабинети , той ни убеждаваше , че всичките ни проблемиса защото съм бременна. А дори аз не бях пациентката. Пак беше един такъв с една коса рунтава (визирам Пенев преди подстрижката).

В този вид харесвам повече малкия Ковачев

Сериозно се замислям за постановката на Куркински "Рибарят и неговата душа" с Карамазов. Щом научих , че Батко играе там и веднага се разрових.

# 123
Малкият Ковачев си е много готин Wink

Иди, не е лоша “Рибарят”. Не му е главна ролята на Велислав, но си има реплики и игра. Аз я гледах миналата година, ама още не бях запленена от чара му и не му обърнах такова внимание Joy Може да поправя грешката. Играе и в няколко постановки в Народния, но в 199 можеш да го видиш доста отблизо Wink

# 124
Е,уж сте постоянното присъствие в темата,а не ги следите нещата Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз съм и гласувала за Пенев в анкетата и съм споменавала ,че много добре му се получават майтапите.За мен той е май-естественият актьор в сериала,фалш не съм усетила нито веднъж.

# 125
Е,уж сте постоянното присъствие в темата,а не ги следите нещата Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз съм и гласувала за Пенев в анкетата и съм споменавала ,че много добре му се получават майтапите.За мен той е май-естественият актьор в сериала,фалш не съм усетила нито веднъж.

Те, че се получават това е факт, но мен не ме кефи, че понякога иска по-скоро да се подиграе на някого, нищо, че уж е майтап. Не ми допада и това, че е голяма клюкарка, обаче то без поне един такъв някъде не може. Иначе получава му се добре на актьора, лепне му ролята идеално. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 126
Май само на мен не ми харесва Владов външно, иначе като герой е приятен и макар да се закача с другите по някакъв начин, не е дразнещо.

Малкият Ковачев е голям сладур, особено и сега като е подстриган е бонбон Grinning

Наум и Ралица се присъединяват към Диана и Димитър З., чудя се дали ще има други, защото четиримата са от всяко от отделенията, които бяха споменали.

# 127
Яница,забавен е Пенев ,ама за сериала,не го ща в къщи! Joy

# 128

Сериозно се замислям за постановката на Куркински "Рибарят и неговата душа" с Карамазов. Щом научих , че Батко играе там и веднага се разрових.

Ако ви се гледа Батко,гледайте "Дон Жуан" в Народния. Страхотна игра,а и постановката е хубава.

# 129
Яница,забавен е Пенев ,ама за сериала,не го ща в къщи! Joy
Ааа вкъщи или където и да е и аз не бих го взела. Такива хора тип "Пенев" около мен има много, не ми трябва още един. Joy

Мислех, че днес ще ни пуснат поне анонса, че останахме леко на сухо и баш няма какво да коментираме. Утре ще е значи.

# 130
Май само на мен не ми харесва Владов външно, иначе като герой е приятен и макар да се закача с другите по някакъв начин, не е дразнещо.

Малкият Ковачев е голям сладур, особено и сега като е подстриган е бонбон Grinning

Наум и Ралица се присъединяват към Диана и Димитър З., чудя се дали ще има други, защото четиримата са от всяко от отделенията, които бяха споменали.

на мен също 😀 аз харесвам средиземноморски тип, около 190, смугъл, с голям нос и големи, кафяви очи 😀😍
Харесвам и Бамби, има много хубав профил. Като на римски пълководец.

# 131
  • София
Малко спам. Чета си аз темичката и малката (3 години и 5 месеца) сочи ника на yanitsa.s и ми казва: "това е за доткорите". Вече и детето е зарибено. Simple Smile

# 132
Хъмбъл, да не искаш да кажеш, че харесваш Батко? Grinning Щото Бамби е Тони, а този, за когото коментирахме, че има профила на римски пълководец е Велислав.

Анна, т.е искаш да кажеш, че разпознава Зорница?!? GrinningТо нищо чудно, на децата нищо не им остава безразлично вече.

# 133
Видях кратко промо, Лора казва на Зорница "Когато имаш лични проблеми с колега, те стават и професионални" докато Тони слуша разговора им.
Дали ще разбере, че става дума за настоящ колега (без да знае, че това е Марио), а не бивш в лицето на Банков, макар проблема да е свързан с двамата.

# 134
Лора е преминала през същото, много точно й го казва. Обаче ми се  струва, че е възможно Тони да помисли, че става въпрос за него.

Общи условия

Активация на акаунт