Отговори
# 105
Най-после изгледах петъчния епизод:
Мазови, ей най-после пак във любимата ми светлина. Мазов хем го съжалявам, хем ми е много забавен най-вече като обясняваше на Лора, че не понася Ваня и не издържал повече Grinning, а тя с шамарите, особено този за баланс Joy. Вярвам, че ще успеят да си вземат детенцето от лудата, няма да е лесно, но ще стане особено като са отбор Simple Smile

Тони явно е много чувствителен и раним, не се напи да манипулира никого, просто искаше да притъпи болката от отхвърлянето на Зорница. Спомняйки си думите й преди да започне да пие осъзна, че не само няма да има шанс с нея като жена, но и като приятел я изгуби....за сега, вярвам скоро тя ще му прости и пак ще са си приятели.

Зорница, ох милата, замръзна като видя кой и звъни, не разбрахме дали последва съвета на Романова да вдигне и веднъж за винаги да спре да се измъчва заради Банков. На мнение съм, че трябва дори за последно да е, да говори с него и да се освободи от миналото, да закъта любовта си към него дълбоко и да остане просто спомен, за да има шанс за щастие с Марио. Очаквам тя да е затворила окончателно тази врата, но за съжаление новата врата, която се беше леко открехнала се затръшна в лицето й, единственото хубаво е, че поне знае защо.

На Марио му се е наложило да порасне бързо след загубата на родителите им. Покрай всички грижи за Тони е трябвало постоянно да е пример за него, всяко действие е трябвало да бъде премислено поне 10 пъти, това си е адски изтощаващо. Възможността да изгуби най-близкия си човек в момента го ужасява, дори жертвата да е бъдещо щастие с Зорница, за него оправдана. Не може да гради щастието си с нея върху нещастието на брат си, което си е достойно за уважение.

Зорница няма да напусне, най-малкото заради чутовната неустойка Joy, шегата настрана, Тони се очертава да изиграе ключова роля в оставането й и това ще е момента на възобновяване на  приятелството им или може би той ще сподели за намерението й с Марио и той да е този, който ще е я разубеждава Simple Smile

Леле стана цял ферман, ама така е като ме няма няколко дена Grinning

Айде бе, Майче! Притесних се, няма кой да защитава Тони Joy
Незнам защо се връзвате на Галактическата, само хейти кой какъв бил, без да дава някакви разумни доводи. Бих приела мнението ѝ, стига да се обоснове като хората, а не само да хейти, все едно Диана ѝ е отмъкнала гаджето.

Аз бих оправдала дори действията на Зорница под душа. Голямо чудо братче, отишла и се из@укала с мъж, когото (уж) нямаше да види повече. Когато си под силно емоционално напрежение, правиш неща, без да мислиш и за които после би съжалявал (хеййй, Тони, алкохолааа). И, както стана при Романова, пак ли ще хейтим жената, а няма да кажем нищо за мъжа?
Не мисля, че Зорница е лека, инфантилна или не знае какво иска. Просто попада на едни специфични представители на зоологическата градина, не си е работа Joy

Мазови са back in the game, baby!!!

# 106
Създадох нещо специално за вас, дами: https://m.vbox7.com/play:ca1ef44ead

# 107
Незнам защо се връзвате на Галактическата, само хейти кой какъв бил, без да дава някакви разумни доводи. Бих приела мнението ѝ, стига да се обоснове като хората, а не само да хейти, все едно Диана ѝ е отмъкнала гаджето.
Ами Дона, какво да ти кажа, тъпо е като цяло да се връзваме, не бива. Обаче поне аз съм си такава, много се паля и винаги съм готова да споря, когато имам какво да кажа. Зодия Стрелец все пак...изкривяване. Joy
И да добавя нещо, понеже възрастта ми бе намесена - не мисля, че годините ми са пречка да разбирам някои неща. Wink

# 108
Аз не се връзвам и не ме вълнува особено кой кого (не)харесва.
Няма проблем някой да каже просто този не ме кефи и толкоз. На мен също ми се е случвало да не ми допада даден актьор/персонаж без определена причина.
Но когато казвам, че някой е такъв и такъв и се държи по определен начин, е добре да дадеш доводи за това, за да се получи интересна дискусия.

На мен примерно, колкото и да ми харесва Зорница, отношението й към Тони и това с целувката специално не ми хареса. Видяхме, че вместо да постави ясни граници в отношенията им, нейното държание го окрили и той продължи да я сваля.

# 109
На мен примерно, колкото и да ми харесва Зорница, отношението й към Тони и това с целувката специално не ми хареса. Видяхме, че вместо да постави ясни граници в отношенията им, нейното държание го окрили и той продължи да я сваля.

Специално това, което казваш ти, че не постави граници веднага и целувката (предполагам онази по бузата) и на мен не ми хареса. Аз по принцип не бих си позволила да се държа така с човек, за който знам, че има чувства към мен, ще се отдръпна веднага. Бих оправдала това нейно поведение донякъде с желанието й да запази приятелството им, защото го обича като приятел и не иска да го губи, но беше наивно да мисли, че това ще се получи. Поне се осъзна що годе навреме.

# 110
Дона, какво да ти кажа, трудно е да напуснеш хубавата Италия Grinning, a както видях си се справяш чудесно и без мен Grinning

Приех целувката по бузата като начин да покаже, че всичко между тях е наред въпреки, че той я целуна в бара, но дори прегръдка или просто усмивка да беше щеше да е достатъчно за него. Тони в момента е влюбен в нея и гледа през призмата на розовите очила, че и най-малкият жест му дава надежда за нещо повече, а  Вяра от едно подпиране стигна до извода, че доцента е влюбен в нея, та какво остава за Тони. За това и така се засегна като го отряза Зорница, а не само го отряза като мъж, но и като приятел. Но скоро ще му прости, тя не е от тези дето се сърдят дълго, което си е дар и проклятие Grinning, мило ми е тяхното приятелство.

Последна редакция: пн, 09 апр 2018, 00:22 от maichetoo0o

# 111
Симпатягата Владов
Що не му намерят една изгора и на него не знам..

# 112
Дона, какво да ти кажа, трудно е да напуснеш хубавата Италия Grinning, a както видях си се справяш чудесно и без мен Grinning

Приех целувката по бузата като начин да покаже, че всичко между тях е наред въпреки, че той я целуна в бара, но дори прегръдка или просто усмивка да беше щеше да е достатъчно за него. Тони в момента е влюбен в нея и гледа през призмата на розовите очила, че и най-малкият жест му дава надежда за нещо повече, а  Вяра от едно подпиране стигна до извода, че доцента е влюбен в нея, та какво остава за Тони. За това и така се засегна като го отряза Зорница, а не само го отряза като мъж, но и като приятел. Но скоро ще му прости, тя не е от тези дето се сърдят дълго, което си е дар и проклятие Grinning, мило ми е тяхното приятелство.

Мдааа, Италия е по-примамлива от сериала Joy
Онази целувка по бузата още ми вади органите, голяма грешка беше. Надявам се да му прости скоро (макар че какво да му прощава), мисля, че тя има крещяща нужда от приятел.
ELEONORI, аз не разбирам защо Владов фо забиха като второстепенен глуповат лекар в компания с Пенев. Можеше да го направят един от ключовите персонажи в сериала и фенките щеха да изпоприпадат.

# 113
  • Там,където се събуждам щастлива.
Никога не е късно да развият Владов с новата колежка, която несъмнено ще се появи. И тогава борба с Тони за сърцето й. Simple Smile

# 114
Никога не е късно да развият Владов с новата колежка, която несъмнено ще се появи. И тогава борба с Тони за сърцето й. Simple Smile

Еееее, и него ли няма да го оставят на мира - първо със Зорница, после с новата колежка. Аман! Много уиски ще замине на тавана Joy

# 115
Мишето и Владов щяха да бъдат супер тандем ✌ И Пенев отстрани да точи лиги 😀😀

# 116
Мишето май още ще я гледаме. В следващия епизод отново участва. Обаче не ми изглежда като да я направят по-ключов персонаж, така че не вярвам да я забъркат в някоя любовна история. Може някоя авантюра ей така да й врътнат, само, че тя самата не ми изглежда такава. Ако е с Владов обаче, пък Пенев да точи лиги що пък не, ще е интересно. Grinning

# 117
Аз се надявам да я гледаме повечко. Определено имаме нужда от някой самоуверен, свеж и несъсипан все още персонаж.
Пенев май няма ни един фен обаче Joy

# 118
Пенев май няма ни един фен обаче Joy
Може да има някой който го харесва, ама да го е срам да си признае като се има предвид какъв е. Joy Мен Пенев ме кефи, че разведрява обстановката с майтапите си (и то с не всички, особено когато са насочени към някого с цел да го подиграят), но само до там.

# 119
И аз съм така, има много свежи включвания, но само това. Могат да го направят забавния шут на болницата, но с една идея по-интелигентно поведение и бъзици.

Общи условия

Активация на акаунт