Отговори
# 90
Днес е Великден. Не знам дали от екипа ни четат, но:

Велиславе, честит имен ден! Бъди жив и здрав! Пожелавам ти много творчески успехи и сбъдване на мечтите ти!
От една "невръстна" девойка която се възхищава на играта и уменията ти.

# 91
Зорница знае какво или по-скоро в случая кого иска - Марио като мъж, а Тони като приятел. Тя е прекрасен лекар, но в личния си живот за нейно съжаление хич не и върви, Банков е най-прясната й рана, която все още не е зараснала, но с помощта на братята и това ще стане Simple Smile.....по-дейно разбира се от Марио.

# 92
Галактическа принцеса, интересно ми е какво те кара да мислиш така?
Не виждам кое му е детинското в поведението на Зорница. Не е показвала, че не знае какво иска или да се чуди кой от двамата братя да избере.

Всичко от началото до момента в поведението и е детинско. Една зряла жена не се държи по тоя начин, така се държи някой на 15 години, дето го блъскат хормони в главата и не му е ясно какво точно му се иска. Да има такива жени, даже познавм няколко, но нито една не е лекар или пък някакъв професионалист, в общи линии са "кухи лейки". Харесвам жени, които мислят с главите си и си тежат на мястото, жени които всяват респект и предизвикват уважение, така че няма начин Зорница да ми е по вкуса. Историите около нея са много "арлекински" Wink

Добре! Бих искала да знам кое в поведението й намираш за детинско? Това, че търси любовта и когато я намери прави всичко за нея ли? Ми на мен не ми изглежда детинско това, нито пък историите й да са "арлекински". Според мен е достатъчно зряла и знае много добре какво иска, показа го и в предишния сезон, показва го и сега. И как трябва да се държи една зряла жена, която си тежи на мястото - да бъде строга, сериозна, без да показва грам емоция ли? Просто Зорница е по-емоционална, чувствителна, човек тип "мечтател".

Последна редакция: нд, 08 апр 2018, 20:06 от yanitsa.s

# 93
Галктическа принцеса, разбирам, че сме на различни мнения, но нищо конкретно не казваш.
В крайна сметка това, че е лекар, не означава, че трябва всичко в личен план да й е перфектно. Аз не мисля в никакъв случай, че е или се държи като куха лейка.
Имала е една несполучлива връзка, не знаем подробности, но все пак си е взела някаква поука. В началото с Банков хлътна по него, но в момента, когато разбра, че е женен директно и категорично се отдръпна. Едва, когато Евгения й каза, че е вдовец отново тръгна към него. През цялото време му показваше всеотдайност и любов, не е имало колебание в чувствата й.

Сега с Велислав отново поведението й е целенасочено. В началото преспа с него в момент на слабост, след това се опита да остави нещата така, но разбра, че се привличат. Отново подходи уверено към него и му показа чувствата си. Не се държала противоречиво и да не знае какво и кого иска.
Малко с Тони не успя да постави границата на време, но въпреки това категорично му показа, че няма да бъдат нищо повече от колеги/приятели.
Ако беше инфантилна, щеше да се държи доста по-объркващо и към двамата и да им дава противоречиви сигнали. Да не казвам, че щеше и да тръгне с Тони онази вечер в бара, за да натрие носа на Марио.   

# 94
На мен също ми стана интересно кое точно в поведението й е детинско? И кой е "тоя начин", по който не се държат зрелите жени? Това, че не е имала късмета да срещне точния човек, с когото да се установи и изгради семейство, незряла ли я прави?! А пък за “куха лейка“ не знам как да коментирам... сигурна ли си, че знаеш какво означава това? Жената е добър професионалист, сериозна и без пропуски на работата си, не виждам да е позволила на личните неприятности да се отразят на работата й. Не съм от най-върлите й фенове, но дайте да говорим обективно.

# 95
Галктическа принцеса, разбирам, че сме на различни мнения, но нищо конкретно не казваш.
В крайна сметка това, че е лекар, не означава, че трябва всичко в личен план да й е перфектно. Аз не мисля в никакъв случай, че е или се държи като куха лейка.  

Ванилия, няма как да ти каже нещо конкретно, защото няма такова. Grinning Тя се води просто от това, че не я харесва, не подкрепя думите си с реални факти, аргументи и примери по простата причина, че такива няма. За мен това е просто хейт - като не я харесва, трябва просто да напише някой безсмислен коментар ей така да има. Всеки има собствен вкус, право на мнение и на позиция, но нека поне това мнение да бъде обективно и реално. Все едно аз като не харесвам Ваня, да кажа, че не е добра актриса, само защото ме дразни героинята й. Grinning
За мен като лекар Зорница е страхотен професионалист, изпълнява съвестно работата си и се старае да е добър лекар. Професионалният живот няма нищо общо с работата - в нея трябва да си отдаден на 100 %, а аз смятам, че тя е точно такава.

Последна редакция: нд, 08 апр 2018, 20:36 от yanitsa.s

# 96
Най-после изгледах петъчния епизод:
Мазови, ей най-после пак във любимата ми светлина. Мазов хем го съжалявам, хем ми е много забавен най-вече като обясняваше на Лора, че не понася Ваня и не издържал повече Grinning, а тя с шамарите, особено този за баланс Joy. Вярвам, че ще успеят да си вземат детенцето от лудата, няма да е лесно, но ще стане особено като са отбор Simple Smile

Трудно е да разбереш какво му е на човек в дадена ситуация, Наталия макар и за малко влезе в обувките на Калин, разбра през какво преминава. Когато се разплака и каза, че Калин е нямало да може да се изправи за разлика от нея, беше много тъжно и в същото време много силен момент. Калин сякаш се чувства по-добре, не защото и другите страдат по някакъв начин, а за това, че като споделят проблемите си с него той забравя дори за момент за своите, пък и дава както виждаме добри съвети, и е достоен заместник на Кръстева Grinning

Тони явно е много чувствителен и раним, не се напи да манипулира никого, просто искаше да притъпи болката от отхвърлянето на Зорница. Спомняйки си думите й преди да започне да пие осъзна, че не само няма да има шанс с нея като жена, но и като приятел я изгуби....за сега, вярвам скоро тя ще му прости и пак ще са си приятели.

Зорница, ох милата, замръзна като видя кой и звъни, не разбрахме дали последва съвета на Романова да вдигне и веднъж за винаги да спре да се измъчва заради Банков. На мнение съм, че трябва дори за последно да е, да говори с него и да се освободи от миналото, да закъта любовта си към него дълбоко и да остане просто спомен, за да има шанс за щастие с Марио. Очаквам тя да е затворила окончателно тази врата, но за съжаление новата врата, която се беше леко открехнала се затръшна в лицето й, единственото хубаво е, че поне знае защо.

На Марио му се е наложило да порасне бързо след загубата на родителите им. Покрай всички грижи за Тони е трябвало постоянно да е пример за него, всяко действие е трябвало да бъде премислено поне 10 пъти, това си е адски изтощаващо. Възможността да изгуби най-близкия си човек в момента го ужасява, дори жертвата да е бъдещо щастие с Зорница, за него оправдана. Не може да гради щастието си с нея върху нещастието на брат си, което си е достойно за уважение.

Зорница няма да напусне, най-малкото заради чутовната неустойка Joy, шегата настрана, Тони се очертава да изиграе ключова роля в оставането й и това ще е момента на възобновяване на  приятелството им или може би той ще сподели за намерението й с Марио и той да е този, който ще е я разубеждава Simple Smile

Леле стана цял ферман, ама така е като ме няма няколко дена Grinning

# 97
Майче, щях да умра от смях когато Ваня го нарече "Стефко". Това с шамарите беше супер, добре поддържат баланса, да. Joy

За Калин и аз бях казала, че спокойно може да остави Кръстева да си почива и да я замества понякога. Joy

Според мен Зорница не вдигна изобщо, телефона просто накрая спря да звъни. Дано разберем дали все пак е затворила тази страница от живота си окончателно.
Харесва ми как с Романова в момента се разбират доста добре - тя я оценява като опитен кадър и я предпочита пред останалите за операции, а Романова от своя страна й дава съвети. Останах с впечатлението, че в миналия сезон не се харесваха особено, най-вече Романова не беше добре настроена към Зорница.

Марио го разбирам, но с мълчание ще стане по-лошо. Чувствата му няма да изчезнат, няма да успее да я забрави и колкото и да се съпротивлява ще се предаде, тогава ще е много гадно за Тони. Хубаво е поне, че не остави Зорница да гадае защо я отблъсква и изясни въпроса, това е един голям плюс в полза на Марио спрямо Банков.

Последна редакция: нд, 08 апр 2018, 21:23 от yanitsa.s

# 98
  • Там,където се събуждам щастлива.
Банков винаги търсеше Зорница, когато имаше нужда от нея за нещо. Обзалагам се, че и сега е това и е свързано с жена му (ако развият тази линия в сериала)! Мисля  си, че ако го върнт в сериала, тя ще залитне за кратко при него, но ще прогледне и ще избере Марио!
В сегашните серии много по-добре Зорница и Марио развиват любовта си с играта си, докато при Банков бяха заложили на визия и до там....

# 99
Калинка, и аз си мисля същото като теб. Той не я потърси 3 месеца и сега изведнъж се сеща. Кой знае сигурно нещо се е случило с жена му, което го е разклатило емоционално и е решил да потърси един вид утеха и убежище при Зорница.
Възможно е това което казваш - ако го върнат( само дето не вярвам) да се почувства объркана, да разбере, че не го е забравила съвсем, (видяхме реакцията й когато той се обади) и да залитне за малко пък кой знае може да е завинаги или изобщо да не залитва.

# 100
Съгласна съм, че провалите в личния живот няма общо с успехите в професионалния. Самата Зорница този сезон каза, че е успяла като лекар, защото е слушала разума си, но не и като жена, защото е слушала сърцето си. Винаги се е хвърляла с главата напред и давала всичко от себе си на този човек, за добро или лошо тя си е такава и едните разочарования с мъжете няма да я променят.

Ванилия, много се смях на коментара ти за това Зорница, Банков, Марио и Тони в една операционна Joy само си го представих как Б и М ще се наръгват многократно с някой скалпел, така случайно разбира се Joy  каквито са темерути, диалога ще е чутовен Joy трябва им само един Калин или Врабчев да налива допълнително масло в огъня.

# 101
  • Ню Йорк
yanitsa.s , сигурна съм че не ме разбираш, а и не трябва на твоята възраст. След двайсетина години ще разбереш какво имам предвид Simple Smile

# 102
...трябва им само един Калин или Врабчев да налива допълнително масло в огъня.

Калин особено има опит с наливането на масло когато е свързано с Банков. Joy Спомняш си за "гала вечерта" и фигурното пързаляне...Grinning

yanitsa.s , сигурна съм че не ме разбираш, а и не трябва на твоята възраст. След двайсетина години ще разбереш какво имам предвид Simple Smile

Ами нали съм невръстна девойка (спрямо теб, предполагам), как да те разбирам? Wink А и ако оставим това настрана как да те разбера какво точно имаш предвид като не ми даваш някакви конкретни примери с които да защитиш мнението си? Както и да е, ще разбера сигурно след 20 години. Дето се вика "ще поживеем и ще видим". Simple Smile

# 103
Яница, мога ли да забравя, това си беше култово Joy, дори сега като се сетя за разговора им ми е смешно.....пожелавам ни повече такива сцени през този сезон, особено след тежките няколко епизода, които имахме сега, трябва някой лек и разтоварващ Simple Smile, че алкохола вкъщи ще свърши ако продължават в същия дух  Joy

# 104
  • София
Ще е интересно, ако се споделят различни мнения, но нека поне се дадат някакви аргументи, в противен случай някак не тежат.
Зорница се държа неадекватно единствено когато отиде при Ковачев под душа. За останалото, не виждам как може да бъде съдена, че поведението и е било детинско. Дори и за аборта не мога да я съдя, ако онзи доцент беше казал една дума и тя щеше да задържи бебето. Само че великият егоист не виждаше нищо добро в нейната бременност и нямаше и грам скрупули да и го каже.
В това да се опита да изясни ситуацията с Марио също не виждам нищо лошо. Хайде, не сме 50-те на миналия век. Значи една жена трябва да е професионалист на равно с мъжете, очаква се да работи като тях, очевидно някои дори я обвиняват защо не е отгледала сама детето, но пък няма право да попита един мъж, какво точно се случва, защо веднъж е нежен и добър, а на другия ден рязък и дръпнат.

Заредих записите от вино за вторник, но ми се иска да пия от радост, а не от мъка.

Общи условия

Активация на акаунт