Отговори
# 75
Като гледам анкетата, Банков сме го отписали повeчето Simple Smile

# 76
Христос Воскресе!

Аз все си мисля, че ще стане нещо критично със Зорница, Батко ще се хвърли към Зорница и така Тони ще разбере по трудния начин за тях.
Това покровителство на Марио му вреди.

Аз искам да попитам, в крайна сметка знае ли се колко ще бъдат епизодите на този сезон?

# 77
Воистина Возкресе Simple Smile Хубав празник на всички Simple Smile

52 епизода ще бъдат.

Митачето и него го очакваме да преглежда другата седмица:
Скрит текст:

# 78
Во истина воскресе!

# 79
Христос Воскресе!

Идвам с една статийка за Димитър Захариев.
http://www.monitor.bg/a/view/25744-%D0%9A%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B … D0%B8%D0%B5%D0%B2

# 80
Но Ваня, няма да е цял живот в лудницата. Когато излезе какво ще се случи, ще трябва да живеят непрекъснато в страх откъде ли ще се появи. Не е решение това с лудницата, временно да, но не за постоянно.
Aбсолютно, тя ще ги утрепе някъде  Crazy А по-напред имаше и мнения как можело да я изиграят и да си вземат детето. Това е абсурдно. Дори и да я освидетелстват, няма цял живот да е в психиатрията и не виждам как може да продължиш своя без никаква промяна, без страх. Освен, ако не са решили да ги пратят, примерно, в чужбина и да ги изкарат от сериала.
Другият вариант е и те да станат длъжници на Фотев а неговите хора да я закопат  някъде на Витоша .

# 81
Христос Воскресе!

http://www.monitor.bg/a/view/25744-%D0%9A%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B … D0%B8%D0%B5%D0%B2
недолюбвам Козирог и Дева. Все още се чудя Батко да не са му объркали нещо датат на раждане. И Митето ми допадна много, а виж-Дева. Явно има пренареждане на планетите😀

# 82
Цялата тази статия за завръщането на Банков от Германия ми "звучи" като съшита с бели конци. Отделно, че хич не ме радва подобна новина...
Най-вероятно жена му е починала и се връща свободен там, където искаше да остане, но дългът към жена му не му позволяваше. Просто разсъждавам Simple Smile

# 83
Христос Воскресе!

Хваща ме яд като го чета - явно е талантлив, ама се е изкалпазанил. Но се е хванал в ръце със сериала Simple Smile Дано да продължи да се развива по-напред.
Другата седмица, живот и здраве, ще гледам кукления театър, в който участва.

# 84
За нуждите на сериала няма как Марио да каже на Тони за чувствата си към Огнянова- иначе за 2часа щяха да си приключили със сюжетните линии и няма драма,няма обсъждане Simple Smile

# 85
  • Ню Йорк
Гласувам Зорница да си заминава в Германия при Банков. Много ми досади вече: искам тоя брат, не искам оня, детска градина.
Супер ми е мъчно за Мазови, честно казано не виждам шанс да си вземат детето. Освен Мазов да го признае и осле да я освидетелстват Ваня  да и отнемат родителски права, ама май е почти невъзможно в БГ.

# 86
Зорница е последователна от самото начало на сезона:иска Марио. Искам да ги гледам заедно. Изгледах и прочетох каквото намерих и за Велислав и за Диана-е харесват ми тези хора ,докосват ме,карат ме да ги чакам с нетърпение.Диана е нестандартна,бунтарка,талантлива. Велислав е интелигентен и страшно талантлив-успях да изгледам един епизод и от " Отплата" и там е страхотен.

# 87
Гласувам Зорница да си заминава в Германия при Банков. Много ми досади вече: искам тоя брат, не искам оня, детска градина.
Е кое му е досадното на това? Жената знае много добре какво иска и не разиграва никого. Ако беше обратното сигурно пак щеше да ти се стори досадно. Понякога имам чувството, че пишете разни негативни неща без да имат някакъв смисъл, само за да хейтвате даден персонаж/актьор. Поне като ще изразяваш колко не харесваш някого пиши верни неща, а не да си изсмукваш нещо от пръстите просто ей така да оплюеш.

Последна редакция: нд, 08 апр 2018, 19:28 от yanitsa.s

# 88
Галактическа принцеса, интересно ми е какво те кара да мислиш така?
Не виждам кое му е детинското в поведението на Зорница. Не е показвала, че не знае какво иска или да се чуди кой от двамата братя да избере.

# 89
  • Ню Йорк
Галактическа принцеса, интересно ми е какво те кара да мислиш така?
Не виждам кое му е детинското в поведението на Зорница. Не е показвала, че не знае какво иска или да се чуди кой от двамата братя да избере.

Всичко от началото до момента в поведението и е детинско. Една зряла жена не се държи по тоя начин, така се държи някой на 15 години, дето го блъскат хормони в главата и не му е ясно какво точно му се иска. Да има такива жени, даже познавм няколко, но нито една не е лекар или пък някакъв професионалист, в общи линии са "кухи лейки". Харесвам жени, които мислят с главите си и си тежат на мястото, жени които всяват респект и предизвикват уважение, така че няма начин Зорница да ми е по вкуса. Историите около нея са много "арлекински" Wink

Общи условия

Активация на акаунт