Отговори
# 60
Само се присъедиянвам към това, че Тони няма да научи от брат си за от ошенията със Зорница. Ще ги види със собствените си очи.
Е то иначе ще е прекалено лесно да му кажат, за нуждите на драмата няма да е толкова болезнено за Тони. Види ли ги с очите си бомбата със закъснител ще избухне.

# 61
Но Ваня, няма да е цял живот в лудницата. Когато излезе какво ще се случи, ще трябва да живеят непрекъснато в страх откъде ли ще се появи. Не е решение това с лудницата, временно да, но не за постоянно.
Aбсолютно, тя ще ги утрепе някъде  Crazy А по-напред имаше и мнения как можело да я изиграят и да си вземат детето. Това е абсурдно. Дори и да я освидетелстват, няма цял живот да е в психиатрията и не виждам как може да продължиш своя без никаква промяна, без страх. Освен, ако не са решили да ги пратят, примерно, в чужбина и да ги изкарат от сериала.

# 62
  • София
Друг вариант е тя да умре по време на раждането и така бебето ще го впишат директно на Мазов, след време и Лора ще го осинови и законово всичко ще е наред.

# 63
  • София
Аз все си мисля, че Ваня и Кръстева ще умрат в някакъв инцидент, например падане от покрива на болницата.

# 64
Аааа Кръстева не я давам, не искам да излиза от сериала. За Ваня имам друга идея - след раждането съвсем да бутне на акъл, да я вкарат в лудница след като са си взели детето, в последните епизоди да избяга примерно, да вземе детето и да се опита да се самоубие с него, но само тя да не оцелее. Малко може да е като латино сапунка, но трябва все нещо да им измислят, че без драма как ще я карат, моля ти се. Joy

# 65
  • Разпиляна във въображението
Приех идеята за анкета Simple Smile

Един съвет към Веракруз  - моля, ползвай опция редактиране, защото понякога се получават двойни и тройни последователни постове Simple Smile

# 66
Гласувах с последната опция. По-горе се обосновах.
Моля другия гласувал с нея да напише защо така смята.

# 67
Мириел, благодаря за анкетата. Hug Категорично съм за Марио, който по всичко личи, че ще отвее Банков. Wink

Последна редакция: сб, 07 апр 2018, 23:29 от yanitsa.s

# 68
Фотеви и аз си признавам, че в началото ги смятах за досадни и ненужни - мислех, че ще са типичната мутренска двойка - мафиот страшилище и безмозъчна пуйка за съпруга.

Сега се замислих нещо за Ванчето - силно се надявам, че няма да се стигне до там, но все пак - ако тя реши да претендира за детето и правят тест, ДНК-то е нейно нали, въпреки яйцеклетката на Лора?

ДНК е на Лора.
И Онзи ог Германия хич да не се връща да ме дразни!  И да го тапосат, какво  - нищо. Зори ще си е с Марио.

Естествено гласувах за Марио.

Любопитна съм, кой е нерекъл Батко с нелицеприятен израз? Аз поне не съм срещала такова нещо в темата.

Последна редакция: нд, 08 апр 2018, 00:12 от *Melanie*

# 69
  • София
Я, анкетка.  bowuu

Глас за Марио все пак, макар че и последната опция е добра. Simple Smile

# 70
  • София
Я, анкетка.  bowuu

Глас за Марио все пак, макар че и последната опция е добра. Simple Smile

Ох, то пак ще е една драма, ако някой нов се появи.

Изгледах пак последната серия и си дадох сметка, че сериала има нужда от малко повече Романова и Калин (но не този депресирания). Ние от толкова любовна мъка тях въобще не ги обсъдихме. И на двамата съветите бяха на място, да видим обаче дали по съветваните ще ги изпълнят.

Интересно, което също остана в сянка, е разговора на Ина с Наталия. Фотева разбира само от въсрастни мъже и е била единствено с Фотев. Залагам, че ще се влюби силно в Тасев и там какви ще се случват даже не мога да си представя.

Христос Воскресе!

# 71
Майтапът настрани ама в тоя сезон Кръстева и Евгения може да си дадат почивка от раздаване на съвети и Калин да ги замести. Grinning Видяхме само за един епизод двама минаха през него да му се изповядват. Joy

И тук случааайно попаднах на някакви клипчета зад кадър на актьорите от снимачната площадка, стари са, обаче са много забавни. Grinning И разни снимки има.
https://nova.bg/news/view/2017/10/04/194629/%D0%BE%D1%82%D0%BA%D … D0%BC%D0%BA%D0%B8

# 72
Хубаво е от време на време Борис да се отчита на Калин като изказва с думи чувствата си за да следим докъде е стигнал. Не му се получава иначе с играта да показва каквото и да е освен присъствие. Ина я харесах още от началото и все повече ми харесва светлината в която я развиват.
Позвъняванията на Банков ще си останат както картичките от Вяра. Не очаквам никакво съществено развитие в тази посока.
Петър подписа "договор" който едва ли може да изпълни скоро. Дано не му излезе през носа този директорски пост.
Наталия и Стаменова изиграха много силно сцената с инвалидната количка. Доближиха се по въздействие до тази с бременната и снимката с нероденото й бебе.

# 73
Може да кажат, че Ванчето е родило мъртво бебе, а Лора живо. Но трябва по това време да има родилка с мъртво бебе, та да го покажат на Ванчето.
Ако се стигне да полиция, всичко може да бъде доказано, защото имат подписан договор в Украйна. Ситуацията е сложна. Не познавам законите в България,  но в Италия имаше случай на разменени ембриони в ин витро клиника. Явно едната майка е имала пробелм с качеството на материала, а другата с износването. Та като поставиха качествени ембриони на майка, която може да износи и се родиха близнаци. Биологичните родители водиха дело да им дадат поне едното дете и загубиха. Съдията разпореди, че майка е онази, която износва бебето.

# 74
Договора си важи за Украйна, където сурогатството е законово уредено, затова и там го подписаха и извършиха процедурата.
Тук този договор, не само, че няма никаква стойност, но и Мазови ще си имат доста проблеми със закона, ако се разчуе.

Общи условия

Активация на акаунт