Отговори
# 45
Може би Марио се надява, че Тони въобще няма да разбере.

# 46
Защото смятам, че изброените трима не са за нея.
Банков и Тони - ясно защо, коментирано е вече.
Марио го разбирам, но не го оправдавам. Не разбирам поставянето на братската обич на пиедестал - при този избор има трима нещастни. Ако беше достатъчно смел и разсъдлив, нещастен щеше да е само брат му. Прекаленото обгрижване и предпазване от лошо прави мечешка услуга на Тони.

Според мен за Зорница е нужен силен мъж като Марио, но смел.

За това, което направи Марио и което е правил досега, се изисква доста смелост.
С влошеното състояние на Тони, даже да беше останал с Огнянова, нямаше да е щастлив. Как да гради щастие върху нещастието на брат си ?
Аз също бих постъпила като него.
Аз съм съгласна само, че му прави мечешка услуга, като не му каза истината в самото начало. Сега ми се струва късно и не знам дали ударът за Тони няма да е по-голям. А и ако продължават да мълчат и той разбере сам ще е още по-зле.

И ти си права...
Тони изпадна в отчаяние и застраши живота си с ясното съзнание какво прави само от думите на Зорница, а от едно признание на брат си не знам как би реагирал.
Стела, той се надява, че може да овладее чувствата си към Зорница и да я забрави, но е прекалено наивно да го мисли при положение, че нещата се задълбочиха доста и най-малкото са колеги. Той няма да успее да я преодолее и чувствата отново ще го надвият, тогава и Тони ще разбере някак (на бас, че няма да е от Марио) и ще стане лошо.

Последна редакция: сб, 07 апр 2018, 20:39 от yanitsa.s

# 47
Марио му каза : мислех, че си се взел в ръце...
Обаче вижда, че не е и отговорността за Тони пада пак върху него.

# 48
Само да ви кажа, че потребителката, която беше нарекла Велислав вампир, вече е направена на салата 🔫🔫🔫

# 49
  • София

От вчера да ви питам и забравям. Лаборантката, която бяха извикали у Ковачеви ми е много позната, но идея няма откъде. Някакви идеи, не че е важно но ме гложди, къде може да съм я виждала

Участваше в таз годишния Мастър шеф, Валерия.

👍🏻 , как не я разпознах тази дразнеща госпожица.

Марио е всичко друго,но не и страхлив. Не знам колко хора биха миали през пътя, което той е извървял - отглеждайки, грижейки се и спасявайки брат си от една страна, а от друга завършил медицина и превърнал се в изключителен професионалист. А и как да предпочете Зорница, как да са заедно след като всеки момент Тони може да отхвърли черния дроб. Според ме едната стара е, че не иска да го нарани, но другата е свързана с отговорността, която има към Тони. Какво да вземе и Зори да се грижи за брат му. Мисля, че Марио постъпи честно, като не я разиграваше. Той и каза, че Тони се е разболял, но не и от какво. Малко ми е странно, тя май не знаеше за трансплантацията.
Надявам се ситуацията да се промени, но за сега това е положението.

Само Тони Бонбони да не ги надроби някакви във вторник, че много ще му се ядосам.

Вера, 👏🏻

# 50
Тони има много повече доверие в брат си отколкото в Зорница. Марио трябва да му разкрие защо Зорница го отблъсква.

# 51
Диана ще бъде първата актриса гост в страницата през следващата седмица.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 07 апр 2018, 21:09 от yanitsa.s

# 52
Най-накрая да се включа и аз измежду подготовките за празника. И мен ме разочертова това, че много задълбават в тази история с невъзможността и хоп тъкмо видим малко надежда и пак погром. Очевидно искат да направят съпоставка с Банков и как той не разкри пред Зорница за жена си, а просто си се поддаде на чувстава и каквото стане.И то стана едно...Монолога на Марио е невероятен. Оправдавам действията му, защото той гледа на Тони по-скоро като на син. А кой нормален човек, би поставил себе си пред детето си. Не разбрах обаче вчера в анонса пишеше, колко тежко било състоянието на Тони и как едва са го спасили, а такова нещо не показаха. Чудя се дали няма нещо да му стане във втроник, нали стойностите му уж са на ръба. Като подслуша Зорница може нещо да го закъса.
Много интересно ми става покрай Фотева и Тасев. И двамата ги харесвам много, особенно Ина. Изненада ме, че Боби вече осъзнава чувствата си.
При Захариеви също става все по интересно. Тази история със началското място нямаше начин да не ескалира. Няма да се учудя, ако някой от новите е новият шеф на генекологията.
Мазови са страхотни двамата в тандем откакто се разбраха. Много ми е приятно да ги гледам. Големи сладури.

# 53
Като подслуша Зорница може нещо да го закъса.
Ммм, не вярвам да закъса със здравето от това. Според мен след като я чу, че иска да напусне ще се опита да я разубеди и да остане. Това ми се струва неоснователна причина пак да му стане нещо.

# 54
http://www.dailypress-bg.com/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D1%8A%D0%BD%D1%8 … %B5-%D0%B2%D1%80/ Банков щял да се върне накрая на сезона хич не го искам само да пречи на щастието на Зорница . Тя заслужава нещо по - добро !

# 55
Цялата тази статия за завръщането на Банков от Германия ми "звучи" като съшита с бели конци. Отделно, че хич не ме радва подобна новина...

# 56
Фотеви и аз си признавам, че в началото ги смятах за досадни и ненужни - мислех, че ще са типичната мутренска двойка - мафиот страшилище и безмозъчна пуйка за съпруга.

Сега се замислих нещо за Ванчето - силно се надявам, че няма да се стигне до там, но все пак - ако тя реши да претендира за детето и правят тест, ДНК-то е нейно нали, въпреки яйцеклетката на Лора?

Ако я освидетелстват и и дадат жълтата книжка  и Стефчо задейства връзките , които твърди , че има в лудницата трудно ще и повярват Още повече като ДНК тест покаже , че бебето е на Лора и Стефан никой няма да я вземе на сериозно .

# 57
Ако я освидетелстват и и дадат жълтата книжка  и Стефчо задейства връзките , които твърди , че има в лудницата трудно ще и повярват Още повече като ДНК тест покаже , че бебето е на Лора и Стефан никой няма да я вземе на сериозно .
Надявам се да не се стига до полиция и ДНК тестове, защото може да не повярват, че Ваня не е майката, но как ще обяснят това, че Лора не може да износи дете, а всъщност има такова с нейно ДНК?

http://www.dailypress-bg.com/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D1%8A%D0%BD%D1%8 … %B5-%D0%B2%D1%80/ Банков щял да се върне накрая на сезона хич не го искам само да пречи на щастието на Зорница . Тя заслужава нещо по - добро !

А Вергов знае ли, че ще играе в сериала пак? Joy Да се бяха постарали поне с правописа и да бяха изписали името на Диана правилно. Grinning

Последна редакция: сб, 07 апр 2018, 21:46 от yanitsa.s

# 58
  • София
Но Ваня, няма да е цял живот в лудницата. Когато излезе какво ще се случи, ще трябва да живеят непрекъснато в страх откъде ли ще се появи. Не е решение това с лудницата, временно да, но не за постоянно.

Ако Зорница е с Марио, когато( и ако) Банков се върне, този ще мига на парцали и няма да има никакъв шанс.

# 59
Само да ви кажа, че потребителката, която беше нарекла Велислав вампир, вече е направена на салата 🔫🔫🔫
Хаххаххаха, и аз имам принос за това хахахха Joy

Това с Банков си е измишльотина. Доакто Милошев не потвърди, не го вярвам.

За Марио и Тони всичко сте казали май.
Само се присъедиянвам към това, че Тони няма да научи от брат си за от ошенията със Зорница. Ще ги види със собствените си очи.

Последна редакция: сб, 07 апр 2018, 22:11 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт