Отговори
# 150
Нямам търпение да връзва нещата Тони вече, и да свършва тази мъка. То после ще почне друга, но поне ще има разнообразие.

# 151
Да, и аз искам да се разбере вече. Мисля, че колкото повече се отлага, толкова по-зле става и за тримата. Достатъчно се мълча, време е. Тъкмо както казва Мелани, ще има малко разнообразие, нещата ще тръгнат в нова посока.
Не се знае всъщност в каква посока ще поеме разговора на Лора и Зорница. Възможно е Зорница да отрече връзка с колега и да каже, че примерно Банков я търси и спомените я връхлитат, затова болницата й носи разочарования, та иска да напуска. Друг вариант е направо да си каже пред Лора всичко (може и без да назовава имена), обаче Тони чуе ли ги ще е достатъчно в него да се прокрадне съмнението кой е въпросният и да стигне до правилния отговор.

# 152
За малко да изпусна темата с тези  ваканции Sweat , сега следва  дефрагментиране на къщата и утре - кеф с чаша в ръка .
Силно се надявам Тони да подслуша  целия разговор и да му светне ,че Зорница е влюбена в друг . Ако пък и веднага разбере кой е той , още по-добре . Ще видим колко е мъж и колко е  благодарен на брат си за всичко , от което се е лишавал заради него .
Това с  Банков е някакъв кьор-фишек , за да покажат реакцията на Зорница .
Ще ми е тъпо да  имаме само професионални срещи и обръщения  между Марио и Зорница .
На този етап някак  драмата на Калин много не ме грабва .

# 153
Това с  Банков е някакъв кьор-фишек , за да покажат реакцията на Зорница .

Банков и Вяра са кьор-фишеците на сезона. Joy Само разбунват духовете и разклащат емоциите на иначе спокойните лекари. Grin

# 154
Къде, в кои постановки играят актьорите от сериала?
Стана ми интересно.

# 155
Къде, в кои постановки играят актьорите от сериала?
Стана ми интересно.

Някой конкретно ли те интересува или всички актьори?

# 156
  • София
Ели, аз такива надежди възлагах на тази ваканция, без деца, без мъж. Очаквах, че ще си седя вечер с чаша вино, ще си гледам сериала и ще се усмихвам инфантилно на щастливите сцени. А то каква стана, загуби ми се съня от мъка. От утре пак ще ми се налага да гледам повторно, защото половината серия ще я изпускам, понеже все някой за нещо ще ме дърпа.

Притесняваме как ще реагира Тони, дано наистина се държи мъжки и не държи сметка на брат си или да прави отново опасни за здравето му изпълнения.

И на мен драмата около Калин ми е най-безинтересна. Ако покажат някакъв прогрес във възстановяването му, как се бори ще ми е далеч по- интригуващо от сегашните драми. Очаквам още тази седмица да има развитие в тази посока.

И аз препоръчвам Дон Жуан в Народния. Страхотна постановка, и за всеки вкус по нещо хем Батко, хем Вергов играят:-)

# 157
Притесняваме как ще реагира Тони, дано наистина се държи мъжки и не държи сметка на брат си или да прави отново опасни за здравето му изпълнения.

И аз препоръчвам Дон Жуан в Народния. Страхотна постановка, и за всеки вкус по нещо хем Батко, хем Вергов играят:-)

Роси, според мен Тони поне в началото ще реагира бурно и да ти кажа - с право. Както някой написа преди време, той няма да вдигне панаир защото брат му е влюбен в Зорница, а по-скоро защото го е лъгал, защото не му е казал истината още в началото. Съгласна съм с това твърдение и очаквам да се случи така. По-натам ще се променят нещата (т.е. от ошението на Тони).

Ех, Дон Жуан го гледах преди години, преди Велислав да замести Захари Бахаров в постановката Blush Сега пак ще влиза в плана за гледане Joy

# 158
Къде, в кои постановки играят актьорите от сериала?Стана ми интересно.
Аз съм фенка на Калин, но въпросът ми е общ. Нека който има желание и възможност да се наслади на играта на любимите си актьори.

# 159
Къде, в кои постановки играят актьорите от сериала?Стана ми интересно.
Аз съм фенка на Калин, но въпросът ми е общ. Нека който има желание и възможност да се наслади на играта на любимите си актьори.

Утре ще направя един списък на всички, за които знам и ще го публикувам тук (сега пътувам и ми е малко трудно).
Иначе за Калин/Димо - в момента не играе никъде (сам каза в едно интервю), но подготвял нещо.

# 160
Марио прояви голяма слабост и шубе , когато не сподели с брат си за Зорница , а само го изслушваше  как и се точи и какви изненади  ще и подготви . Можеше да му намекне ,че  тя  си пада по друг  , за да  не се надъхва толкова момчето . Сега - ох , боли ...и за тримата .

# 161
То хубаво да намекне, че си пада по друг ами как ще обясни откъде го знае това? Нали уж според Тони "не я понася". Направо трябваше да си каже ама...пуста драма ей. Grinning

# 162
Ситуацията е сложна, откъдето и да я погледнеш. Единственият начин да не се стига до тук щеше да е още в началото Марио така типично по мъжки да се беше похвалил за душ-преживяването, но така сериалът трябваше да свърши Joy

# 163
Ситуацията е сложна, откъдето и да я погледнеш. Единственият начин да не се стига до тук щеше да е още в началото Марио така типично по мъжки да се беше похвалил за душ-преживяването, но така сериалът трябваше да свърши Joy

Или пък и двамата да си ходят в Израел. Joy Нали уж затова беше цялата работа под душа - Зорница беше сигурна, че нямаше да го види повече. На мен тая ситуация ми се струва по-сложна понякога дори и от тази в миналия сезон с жената в кома, а надеждата ми Вергов да не се връща е равносилна на тази от 4-ти сезон, когато се надявах от все сърце да не се оказва, че жена му е жива. Joy

# 164
.... На мен тая ситуация ми се струва по-сложна понякога дори и от тази в миналия сезон с жената в кома, а надеждата ми Вергов да не се връща е равносилна на тази от 4-ти сезон, когато се надявах от все сърце да не се оказва, че жена му е жива. Joy
Разбиваш ме с този лаф  Peace
Аз поне не страдах за Банков , защото го понасях само заради Зорница .
Едва ли ще  изпратят Ковачеви в Израел , няма да изпуснат тази "златна кокошка /петел/ "- Баткото  newsm78
Толкова хубавичко им се получават  сцените със Зори -със или без секс  ,все са хубави и вълнуващи .
Днес хванах  края на "Бодигард" - точно  целувката на фона на песента на Уитни Хюстън . Ами  на нашите  доктори не им са по-лоши сцените .
Много е хитра анкетата . Познайте от един път  за кого съм гласувала  Joy

Общи условия

Активация на акаунт