Отговори
# 195
  • Ню Йорк
Благодаря! Мда, и аз си мисля, че героинята на София Кузева ще е старо гадже. Само си мисля да не се окаже героинята на Теодора Кулева щерка на Захариев Joy
Определено Теодора Кулева ще е тази, кото ще остане дълго в болницата (София живее в Германия, затова така си мисля)

Усещам, че ще има групова ревност заради Мишето - то Наталия, то Лора Joy

Какво, какво? Старо гадже на кой ще играе тази дама?
А дано не забъркат Калин във връзка с Мишето, че пак ще има драми, ама вече ще е по-сложно, че и дете имат с Наталия.

Значи. Според анонса Захариев ще се срещне със стари познати в болницата, а в същото време се пише,ч е влизат София Кузева и Теодора Кулева, които ще го играят майка и дъщеря. Та героинята на София Кузева сигурно ще е старо гадже на Захариев, а Теодора заради това да се окаже негова щерка.

Направо още 5 сезона отидоха Wink

Щерката с кого ли ще я залюбят Wink

# 196
Сега остава Мишева пак да я подложат на кръстосан разпит. Много ще й стане вече. Joy

# 197
Аз веднъж влязох във ФБ с идеята да ги  подразня  newsm57 и отворих  профила на най-горния пост, за да видя  какви са тези жени ??? Страшно съжалих , защото  се оказа ,че дамата е  сложила снимката на  болното си голямо  момиче  Sad  Решила съм  да не ги чета и да не влизам в дискусии с тях .
Като  отговор на  отвратените мога да кажа , че Велислав  страхотно прави образа на Марио  Peace
За пръв път с такова нетърпение чакам вечерите  , когато излъчват сериала .

И аз разгледах профилите на някои и си казах - абе, остави ги, на някои от тези хора историите в сериала са им сред малкото радости в живота, не се заяждай. Обаче в същото време те изливат такъв хейт и обиди към дадени актьори и актриси, ПРОСТО защото не ги кефят или (в случая на Велислав Павлов и Димитър Захариев) защото не се вписват в техните идеали за ВЪНШНА красота и не им удовлетворяват фантазиите. Ето това вече не мога да приема. Ми мен Димо Алексиев не ме кефи в сериала (харесвах го ужасно много в Живи Легенди) и историите на Калин не ме грабват винаги, ама не съм тръгнала да го обиждам и да измислям епитети.

В тази връзка  - снимката на Калин и Наталия от няколко поста по-долу е много яка, много нежна. Явно са почнали да пускат новите фотосесии. Чакам на моите хора Heart

# 198
Нямам нищо против всеки да си има своите предпочитания, но е добре да се проявява уважение към труда и личността на актьорите. Аз затова и потърсих някакво нормално място, където се обсъжда сериала, защото във Фейсбук попрочетох, ама ми стана откровено неприятна посоката на размисли там.

Мишева ми допада и нямам нищо против да я гледам още, а може да окаже благотворно влияние върху Калин, който в момента е в доста сериозна дупка и явно на близките му им е трудно да се справят с нея. Някой трябва да го изкара от ступора и да го подтикне да се бори.

Miriel, благодаря за посрещането Simple Smile

# 199
Нямам нищо против всеки да си има своите предпочитания, но е добре да се проявява уважение към труда и личността на актьорите. Аз затова и потърсих някакво нормално място, където се обсъжда сериала, защото във Фейсбук попрочетох, ама ми стана откровено неприятна посоката на размисли там.

Miriel, благодаря за посрещането Simple Smile

Аз таковата само да ти кажа, тук не сме толкова страшни, колкото ни изкарват някои Joy

Понякога много се отплесваме да коментираме Зорница и нейните мъже (по времето на Банков беше нещо страшно, сега с Тони и Марио е почти същото), ама ако ти се коментира друг, си пиши без да те е шубе, не ядем хора  хахаххаха JoyHug

# 200
По този повод искам да изкоментирам Евгения, че за пръв път ми хареса в сцената с бебчето, когато му четеше за Спящата красавица. Да наблегнат на ролята ѝ на баба в сериала и няма да ми досажда толкова.
Правенето на кексове да остави на Марио и чат пат на Тони Simple Smile

# 201
Donna Paulsen, ще гледам да не се плаша много Grinning
На мен в момента са ми най-интересни Лора и "Стефко", защото ми е непонятно по какъв начин ще успеят да излязат от тая каша, дето си създадоха.
Относно д-р Огнянова и мъжете ѝ, след като прочетох мненията ви назад в темата, ще си позволя да споделя, че имам леки резерви към поведението на Марио спрямо нея. Мисля, че беше длъжен да остане дистанциран от нея през цялото време и да не си позволява сближаване, защото в крайна сметка я остави да се влюби в него и след това се сети, че не иска да разочарова брат си. Единственото ми успокоение е, че и той страда достатъчно. Grinning

П.п. Радвам се, че съм пропуснала епидемията "Банков", защото трябваше да хейтя много Grinning

# 202
По този повод искам да изкоментирам Евгения, че за пръв път ми хареса в сцената с бебчето, когато му четеше за Спящата красавица. Да наблегнат на ролята ѝ на баба в сериала и няма да ми досажда толкова.
Правенето на кексове да остави на Марио и чат пат на Тони Simple Smile

Само да намерят едно кило бакпулвер на Тони (разбирай момиче), мисля, че неговите кексове ще са ни изключително вкусни - хич не е зле в телце момчето Smiling ImpSmiling Imp

# 203
Тази новата русата Теодора Кулева по репортажите и видеата на Марта ми прави впечатление, че се върти около братята. Само да не вземе да пипа големия брат, че ще се караме. Тони е идеаелен за нея. И двамата са едни миловидни. И ми изглежда и като височина ще си паснат супер.
И аз в момента най се кефя на Мазови. Просто тяхната история се поразплете и мина на друг етап. Тони като набара брат си с Огнянова и веднага ще ми се вдигне интереса и там.

Ех, Дона не се бях замисляла за такива сцени с Тони. Но вярно може да се получи много добре.

# 204
Ето го момичето за Тони :

Скрит текст:

# 205
Тази новата русата Теодора Кулева по репортажите и видеата на Марта ми прави впечатление, че се върти около братята. Само да не вземе да пипа големия брат, че ще се караме. Тони е идеаелен за нея. И двамата са едни миловидни. И ми изглежда и като височина ще си паснат супер.
И аз в момента най се кефя на Мазови. Просто тяхната история се поразплете и мина на друг етап. Тони като набара брат си с Огнянова и веднага ще ми се вдигне интереса и там.

Ех, Дона не се бях замисляла за такива сцени с Тони. Но вярно може да се получи много добре.

И аз се радвам за Мазови.
По едно време съвсем бяха оплели кабелите, но сега поне са в един отбор и съм сигурна, че Ванчето няма шанс.
Само Стефко да му мисли, че като си поиска и секс скоро... не го знам.

# 206
Ето го момичето за Тони :

Скрит текст:

Идеални ще са! НЕ вярвам да я вържат с някой друг. С Пенев ли?
Въх, надявам се Стефан да отклони поканите за секс, ще стане страшно иначе. Сега, когато вече нямат тайни, се надявам да видим стария Мазов с хапливите реплики.

Току-що видях мини промото с Лора, Зорница и Тон Бонбон - нямам търпение за довечера Simple Smile

# 207
Огнянова не я пускаме.Банков си и ма ангажименти в театъра,така че аз си  чакам минимум две любовни сцени м-у Зорница и Марио.Едната да е с много страст,породена от дълго спотаените чувства и другата вече по-нежна и романтична. Ох,размечтах се/Може да си остана с пръст в уста/

Тази е нова май

# 208
  • София
Тази новата не ми се вярва да е дъщеря на Пешко, ще стане баш турски сериал. Галя и без това много му е набрала, сега ако има и още една дъщеря съвсем ще му бие шута.
За протокола на мен този Велислав грам не ми е симпатичен, но като актьор ми допада. Огнянова също не ми допада визуално, ужасно състарена ми е в сериала.

# 209
За протокола на мен този Велислав грам не ми е симпатичен, но като актьор ми допада. Огнянова също не ми допада визуално, ужасно състарена ми е в сериала.

За протокола е записано.SmileРазбира се,че всеки има вкус.

Но/за протокола/Огнянова тук има много фенове.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт