Отговори
# 360
На мен ми хареса серията.Макар да знам,че такива връзки са токсични ми харесват много Тасев и Фотева,много сладки.
Аз Галя си я харесвам,амбициозна е,да.Макар като се замисля май повече харесвам актрисата,а не персонажа.

За филмовият екип,който сформирате,ако мога да се цаня за актриса(за протокола-детската ми мечта) JoyJoy

На визия го докарваш - някой казвал ли ти е, че имаш страшни очи?  Joy Само си избери роля Wink

На Тасев и Фотева не я усещам много химията, май ще има яко побутване от нейна страна

# 361
От промото за довечера добре ли чувам? “Дойдох да говорим за дъщеря НИ....”

Доколкото видях, в описанието на промото се казва, че при Захариев отиват бащата и майката на момичето, заради това тя казва "дъщеря ни".

Donna Paulsen, аз мисля, че няма логика съкровените неща от живота на Зорница да ги разбира първо Тони. Даже напротив, според мен той ще си остане задълго, ако не и завинаги, непросветен за миналото ѝ. Тези дълбоко интимни преживявания, която тя е имала - връзката ѝ с Банков, аборта - те са си за Марио, защото според мен тя само пред него е готова да си разголва душата.

При Тасев и Ина нещата са леко стерилни, но от друга страна ми харесват, дори нямам обяснение защо.
Обаче закачката между Фотев и Стаменова много ми хареса. Закачка на едно съвсем различно ниво от тези между младите, където повече бушуват емоции и страсти. Би ми било интересно да има някакво развитие. А на Стаменова много ѝ се възхищавам с какво спокойствие и непукизъм общува с Фотев.

# 362
Може би нарочно направиха така, че Тони да не уточни в кого е била влюбена Зорница и го поднесе така на брат си, все едно в момента е влюбена в някого, за да предизвикат по-нататъшно развитие на драмата, след като Марио й каза, че са само колеги.
Вероятно тази неточност ще предизвика среща. А, дано!

# 363
  • София

Съвсем добре си чула, най вероятно срещата е между Захариев и родителите на новата лекарка.

Леле, много красива жена е София Кузева

# 364

Добре си чула. И аз така. Възможно е Петър да познава и съпругът й. За друг вариант не ми се мисли, че мазало голямо ще настане.

# 365
# 366
Ами не знам визуално много си отиват тези хора(за разлика от Тасев и Добрева),нищо че той е 🌲.Когато мъжът е дръвце и по -сдържан е приемливо,но ако жената  е такава..не е добре.

Да,Стаменова и Фотев..интересно става и тук.Макар че,Бинев е класи над Шинова и предава много по-качествено емоциите.

# 367

Donna Paulsen, аз мисля, че няма логика съкровените неща от живота на Зорница да ги разбира първо Тони. Даже напротив, според мен той ще си остане задълго, ако не и завинаги, непросветен за миналото ѝ. Тези дълбоко интимни преживявания, която тя е имала - връзката ѝ с Банков, аборта - те са си за Марио, защото според мен тя само пред него е готова да си разголва душата.

Това за Зорница и Тони го твърдях преди 2-3 седмици, защото нещата се развиваха - Марио - любовта, а Тони - сродната душа/най-добрият приятел. Когато Зорница го отряза в бара, аз лично видях колко много държи на малкия брат като на приятел. Смятам, че тя беше почти готова да си разголи душата пред Тони, но събитията се развиха в съвсем друга посока.

Амбър, Бинев кърти просто! Появява се толкова рядко, обаче всеки път е запомнящо се. А снощи превъртях разговора му със стаменова няколко пъти - нещо, което по принципш рпавя само на сцените между Зорница и мъжете й Grinning

# 368
От промото за довечера - естесвено нахаканата Галя! Сякаш тя не беше малка мишцица страхлива и неуверена, която даже от недоглеждане умори родилка. Не, че вината беше само нейна! Но сега началник и приятелка на директора. Друго си е!

# 369
  • София
И аз ги харесвам Тасев и Фотева като двойка. Даже много ми се иска там да се получат нещата, пък да става каквото ще. Разчитам на сценаристите да ги измъкнат Simple Smile

Добре де, ако сега сватосаме Стаменова с Фотев, горкия Врабчев какво ще прави? Вярно, че малко тази линия я занемариха, но нищо не се знае. Може и анестезиолога да избухне и да почне да се заяжда с Фотев.

Бинев, с този глас е направо смразяващ.
Поздравления на екипа за избора на актьори този сезон.

Интересна ми е реакцията на Врабчев в промото, ще ми се да се опита да помогне на младото момиче.

# 370

Съвсем добре си чула, най вероятно срещата е между Захариев и родителите на новата лекарка.

Леле, много красива жена е София Кузева
Мнооого! Единствено може би една Невена Коканова би й съперничила по излъчване и красота.

# 371
Това за Зорница и Тони го твърдях преди 2-3 седмици, защото нещата се развиваха - Марио - любовта, а Тони - сродната душа/най-добрият приятел. Когато Зорница го отряза в бара, аз лично видях колко много държи на малкия брат като на приятел. Смятам, че тя беше почти готова да си разголи душата пред Тони, но събитията се развиха в съвсем друга посока.
Всъщност, между Огнянова и Марио нещата се развиват не просто - срещнаха се и се влюбиха. Всичко стана полека и те се опознават и помежду им се изгражда доверие. Неслучайно вече си споделиха толкова съкровени неща един на друг. Затова смятам, че това ще продължи и тя ще си му разкаже лично на него какво е преживяла.
С Тони очаквам да възстановят приятелството си в някакъв момент, но не вярвам тя да се открие пред него. особено сега, като знае, че я харесва. Интересното е, че той самият не каза, че  е влюбен в нея, а каза на брат си "толкова много я харесвах".

За Врабчев ще ми бъде малко мъчно, но пък Стаменова и Фотев са ми твърде интригуващи и ми се иска да ги гледам още.

От промото разбирам, че новото момиче ще бъде посрещнато на нож. Защо ли не съм изненадана. Досега май само Тони някак мина без да го гледат строго изпод вежди Grinning

# 372
  • Разпиляна във въображението
Стаменова не й пука много от Фотев, защото е живяла вече с един Фотев, носила е на бой от един контролиращ мъж - физически и психически. От какво да се страхува повече? Ще е жалко, ако се забърка с още един като бившия й.

# 373
На мен ми хареса серията.Макар да знам,че такива връзки са токсични ми харесват много Тасев и Фотева,много сладки.
Аз Галя си я харесвам,амбициозна е,да.Макар като се замисля май повече харесвам актрисата,а не персонажа.

За филмовият екип,който сформирате,ако мога да се цаня за актриса(за протокола-детската ми мечта) JoyJoy
За актриса и аз се записвам, ставаме две. Joy
Тони май  се прояви като Купидон без да иска. Ако Марио вземе да отиде да търси Зорница и стане нещо голямо направо за такъв ще го обявя. Без да иска ще бутне Зорница в ръцете на брат си.

# 374
Аз не виждам, ако Марио не се опита да поговори с нея, какво би могло да я върне обратно. Изглеждаше доста решена да се махне от болницата. Излезе и в отпуск, няма я в болницата, кой ще поговори с нея? Единствено Наталия е по-близка с Огнянова, но тя сега си има други грижи и може и да не забележи даже, че докторката отсъства.

Общи условия

Активация на акаунт