Отговори
# 405
Сега ще гледам лайфа с Наум - съгласна съм с Mosquita,  че у него поне на пръв поглед няма никаква емоция, нищо. Странното е, че и баща му е такъв сякаш, ама той пък минпредизвиква бая емоции Joy

Абе вие сте добре, Марио и Зорница ги дават по-често от Тони - ако го видя и за минута, ще е добре

Имам чувството, че Наум си играе себе си в сериала, нищо по-различно не откривам в него. Аз тоя чат ще го пропусна, нещо ми е скучно, за разлика от вчера. Grinning

Между другото Тони с набола брада както беше вчера изглежда много по-добре.Sunglasses

# 406
Е, Donna, вчера и тримата получиха достатъчно екранно време, по около 38 секунди на човек Joy
Тони да вземе да успокоява новото момиче, не Ина да му върши работата и можем да го виждаме и по-често Joy

# 407
Имам чувството, че Наум си играе себе си в сериала, нищо по-различно не откривам в него. Аз тоя чат ще го пропусна, нещо ми е скучно, за разлика от вчера. Grinning

Между другото Тони с набола брада както беше вчера изглежда много по-добре.Sunglasses

Съглсна съм за Наум, но все пак не е професионален актьор. Пуснах лайфа, но май няма да го довърша - адски е тихо.

За Тони - налииииииииии! Heart Eyes Хич не обичам бради, но тридневна може Wink А и на него му отива - тъкмо да заприлича на пълнолетен мъж Joy

Аз за новата лекарка си мислех друго - дали няма да я вкарат в любовен триъгълник с Фотева и Тасев?

# 408
И аз искам да го завъртят около новата, ама след вчерашния отговор на Диана, че ще става все по-интересно около тях и ще ходят всички по ръба вече се съмнявам.

А дали пък например с Тони да не станат приятели, но с течение на времето тя да се влюби в него? Естествено може би ще е несподелено (поне в началото) и ще има драма.

# 409
И аз искам да го завъртят около новата, ама след вчерашния отговор на Диана, че ще става все по-интересно около тях и ще ходят всички по ръба вече се съмнявам.

Междудругото в последно време Тони го виждам да е сам. Поне в този сезон ще е един трагичен образ. В другия.... аморе, аморе, аморе до откат! Joy

# 410
Нека първо да видим дали ще има нов. Те дори актьорите не знаят още. Иначе и аз искам аморе аморе с новата д-р. Войнова. JoyJoy

# 411
Не вярвам да я вкарат в триъгълник, защото на Ина и Борис им е сложно и без това.

Yanitsa, да, аз някак си си мислех, че триъгълника с братята и Зорница е поприключил и драмата занапред ще е основно как Марио да се пребори с чувствата си и дълга към брат му. След вчера обаче се прокраднаха съмнения, че нещата няма да са толкова прости. А и ако Тони реши, че Огнянова го е отрязала  заради стари рани, като нищо ще се окрили пак да пробва.

Donna, аз мисля, че Тони ще остане сам и ще се насочи към специализирането на нещо второ, както го посъветва Стаменова. Но това към 52-ри епизод.

# 412
  • София
А къде ги гледате тия лайфове?

# 413
Хахахах, подчертано с новата д-р Войнова, а? JoyJoy

За специализирането и аз мисля, че ще се случи. Не го вмъкнаха случайно. Но ще има още от триъгълника. Ще е много лесно, ако приключи сега. Освен това Тони още не знае истината и тогава ще настане една драмааааа

Аз мисля, че ще има 6ти сезон. Все минсе струва, че има гледаемост, а при това положение да го приключат, ще е лудост. Зависи и от актьорите де, макар че винаги могат да вземат нови

# 414
Хахахах, подчертано с новата д-р Войнова, а? JoyJoy

За специализирането и аз мисля, че ще се случи. Не го вмъкнаха случайно. Но ще има още от триъгълника. Ще е много лесно, ако приключи сега. Освен това Тони още не знае истината и тогава ще настане една драмааааа

Аз мисля, че ще има 6ти сезон. Все минсе струва, че има гледаемост, а при това положение да го приключат, ще е лудост. Зависи и от актьорите де, макар че винаги могат да вземат нови

Това за специализирането е хубаво, няма лошо да се развива, а и си има талант определено. Когато разбере истината ще е добре да си насочи вниманието другаде и да се разсейва с нещо. И пак казвам - нека новата лекарка да му стане поне приятелка като за начало. Joy Тя може да му е за подкрепа и постепенно нещата да се случат. Освен това мисля, че ще си подхождат, тя е много симпатична и миловидна.
За 6-ти сезон и аз мисля, че ще има. Толкова нови актьори вкараха и сега продължават. Започнаха се едни истории, за които си мисля, че няма как в още грубо 30 епизода да ги разгърнат хубаво. Трябва им поне още един сезон, в който да няма нови персонажи, за да приключат с историите им и така със сериала в последствие.

# 415
Какво, ако Войнова е със синдром на Аспергер и това да е основната идея в нейната история-социализацията й в колектива на св.Кирил. В Адвокататите от Бостън имаше такъв персонаж.

# 416
Какво, ако Войнова е със синдром на Аспергер и това да е основната идея в нейната история-социализацията й в колектива на св.Кирил. В Адвокататите от Бостън имаше такъв персонаж.
Я разкажи повече - какъв е този синдром? И какво общо има социализацията?

# 417
Я разкажи повече - какъв е този синдром? И какво общо има социализацията?
води се вид аутизъм. Тук можеш да прочетеш с подробности: https://neuro-therapy.eu/asperger-syndrome/

# 418
  • София
Аз пък мисля, че Фотев просто не иско деца, нормално е да не му се занимава с бебета на неговата възраст.

# 419
Аз пък мисля, че Фотев просто не иско деца, нормално е да не му се занимава с бебета на неговата възраст.

Но защо му е да я лъже? Просто ще й каже - не искам деца и точка по въпроса.
Не мисля, че не му стиска да й го каже, ако това е истината.

Общи условия

Активация на акаунт